Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2015 23:55 - откъс от ченелинг от 12.05.12г.
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1542 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 16.11.2015 08:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Във връзка с терористичният акт в Париж намирам за необходимо да напомня за този минал ченелинг.

Ченелинг, 12.05.2012 г.
Наши обични Творци, ние  основателите, ви приветстваме!

 Тъй като Земята ще се движи в четвърта  плътност, на тези, които са в трета плътност ще им бъде все по-сложно  да останат тук. В крайна сметка, те ще напуснат телата си и да се превъплътят  в светове  от трета  плътност, създадени за това, че техните душите да получат уроци, които те желаят да получат. Земята вече не е планета, на която може да дойдат  ренегати или "мързеливи" Души  и донесат нещастие. Ако има души, които искат да започнат война или да контролират другите, ще се създадат други планети, за да обезпечат на  тези души това,които те искат да изпитат. Майката Земя е завършила тези уроци.
През следващите 1020 години,  всички  войни на Земята ще се прекратят. Ние прогнозираме , че последната голяма война ще завърши около 2015. Но това не говори че пътят на мира ще бъде лесен за Земята. Много души тук имат много силно его, което оказва  силна съпротива срещу духовното развитие. Много от тези, които са в илюзията на властта,  няма лесно да отдадат тази  илюзия на властта. Имайте предвид, че тези, които вярват, че  са под контрол, те самите  дават  власт в ръцете на тези, които считат, че  именно те са тези, които притежават контрол на другите, разделени от тази илюзия на потисници и потискани. С други думи, ако мислите, че вас  могат  да ви контролират някакви  силите извън   самите вас, то  вие го проявявате  в  известна степен в живота си. Много от вас са  дошли  на Земята, за да изпитат  двете страни на тази драма, за да разберат напълно чувства като безсилие и безпомощност. Сега вие сте призовани да  преодолеете ,  да  излезете от  драмата на двойствеността, да свалите   костюмите на  потисници или потиснати. Когато вие свалите този костюм, вие ще  поканите другите  да направят същото.

Започнете с това да заобичате своето Аз безусловно. Налейте в своето Аз златна, лъчиста, любяща светлина на Бога. После го дисциплинирайте. Дайте му да разбере, че то Егото – не е командира. Той може да следи за случващото се, да наблюдава, да обучава и расте от присъствията си  в живота от момент към момент, заедно с този от който произхожда, но на него не му е позволено да доминира, да контролира другите, да ги управлява или да ги принуждава. В някои учения това се нарича „ да дадеш властта на Духа”.

В заключение драги творци, ние само накратко ви представихме картината на това какво се случва на вашата планета. Вашата задача е да намерите присъствието си в своето истинско духовно Аз, като използвате вашата проницателност и ум за да можете най-добре да реагирате на бързо изменящите се условия вътре и вън от вас. Вие знаете че се извърши радикален и фундаментален скок. Това може да не е станало очевидно за тези които отказват да се пробудят, но то е много реално.Вие сеете семената на новия живот. Ние с нетърпение чакаме, кога ще можем да споделим с вас този нов живот като „старши наставници”.

 

Ние Основателите










Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. astrojozi19 - Да така е!
19.11.2015 21:09
Благодаря1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 226930
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930