Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2014 10:19 - Голямото "Аз съм" е във вас
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 884 Коментари: 0 Гласове:
1



Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба.
„Бог е създателят на света!“ - и той (тя) наистина е! - „Тогава създателят не трябва ли да бъде боготворен?“ – тъй като цялото човечество е забелязало това и го е почитало от самото начало. В езотеричното Ню-Ейдж движение няма никакво боготворене. Наистина няма никакви големи олтари или сгради. Няма място, където да коленичите и да благодарите на Бог за всичко. Затова ще ви напомнят „изискванията“, ще ви сочат с пръст и ще ви казват: „Не се прекланяш пред Бог, както трябва да бъде!“. Какъв е отговорът на това? Какво бихте казали? И преди съм давал тази метафора. Вярвате ли, че сте част от създателя? Майсторите, вървяли по тази планета, са ви казали, че сте. Един от най-неотдавнашните – Христос, се представил, казвайки „Аз съм синът на Бог“. Сетне погледнал нагоре и казал „Вие също сте! Голямото „Аз съм“ е във вас!“. Толкова е трудно да се види или разбере, тъй като хората търсят величественост. Те търсят това, което очакват да бъде Бог в небесата, а не го виждат вътре. Затова нека да предефинираме „Аз съм“. Нека решим, какво е „синът на Бог“. Означава, че сте свързани със Създателя. Означава, че Създателят може дори да е член на семейството. Означава, че вие имате част от разума вътре в себе си. Мир в смисъла на спокойствие, липса на драма, сигурност, когато помислите, какво има във вътрешността на всяко нещо. Ако наистина това го има вътре, то не е задължително величието на Създателя, а неговото семейство.
Как се отнасяте към семейството си, което е биологично? Пред кого от тях сте се „прекланяли“ наскоро? Майка, баща, сестра, брат? А вие ще кажете: „Не, ние не се боготворим, ние се уважаваме взаимно. Очакваме да бъдем заедно с някои роднини. Сестри и братя. Няма драма, а само очакване за забавление, радост и веселие. Грижим се един за друг. Обичаме се.“ И това, скъпи мой, е отговорът на това „изискване“. Вместо „почитане“ има признателност и благодарност. Съществува церемония и любов. Има разлика! Защо не приемете думите на майстора? Ако сте Божие дете, тогава не го боготворете. Бъдете част от семейството. Оценете това, което е вътре. Чувствайте се близко до създателя, когато седите на стола и не въздигайте това, което не трябва да бъде издигано, а обичайте това, което трябва да бъде обичано.
Ето нещо друго:
„Има повече смисъл, работниците на светлината да се събират заедно, тъй като това би създало повече светлина. Би имало повече смисъл, ако светлинните работници са с еднакви възгледи и са в една група, живеейки в такава, строейки свой град и създавайки така наречената ‘светлина на хълма’.“ Какво не е наред с това? Ще ви кажа, че тези, които твърдят, че трябва да направите това, са в стара линейна парадигма. Те търсят количество, за да създадат по-мощна светлина и са забравили, какво всъщност върши истинският светлинен работник. Вие се учите да бъдете един самодостатъчен създател на светлина. Можете да се разхождате из пустоща и да съдържате всичко, което е. Това е сърцевината на израза „Аз съм този, който съм“. Той не гласи „Аз съм този, който съм, докато те са тези, които са“.
Виждате ли? Вие сте един самодостатъчен морски фар. Кога за последно видяхте няколко фара, скупчени на една скала? Те не се нуждаят един от друг. Кога за последно видяхте събрание на морски фарове? Вие може да кажете „Ама това е глупаво! Фаровете са закрепени към скали, те не могат да се посещават един друг“. Но със сигурност могат да си изпращат светлина един на друг, нали? Могат дори да бъдат квантово заплетени. А тогава разстоянието няма значение. Така че трябва да промените парадигмата за това, как си представяте работата върху планетата.
Когато напуснете това място и корабът, на който сте, спре на последното пристанище, вие всички ще се разпръснете. Ще отидете по целия свят. Някои от вас ще си тръгнат без желание, със сълзи на очи и ще кажете: „Това ми хареса. Би искал(а) да остана, правейки това.“ И нека ви кажа – стара парадигма е, че изобщо скърбите. Щом веднъж сте докоснали нечие друго сърце, то то е за цял живот, ако искате да бъде. Свързвате се и оставате свързани, ако искате. Вашата среща тук може да създаде мрежа от светлина, след като се върнете по тези места, където се закрепвате на собствената си скала и абсолютно сами изпращате светлина към тъмно място, което е там, където живеете. Разбирате ли? Няма „изискване“ да живеете заедно. Ако направите нещо подобно, то оставя цялата останала планета на тъмно. Това е невероятно егоистично. Тези, които го правят, просто искат да се чувстват добре заедно. А това изобщо не допринася с нищо за планетата. Това е второто „изискване“.
Нека сменим темата.
„Крион, какво трябва да ям? Чувал съм много идеи за тези, които ядат месо и за тези, които не го правят. За тези, които се отказват от всичко преработено. Има и такива, които пък изобщо не ядат, а само дишат въздух. Кое от всичко трябва да правя аз, за да почитам Бог?“. И ще има такива, които ще ви посочат и ще кажат „Ето това трябва да направиш!“. Затова ще ви дам моя отговор. Ето го, о скъпи мой! Каква е целта? Да станете духовни ли? Да почитате Бог? Това ли е целта? А вие може да кажете: „Да, да почитам Бог! Какво трябва да правя?“. Добре! Логика. Къде ви казахме, че е Бог? Във вас! Следователно това, което трябва да правите, за да почетете това, което е във вас, е да останете живи, колкото се може по-дълго. Да държите светлината си на планетата, колкото можете повече. И как мога да дам „изискване“ на всички вас, които сте толкова уникални и различни? Ето го отговорът - във всеки от вас има нещо, наречено „вроденост“. Това е телесна интелигентност. То знае за акашовата наследственост. Това е, кои сте били през миналите си животи. И вашата диета, за да останете живи по-дълго, е основана на клетъчна структура, която знае, какво иска. Скъпи мои, няма значение кои сте или къде живеете. Ако току-що сте дошли на планетата от живот в Индия, ще искате да ядете като индиец. Ако сте прекарали няколко живота в Азия и днес сте от Бруклин, може и да искате да ядете като азиятец. И тялото ви ще ви каже това, ако го попитате. Клетъчната ви структура ще извика за тези неща, което ще ви поддържат здрави, спрямо това, кои сте били на Земята. И вегитарианецът ще бъде такъв, ако това работи за него, тъй като той има връзка със своя Акаш и яде това, за което гладува неговата клетъчна структура. Обръщайте внимание на интелигентността на тялото си, защото тя ще ви каже много за това, кои сте били. Няма никакво „изискване“ освен едно – стойте живи! Бъдете здрави! Слушайте клетъчната си структура и тя ще ви каже, какво трябва да ядете. Това не е ли духовна логика за вас?
Има само още две.
„Скъпи Крион, чувал съм, че трябва да останеш естествен и да не използваш науката на планетата за лечение. Не почиташ Бог, отивайки на лекар. И освен това, нали казваш, че можем да се лекуваме с помощта на умовете си? Тогава защо изобщо трябва да ходим на лекар? И не само това, ами и докторът ми не е просветлен! Какво да правя?“. О, човешко същество! Защо искаш да поставяш толкова много неща в кутии? Искаш отговори „да“ и „не“ за сложни ситуации. Нека речем за момент, че сте прави и не трябва да ходите на лекар, понеже можете да излекувате всичко с ума си. Колко от вас в тази стая могат да направят това? Всички вие сте стари души. Но готови ли сте да го направите? Сега ще ви дам истината, независимо дали ще пожелаете да я видите или не. Не сте готови за това! Лемурийците са го можели. Плеадианците са ги научили как. Едно от обещанията на Бог е, че ще дойде ден, когато вашата ДНК работи толкова ефикасно, че ще можете да се откажете от химията в науката, защото ще имате енергията на Създателя. И това е извисената планета, която очаквате. Нека тези, които усещат, че могат да се лекуват сами, започнат процеса на учене. Много от вас ще бъдат благодарни от факта, че имате част от дара сега.
Бих искал да ви кажа, как работи Духът и какво ще се случи през следващите няколко години. Ще дадем на лекарите на планетата ново изобретение. Значително откритие за човешкото тяло в тяхната наука. Част от него вече ви е дадена. Представете си наука, която позволява сърцето да бъде трансплантирано, защото тази, която имате се проваля. Това е от Създателя. И искам да ви кажа, ако се нуждаете от това от този източник, ви казвам, че това и трябва да направите. Докато се чувствате уверени в мозъка си, че можете да смените сърцето си, значи това трябва да направите. Виждате ли, за какво говорим?
Също така, както бих казал, можете да преправите медицината. Предизвиквам ви да започнете да изпалзвате това, което бех нарекъл, хомеопатичен принцип с по-силните лекарства. Ако някои от вас вземат силни медикаменти, с цел да промените това, което е вашета жизнена химия, така че да можете да живеете по-добре и по-дълго, може да кажете „Това ме поддържа жив“. Може да кажете „Все още нямам умението да направя това със съзнанието си“. В тази нова енергия има нещо друго, което можете да опитате. И ето го предизвикателството – направете го с предпазливост, интелигентност и логика. Принципът на хомеопатията е, почти невидима тинктура от вещество да бъде забелязана от вашата „вроденост“. Тогава тялото се опитва да направи нещо и вие му давате този сигнал. Вижда, какво се опитвате да направите и ви сътрудничи. И всъщност можете да кажете, че тялото се лекува само, защото имате възможността да му дадете инструкции чрез хомеопатичното вещество. Защо да не го приложите и при по-силното лекартво? Започнете да намалявате дозата и да говорите на клетките си и вижте, какво се случва. Ако нямате успех, тогава престанете. Много от вас, за ваше учудване, ще постигнат успех. Може да сте в състояние да вземете дозата, с която сте свикнали, и да я ограничите до една-четвърт. Това е принципът на хомеопатията. Все още го приемате вътрешно и казвате на тялото, какво да прави. Сигналът е изпратен, тялото сътрудничи и намалявате риска от химично изменение като страничен ефект.
Не можете да поставите нещата в кутии с надпис „да“ и „не“. Вместо това можете да използвате духовна логика и нещата, които Бог ви е дал на планетата. Подложете се на операция, спасете живота си, станете и кажете „Благодаря ти, Господи, за това! Време, в което съм роден, когато тези неща са възможни!“. Сложна тема е, нали? Всеки от вас е толкова различен. Ще знаете какво да правите, скъпи мои. Никога не се напрягайте, за да вземете решение, защото вашата „вроденост“ ще ви каже, кое е уместно за вас, ако имате желание да слушате.
Нека разгледаме последната тема. Има хора, които казват „Бог е същият вчера, днес и завинаги. Следователно не трябва да бъдеш в Ню-Ейдж движение, тъй като Бог никога няма да промени начина, по който мислиш и Божията енергия винаги ще е една и съща. Значи твоите идеи, за това че, енергиите се изменят и Бог се променя са заблуда“. Ще ви предупреждават и ще ви казват „Стой далеч и се придържай към древната и вече утвърдената митология“. Това е основано на погрешно разбиране, скъпи мои. Ето изявлението, което бих искал да направя – Бог е същият вчера, днес и завинаги. И това е самата красота на факта, който искате да потвърдите, тъй като Бог, Създателят никога няма да се промени. Това, което се променя е реакцията на човешкото същество към него. Човешката ефикасност към него, човешката възможност да се извиси до него и да срещне вътре част от семейството. Земята е тази, която се променя. Човекът е този, който се променя. Самата околна среда, която ви сътрудничи, за да се срещнете с Бог, който е същият вчера, днес и завинаги.
Може да кажете, че има едно нещо, което се справя със всички „изисквания“ - трябва да си позволите духовна прозорливост към всички неща. Да не разделяте на категории енергиите около вас. Линейният ум е този, който се опитва да го направи. Съберете тези неща в една логическа супа, която има смисъл за вашия живот. Не поставяйте вашите правила на никое друго човешко същество. Открийте, какво работи за вас и го отпразнувайте, когато оздравеете. След това посъветвайте другите около вас да направят същото за себе си (сами да намерят отговора).Това е съобщението на деня. Съобщение, дадено от брат и сестра, който започва да вижда връзката, изграждаща се между вас. Тук се създава специално семейство. Семейство, което никога няма да забравите. Нагласена е мрежа от светлина. Някои от вас ще останат в контакт помежду си. Няма значение, къде живеете или какъв език говорите. Започвате да усещате, какво става. Ето какво се случва на хора, които за кратко охотно ще преустановят системата си от вярвания в три измерения, които самоволно ще се предадат за няколко дни, които социално ще смекчат своите инстинкти за оцеляване и ще си позволят да направят неща, които иначе не биха. Това място е безопасно, скъпи мои! Удобен момент да се срещнете със Създателя във вас.
Наскоро да съм споменавал сънищата ви? Ще сънувате различно във водата, забелязахте ли? (смях) Обърнете внимание, сънищата във водата са отделяне от здравата почва. Вие наистина сте оставени да изучавате собствения си Акаш. А сънищата, които ще се появят, сте вие, преработвайки нещата, които са във вас. Не винаги са приятни. Но процесът винаги е добър. Веднъж преработени, те остават такива. Това се случва, когато замалко се отделите от земята. Скъпи мои, аз съм братът/сестрата Крион. Познавам ви. Дълго сме били заедно. Няма значение, дали сте младеж или възрастен в тази група. Всички вие сте стари души и ще бъдете заедно много дълго време. Запомнете това! Така е.
Ченълинг, Круиз „Патагония“ 26.01.2012г.
Превод: Т. Узунова




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 228117
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930