Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2015 07:06 - Зареждайте тялото си с здраве, вместо с отрова
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1218 Коментари: 2 Гласове:
2



Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от Магнитната служба. Ще продължим с посланието за Новата енергия на планетата – по средата на 36-годишното Галактическо изравняване. През настоящата година, намирайки се по средата, енергията започва да се отмества и започва засаждането на семената. Те ще променят тази планета оттук нататък. Вие ще видите как в едни случаи се извършват драматични промени, а в други изобщо никакви промени. Но аз ви казвам: в крайна сметка всичко ще се промени. Ще става много бавно. Скоростта ще се променя според поколенията. Може да се каже, според поколенията, наследяващи новото съзнание. Също така се позволява на онези, родени в старата енергия, да изчерпат тази енергия чрез отделни изразявания във вид на прераждания, или както вие го наричате – смърт, и което по същество е подмладяване, обновление, възраждане на живота.
Старата енергия умира трудно. Има много хора, които трябва да преминат през смъртта, или да бъдат преродени (т.е. да се родят отново) в новата енергия с цел да завършат нещата, заради които да дошли тук. Старите души са вече подготвени за промяна в съзнанието и в телата в определена времева рамка, и то много по-добре, отколкото което и да е друго човешко същество на замята. Това просто означава, че трябва да мине известно време, за да можете вие да виждате нещата, за които ви говорихме. Когато тези поколения се появят, вие ще започнете да виждате (даже и още преди да се появят) семената на промяната – това, което днес дискутираме и което наричаме Рекалибрация на свободния избор.
Хората все пак могат да хванат последния влак. Погледнете историята си, погледнете какво сте направили през последните години. Падат правителства, които не са уместни. Падат финансови институции, които не са уместни. А вие питате: къде е промяната? Та тя е навсякъде около вас! Също така не можете да питате: къде е промяната в моя живот в частност, защото тя е навсякъде около вас и във вас. Изцелението започна. Даже и преди обучението ви. Вие ще напуснете залата различни от това, което сте били – по-силни в мисълта, каквато не сте имали през годините; неуместните навици, емоции изчезват поради това, което чухте или прочетохте днес. Такава е силата/мощта на хората.
Свободният избор изглежда да е проста концепция; вие просто избирате. Свободният избор за човешките същества означава, че можете да избирате свободно всичко, което желаете. Но това изобщо не е така. Вие можете да избирате единствено неща, които можете да схванете, или пък си мислите, че можете да промените. Вие не можете да избирате неща, които не се явяват пред вас като избираеми. Например, плъховете в един лабиринт имат свободен избор. Те могат да избират по кой път да тръгнат. Но ако има избор, който никога не се явява пред плъховете, това е изборът да излязат от лабиринта. Той не съществува в тяхното съзнание, той не съществува в тяхната реалност. Защото пред себе си те имат стени и могат само да избират да обикалят около една или друга, надясно ли да поемат, или наляво. Така че те не могат да напуснат лабиринта.
Хората също възприемат света ограничено. Те живеят с едно възприятие за размерност, нещо като да живееш в черно-бял, вместо в цветен свят. Може би ще възразите: „Хората винаги са имали свободен избор”. Да, но в черно и бяло. Та вие дори не осъзнавате цветовете, камо ли да изберете червено например, разбирате ли? Или синия, или зеления? Представете си за момент, че тези цветове са в една многоизмерна реалност. Следователно човекът, макар и да има свободен избор, дори не може и да си представи, че има подобни неща, за които той не се и сеща. И това, скъпи мои, е нещото което се променя: Вие започвате да виждате концепции, които никога преди не сте виждали. Или: свободен избор на човешко същество, което избира неща, които никога преди не е избирало досега.
На вашето внимание ще представя един списък от неща, които можете да очаквате да се случат. Някои от вас ще видят тези неща много скоро, други не още. Аз нямам часовник. Вие ще попитате: Крион, ще се случат ли тези неща? Да, ще се случат, защото ние виждаме потенциалите на всяко едно от тях.
№ 1. Духовност. Системата на духовното устройство на планетата започва да се променя. Това не означава, че определени аспекти изчезват или умират; те просто започват да се променят. Някои от най-големите духовни системи, наречени организирани религии на планетата, се променят. Те търпят изместване по отношение на авторитарността по посока отвън навътре. Това означава различен начин на сработване, пременяне на правилата, или пък запазване на старата доктрина. Например, за доктрината на Христос винаги се е считало, че е ориентирана навътре. Примерите за чудеса, които хората биха могли да вършат, са се запазили същите. Така че учението на Христос си остава учението на Христос. То просто променя формата си.
Скоро ще изгубите папата си. Аз нямам часовник. Скоро според нас. Този, който ще го смени, много ще ви изненада. По онова време тази специфична организация ще се намира в мод на оцеляване. Това ще рече, че все по-малко хора ще се интересуват от църковните дела. Все по-малко и по-малко млади хора ще членуват в такива организации, и тогава новият папа ще направи много промени. Това означава, че неговата организация ще остане и няма да изглежда много реална предвид новата енергия. Не става дума за грешка от страна на църквата. Това е просто Рекалибрация на божествеността отвътре, което я поставя в крак с общата посока напред. Това е ситуация печели-печели. Наблюдавайте промяна в начина, по който духовните системи работят. За вас ще е по-подходящо да имате система, която да си е ваша.
№ 2. Драма. Напук на всичко, което си мислите, че е човешката природа, хората започват да реагират по различен начин на драмата. Към момента драмата е атрактивна. По вашите медии вие гледате реалити програми, пълни с много драма. Като че ли си нямате достатъчно у дома! Бих искал да следите за този процес, защото в крайна сметка промяната в човешката природа изобщо даже няма да е атрактивна. Ще дойде ден, когато ще се обърнете назад, ще видите онези програми и ще се възмутите, колко варварски са били те. Това сега започва да се променя. Един преход, една промяна в това, което хората искат да видят като развлечение и да го преживяват в своите души в свободното си време. Вместо драма те ще търсят повече мотивация. Писнало им е от драма. Те ще търсят да се захранват с новата енергия. Ако гледате едно телевизионно шоу от 50-те, ще го харесате ли? Вероятно ще ви се стори наивно и дори смешно. По същия начин ще се чувствате тогава, като гледате днешни продукции. Няма да се интересувате от драматични неща. Ще се интересувате повече от неща, които носят повече информация в себе си. Това предстои. Някои ще кажат: „Съмнявам се. Хората са си хора”. Някои дори ще навлязат в спорове: „Крион, болшинството от хората не са стари души, но те вероятно ще трябва да преминат през всичко това заедно с нас.” Казвам ви: Има някои неща, които се отнасят за целия свят, а има и такива, които са само за старите души. Ще видите. Но семената са посяти най-напред у вас. Така че това, което вие чувствате, е онова което в крайна сметка цялото население ще започне да го прави. Какво е отношението ви към телевизията към днешна дата? Вие вече започвате да отхвърляте варварството. Плаши ли ви, когато гледате предавания, в които не се улавя интегритет? Вместо това вие търсите информацията. Ето това се променя.
№ 3.Раждаемостта. Ако започнете да живеете по-дълго, някои ще се изплашат, че ще се стигне до пренаселеност. Досега вие сте се убедили, че геометричната прогресия в математиката е един абсолют и вие не можете да я променяте. Затова, като наблюдавате как населението се променя през последните две десетилетия, се плашите. Какво би променило тази прогресия? Отговорът е: Една цивилизация на планетата, която осъзнава процеса, вместо такава, на която просто й се казва, че това е поради раждането на много деца. После те решават на своя глава, че трябва да имат по-малко деца, или дори николко. Нещо, което да помага на планетата и на тях.
Успокойте се. Никой нищо не е сбъркал. Особено Бог. Хората ще станат по-умни. Когато се раждат, те ще могат да правят своя свободен избор, включително по отношение на своята собствена религия. А на онези от вас, които са прилепени към традициите и доктрините, ще кажа: Това може и да ви звучи религиозно невъзможно, но ще става въпрос за оцеляване и вие ще го направите.
№ 4. Природните ресурси. Природните ресурси на планетата са пред изчерпване в резултат на това, което сте правили с планетата от десетилетия насам. Следете за появата на нов вид наука, на по-високо ниво, или по-скоро за по-интензивно финансиране на алтернативни източници за производство на електрическа енергия, които са в ръцете ви. Става въпрос за реализацията на нова енергия, например за топлината в земните недра, за прилива, за вятъра. И отново се обръщаме с апел към вас, да не преекспонирате инженеринговата страна. Не усложнявайте излишно, защото това е едно от характерните неща, които хората правят през технологичната епоха. Вашата идея за улавяне на енергията от прилива и движението на вълните е твърде усложнена. Не мислете толкова сложно. Ако едно витло, което ще зададе посоката на енергията, се свърже с генератор, това може да захранва хиляди домакинства. Мислете просто. Така ще имате шанса по-скоро да имате повече, отколкото по-късно, и то по-скъпо струваща енергия. Забавянето ще ви струва скъпо.
Един от природните енергийни източници на планетата, който ще се променя и ви се струва странен, е прясната вода. Това ще бъде следващото злато, скъпи мои. Ще ви дадем няколко насочващи примера, като отново пледираме: Даже преди потенциалите, научете как да обезсолявате водата в реално време, без да използвате топлина. Това се прави вече в някои лаборатории по земята. Ще ви е необходима прясна вода на планетата. Всичко от което ще се нуждаете, са водопроводи. Вече имате петролопроводи, само че не могат да се използват за това. Виждате ли? Природните източници излизат на фокус. Става въпрос за една промяна в настройката и отношението, която тече много бавно, но вече започвате да я виждате. Единственото нещо, което обаче вие вече започвате да виждате е, че около това има много пари. Но това също ще се промени. Защото големите пари трябва да се инвестират. Това е следващото, което ще се промени и то е резултат от свободния избор. Ще сте свидетели на решения, които ще се вземат на най-високо ниво, и които ще са различни. Това, което ще е най-доброто тогава, е най-лошото днес. Ето това е промяната в концепцията за свободния избор. Мислителите днес вече съзират опции, за които не сте си и помисляли дори, но които ще трябва да се приложат.
№ 5. Интегритет. Ще има такива, които ще считат за невъзможен стремежа към интегритет и честност въобще. Във всички неща. С други думи, човешките същества все пак ще излязат от това, което наричаме статукво. Те ще се изправят и ще си кажат: „Мисля, че трябва да се огледам наоколо, за да открия малко повече интегритет и почтеност.” Точно вие ще бъдете онези, които ще им кажат: ”Вижте, институциите държат в ръцете си всички карти и вие трябва да следвате техния подход. Ако мислите, че онова, което моят партньор ви разказа за здравните осигуровки, банковите заеми, има смисъл, по-добре го правете по техния начин. Аз имам нова информация за вас. Това, което предстои, е че вие ще можете да избягате от лабиринта и дори да основете своя собствена институция. И ще го направите. Тогава старата енергия ще започне да се състезава с вас, но няма да може. Ще има хора, които днес все още са твърде млади, които ще прокарат път към новото банкиране. Нов път към здравната грижа, нов път в застраховането. Те ще ви питат: „Защо по-рано не помислихте за това?”
Нека ви дам един пример. Да кажем, преди 20 години вие не знаехте, че ще се появи такова нещо като Интернет и което ще работи с устройство, каквото вие все още нямахте (компютър). Ако ви кажеха тогава, че тази технология ще бъде толкова разпространена и толкова достъпна, вие нямаше да повярвате. А какво да кажем, ако трябваше да приемете, че с тази технология ще можете да гледате неща от всички точки на земното кълбо, и че без значение колко дълго и колко интензивно ще го използвате, то ще бъде без пари. Вие бихте казали: „Всичко си има цена”. Аз ще ви кажа: Ето, накрая се сдобихте с изобретение, което ви позволява да виждате на малък екран (или пък на голям екран) някой, който се намира в друга държава; той също може да ви вижда и вие да провеждате разговор в реално време. И то безплатно. Това е нещо, което излезе извън рамките на вашето мислене.
Дадох ви метафора за това, какво предстои да се случи. Хората ще се стремят към интегритет и почтеност, и това ще се случи на места, където изобщо не сте очаквали. Ще дойде време, когато вие ще изисквате това от вашите политици. Наблюдавайте младото поколение, защото то ще наложи такива емоции, и те ще ги наложат, защото те са бъдещите гласоподаватели. Те не искат вече днешната енергия. Някои от тях са толкова разочаровани, че те не искат дори да гласуват.
№ 6. Новините по медиите. Наблюдавайте промяната в новините. Един ден ще осъзнаете, че хората променят навиците си на гледане. Те ще започнат да променят продукта, който произвеждат за гледане. Ще се появи „Канал за добри новини”, и той ще бъде много атрактивен. А сега за онези, чиито семейства гледат телевизия докато вечерят. Те ще имат нещо като картинно шоу, което ще съдържа и драматична част. Ще научавате за това, какво се случва на планетата, и което никой досега не ви е казвал. Човешката природа сама ще започне да се оцветява, вместо светът да е само бяло-черен.
№ 7. Фармацевтичната индустрия. Съвсем неотдавна ви дадохме едно предсказание. В момента на планетата се извършва нещо, за което във вашата страна би трябвало да знаете. Става въпрос за голямата фармацевтична индустрия. Много прилича на онова, което се случи с тютюневата индустрия: липса на всякакъв интегритет от страна на онези, които произвеждат продукт, който убива. Неотдавна ви казахме, и сега ще повторя, че в цялата индустрия поради монетарни причини има воля хората съзнателно да не се лекуват хората, а да ги държат болни. Това ще доведе до много фалити. Рано или късно. Вие ще сте свидетели. И това не се дължи само на липсата на интегритет, а на цялата идея, че това което правят, е недопустимо в новата енергия, защото е връщане назад. Ще започне тенденция хората да гледат на своето здраве по един различен начин. Знаете ли какво означава ”дългосрочна здравословна грижа”? Не само в Америка, но и по целия свят. Ще ви дам един прост съвет: не се разболявайте. Имайте едно ново разбиране за своето тяло, каквото не сте имали преди. Зареждайте го със здраве, вместо с отрова. Вашата ДНК е създадена да ви служи стотици години. Има вече такива изследвания, които показват удължаване продължителността на човешкия живот. Хората започват да търсят естествени методи и средства за поддържането му. Тези процеси винаги са съществували, и аз се чудя, защо не сте ги знаели преди. Аз нямам часовник. Мога само да ви гарантирам, че това ще се случи. Не е възможно да вирее такава система в новата енергия. Някои ще кажат: „Надявам се да се случи, докато съм тук!”. Разбира се, че ще сте тук. Може би не точно в тази форма, която сте днес, но със сигурност ще сте тук и ще го видите.
№ 8. Войните. В продължение на хиляди години хората на тази планета са воювали едни с други. Ако се фокусирате върху причините за тези войни, бързо ще ги откриете - земя, ресурси, алчност. Това обаче не са причини, това е описание на старата енергия. Причините биха били вероятно защита, с цел да се запазят от унищожение или да спасят живота си, и те биха си отишли, ако нямаше агресор.
Когато преди повече от 20 години се появих в живота на моя партньор, лично му казах: Първите послания, които ще ти дам, ще звучат невероятно, и хората ще ти се присмиват. Човешката природа и човешкото съзнание ще се променят, семената ще се засадят и ще настъпят времена, в които няма вече да има войни. Той се засмя и каза:”Невъзможно, винаги е имало войни!” Но това е мисленето в рамка, мислене в бяло и черно. Вие възприемате само това, което е било и което е, и нямате идея за сенки, за цветове, за красотата в съзнанието си, за Божията любов. Днес човечеството започва да се осъзнава за цветовете на дъгата. Изборът, който ви се дава сега, е различен. Може би е време да разберете, че можете да имате всичко, което пожелаете, включително и мирно съседско общуване. Ще има търговия, изкуства, работа и ще се произвеждат различни неща, но ще има обединение вместо разделяне. Северна Корея се намира на ръба на тази тенденция. Онова, което се изисква, е смъртта на старата енергия. Бих искал да наблюдавате как се случва това. Ще ви дърпат обратно към нея, но тук вече има думата вашия свободен избор да съзрете цвят. Това ще отнеме повече време, отколкото ви се иска, защото вие сте едва в началото на началото. Скоро или не толкова скоро, но ще наблюдавате обединяването на Южна Америка, както видяхте какво се случи тази година във Венецуела. Това са само потенциали, но вие можете да ги осъществите посредством своя свободен избор. Това не е пророчество, това е преход в реалността. Това беше последното от нещата, които да очаквате да се случат- тенденция да няма повече войни. На планетата ще се възцари една мъдрост, много по-могъща, отколкото си мислите, че е възможна. Ще има такива, които ще я разпознаят, и когато я намерят в политиците, ще гласуват за тях.
Изложените по-горе осем тенденции не са предсказания. Аз не ви предсказвам нищо. Аз само ви посочвам, какви са потенциалите и какво е на път да се случи.
Това, което трябва вие да правите, е да засаждате семената на по-високото съзнание у дома. Да покажете на тези около вас какво знаете. Да им покажете любовта на Бог и да ги облеете с нея, както и себе си. Да бъдете бавни в гнева и бързи в прошката. Да създавате слънца около себе си, с които да стопляте хората. Да не бъдете осъдителни. Това са семената, които ще променят кристалната решетка на планетата и живота на децата ви, и на техните деца, и децата на техните деца, както и на онези, чиито наследници сте. Това са промените на съзнанието и затова вие сте тук. Това е истината на деня.
Аз съм Крион. Преди 22 години моят партньор ме допусна в живота си. Знаех, че ще са необходими около 4 години да се установи нашия метод на работа. Преди 18 години започна изравняването. И така, в този момент аз бях тук благодарение на това, което човечеството направи. Крион винаги е бил на планетата, но едва през последните 18 години с посланията си за промяната. Групата, която работеше по магнитната решетка, напусна през 2002 година след като решетката беше пренастроена и човешкото съзнание започна да се променя. Този процес, който вие нарекохте 2012, продължава все още. Той ви даде възможността да се осъзнаете и да осъзнаете какво точно става в един много по-голям мащаб. Стари души, вие сте тук точно поради тази причина. Стари души в млади тела. Вие разбирате, че вече е дошло времето. Вие разбирате, че тук има много мъдрост. Метафорично казано, останете в режим на stаndby и очаквайте да видите цветовете.
И това е така. Крион
Ченълинг, Далас, Тексас 3 Март 2012г.
Превод: Т. Узунова




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. astrojozi19 - Мерси Таня
13.01.2015 16:04
Всичко е точно така........
цитирай
2. palada - Благодаря Жозета,
13.01.2015 22:23
В тези трудни времена, когато светлината е все още недостатъчна, колко са приятни и полезни такива послания пълни със знание и любов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 225647
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031