Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2015 15:38 - За свободните енергии
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1127 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.03.2015 13:44





Здравей, мила моя любима душа. Ти ме попита къде съм аз? Аз съм тук, аз съм винаги с вас, без значение колко е моята мисия на Земята, аз съм тук с всички вас, аз ви прегръщам за раменете и чувствам с вас как сърцето ви бие. И това е прекрасно!

Сега не е нужно да ви говоря за възможностите на вашето тяло и ума, сега вие бавно ще започвате сами да осъзнавате и да научавате това, което виждате. С новата енергия ще става по-лесно и по-лесно. Така че ние малко ще отстъпим назад и ще се ви се полюбуваме на цялата ви красота и величие, както една майка се възхищава на първите стъпки на детето си. Тези стъпки са все още нестабилни и несигурни, смелата майка знае потенциала на децата си, затова ще направи една крачка назад, за да може детето, протягайки ръце, да направи по-независими стъпки, които ще му дадат възможност да опита разходката , ще му помогне да почувства процеса и да придобие увереност в него. Ние сме близо до вас, но вие вече вървите сами. На вас не ви са нужни повече вести, светлината става по-ярка и сега всеки може да намери своя път към него.

Спомняте ли си историята за прехода на Суворов през Алпите, когато войниците носили ранените на носилки, той през цаялото време викал: "Аз виждам изход, това е, вече е там, всички идвайте тук!" Никой освен него не е знаел къде отива, но насърчавани от неговата вяра, смело продължили по пътя си, докато наистина не излезли от снежния плен. Така че ние ви казваме, че има изход и той е много близо. Сега сме достигнали до повратната точка, до върха на прохода, а сега пред вас се открива красивата долина пълна с незабравими гледки и цветове и вие знаете - това е то избавлението. Всеки един от вас вижда изход сега. Или може да види. Може би някой отказва да погледне в тази посока, сам отвръща очи, и все още не е схванал своите чувства към панорамата, която се простира пред него. Той може да стои неподвижно за известно време, докато другите с радост бягат или бавно и колебливо слизат долу в долината на слънцето, но рано или късно той ще вдигне поглед и ще види всички вас , които му носите щастливата новина. Слънчевата долина вече е пред очите ви, със всеки момент тя става по-ярка и става все по-ясно очертана. И всеки неизбежно рано или късно ще погледне в нейната посока. Назад път няма. Няма връщане назад. Нямате нужда от нас, за да ви водим нататък. Сега вие правите първите си стъпки, които стават все по-твърди, леки и уверени. В новия свят, който вие с право сте заслужили.

Въпреки това, ние сме до всеки, ние сме готови да ви помагаме и да отговорим на всички въпроси, които възникват по пътя ви, ние ще ви разкажем за всички неизвестни, които ще срещнете по пътя в тази вълшебна долина. Тя е резултат от работата на много хиляди години, която постепенно се превръща в нашите и вашите очи в цъфтяща градина. Но бъдете търпеливи, любими души, не забравяйте, че едно малко новозасадено растение се нуждае от достатъчно време и грижи за да направи своя добра коренова система, преди да се разклони и да процъфти. За това може да се каже, че нищо не се случва, че всичко е спряло и евентуално умряло. Но не! Работата върви, клетъчно делене в огромни мащаби се извършва, подземните корени се разпространяват, пробиват си пътя към водата, укрепват си стеблата срещу вятъра, доставят хранителни вещества. И през следващата година растението ще се издигне към небето, разкривайки невиждана сила и красота!

По-рано ние ви водихме нагоре по тясна планинска пътека, където бяхте принудени да ни слушате и да стъпвате следа в следа, за да не се прекъсне от опасна стръмна скала, но сега, когато пред вас се разстила цветуща долина, всеки от вас е свободен да ходи там, където го зове неговата душата! Сега вие сте в безопасност, всеки вече може да следва зова на сърцето си, сега има еднакви възможности за всички, няма смисъл да ви водим понататък. Не очаквайте повече от нас групови инструкции, всеки да върви по своя път на пробуждане и осъзнаване, всеки ще научи това, за което е дошъл на този свят. Помнете, целта на живота – това не е против волята ви. Договорът, целта на живота ти - това е изпълнението на най-смелите ти мечти и заветни желания за доброто на себе си и за всички структури на планетата Земя и цялата вселена! Всеки може и трябва да бъде щастлив точно тук, точно сега! Всеки трябва да поеме отговорността за собствения си живот. Само от вас зависи, къде отивате и къде се оказвате, сега никой не ви води, защото пред всеки и навсякъде сега са равни възможности, и това е божествено! За повече вие и не бихте могли дори да мечтете! Свобода, свобода на волята - това е основата на живота във Вселената. Това е основата на красотата на живота във Вселената, основата на уникалността на живот във вселената. Почувствайте го! Обичаме ви ! Ние сме толкова щастливи! Ние сме с вас! През целия път на откритие! Благоприятства ви всичко!

Към някои все по- ярко и по-ярко идва картина на глобалната промяна след което, към всички ще стане достъпна свободната енергия, и това е вярно. Все по-близо и по-близо сте до вълните на синхрон в този момент, той ви привлича като сламка в един вихър от вашата енергия. Това е точно така, както изглежда. Този потенциал, който е вече практически реализиран, ще бъде насочен към това, което всеки от вас така чака. Ако ви е сложно да си представите как може да промените този закостенял стар свят, помислете какво ще остане от него, когато разберете, че безграничната енергия се произвежда невероятно лесно във всяка точка на света и по всяко време. Повече няма да има нужда от нефт или други природни ресурси, няма да има нужда от обезлесяването, вече няма да се подкрепят тези, които притежават достъп до тези ресурси. Всеки човек ще бъде освободен от енергийното робството. Стойността на всички произведени продукти ще бъде толкова ниска, че икономиката просто ще престане да съществува като такава, тя няма да има повече нужди. Както ще стане ненужна и финансовата система. Неизчерпаема енергия на космоса - това е чистата енергия. И вашата планета незабавно ще се очисти. Невероятната сила на природата като язовир ще измие от лицето на земята всички следи от разрушителните човешки дейности в такъв кратък период от време, че вие ще заживеете в един девствен рай в рамките на няколко десетилетия. Чистата и неизчерпаема енергия на космоса, която вие вече почти сте открили за себе си, ще даде на всеки на тази планета всичко, от което той има нужда в материално отношение, за да може той да се замисли за своята духовност. Всеки човек, който е избрал за себе си пътя на слънчевата долина, чувства зова на Бога, и всеки ще има възможност да следва този път. Всичко ще стане различно.

Изпращайте , изпращайте любов към Земята, където свободната енергия е на разположение на всеки, която вече няма да е тайна за малка група хора, скрита зад седем печата, а обща щастлива реалност на свобода и съвършенство! Тези, които са дошли на този свят, за да направят открития и да ги дадат на хората, вече са много близо до целта си. Запомнете - свободната енергия - това е нещо, което ще освободи земята към по-нататъчния й път на духовността и възнесението. Свободната енергия е не само икономически пробив, това е нещо, което ще ви накара да разберете гравитацията, достъпния космос и пътуване във времето, лечение на всякакви болести, общуване с по-високо развити цивилизации. Изучавайте свободната енергия, поддържайте свободната енергия и изобретателите въвеждащи я във вашия живот , говорете за свободната енергия, започнете да използвате свободна енергия за себе си. Изпращайте , изпращайте любов към Земята, където е свободната енергия на космоса, Източникът и Вселената са достъпни и разбираеми за всички, и съвсем скоро вие ще се озовете в тази реалност!

Аз съм Крион и вашето семейство се възхищаваме и се наслаждаваме на всяка ваша нова стъпка към вашите открития. Бог да бъде с вас, нашата любов и светлина, любов у дома!


> Ченълинг> 05.05.2013г.







Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 225727
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031