Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2015 11:44 - Безусловната любов
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1451 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Отивате отвъд парадигмата на условна любов

Поздрави , скъпи !
Повечето от вас през целия си живот , са  живяли в остарялата система от вярвания. Тя се превърна в повсеместна  и всепроникваща , предавана от поколение на поколение. А  всеки от вас е  имал  въплъщение след въплъщение под натиска на  модела на условната  любов. Това не винаги е било така. На планетата е имало силно развито общество , което  е искало  да живее  в енергиите на безусловната любов и  развитие . Но, за съжаление , много от вас са изпаднали в илюзията на разделението и триизмерния  модел е надделял , като е създал  начин на  живот въз основа на егото . Моделът  утвърждаваше  вашето " разделение",  нищожност и недостойнство . Казваха ви , че трябва да " следвате линията за да не получите  наказание от гневния и отмъстителен Бог “. Религиозните вярвания са били предназначени за  да се създаде мощна структура, която да служи на малцина за  послушание на масите.
В действителност , Бог винаги е бил източник на безусловна любов . Вие сте  произлезли  от  безусловната  любов , вие сте част от безусловната  любов , и при напускане на тялото , вие успявате си спомните за безусловната  любов . Процесът на възнесение - е да си спомниш , докато  още си в тялото на земята , тази  божествена истина, че сте в действителност  безусловната  любов .
Вие не можете да изпитате възнесението или многоизмерното  съзнание, ако продължавате  да се придържате  към старата  система от вярвания на базата на условната  любов. Тя просто не може да работи . Не може. Необходимо е да се отървете от нея. Но как да го направите ? Замяната й  с Божествената истина, че безусловната любов - това е вашето  рожденно право . Когато вие  наистина приемете   новите и по-дълбоки истини , вече не ще се нуждаете  от никаква допълнителна работа, за да се отървете от старите. Вие  просто трябва да влезете   в новото  състояние на познание и благополучие.
  Старата система започна с религията. Тя започна с перверзията на религиозните  учения , така че те да служат на малко  хора за  да могат  да контролират  масите. Стана така, че родителите , които действат като богове за децата си , подкрепят  едни и същи методи. Те се опитват да контролират  децата   си  с помощта на заплахите от раздяла , отхвърляне , осъждане, наказание , лишаване от любов.
Всичко това е създало повсеместен страх от отхвърляне и наказание, което е продължило в продължение на поколения , и подхранвало  съзнанието на разделяне , надделяло  на вашата планета . И това е благодарение на  възпирането  на хората от приемане  на собствената си божественост и изразяване на развитието си  по  изключително деструктивен ефект върху всички.
Моделът на разделяне кара  хората да извършват  безброй зверства  един срещу друг, подхранвани  от жестокост , осъждане и отхвърляне . Вижте как то е проникнало  в цялото  общество  и се разпространява по целия свят. Но сега вие  ще извършите  невероятният  процес  на изцеление  и  излизане извън модела на разделение чрез  приемане на  единството.
Но още по- разрушително е било приемането на  тоя  начин на мислене и прилагането му  спрямо  себе си. Както сте го чували толкова често , сте започнали да мислите  себе си недостоен , "разделен " ,  и безкрайно  да осъждате  себе си . Тъй като не сте могли да  обичате себе си безусловно , не сте могли да намерите  тази  безусловна любов , за която жадуваше  сърцето ви. И досега не сте способни да дадете  безусловна любов , нито на  родителите си, нито на  децата си , защото  не сте повярвали , че самите вие сте достойни за нея .
Това е причината да дойда тук.  Тя е  за  преодоляване на  парадигмата  на условната  любов и приемане  на безусловната. Защото след като започнете да практикувате безусловна любов , прилагайки я   към себе си , тя ще потече  навън и ще привлича към вас. И след  това   започвате да практикувате безусловна любов  и към вашите родители, деца , приятели , семейство, планетата , животните  и всички живи същества. Освободени от парадигмата  на условната  любов и приемайки безусловната , вие ще сте освободени от перфекционизъм , страх , раздяла, болка и ниско самочувствие .
Разбирате  ли ? Освободени от парадигмата на условна любов, вие естествено започвате да живеете  с  истината , която е безусловна любов, която , от своя страна , подкрепя всички тези аспекти , които бихте искали да установите на своята развиваща се планета. Вие ще подкряте  енергията на  приемане с  радост , лекота и единство и ще  ги създавате  сами .
Виждате ли лечебният ефект на тази масивна промяна в мисленето и  развитието? И всичко започва с вас. Ето колко силни  сте . Като се освободите  от тази стара парадигма , вие наистина ще сте наясно за себе си като неразделна част от Източника , от който произхождате. Това знание ще ви направи прекрасни  аспекти на източника , блестящи в  неговата истина и слава , създаващи свят развиващ се така както дори не сте и сънували.  Това ще създаде невероятни промени, за проявата на които е допринесъл всеки един от вас .
Това  е свещен и радостен момент. И когато започнете да мислите по различен начин, когато признаете  своята истина и я оставете да блесне, с вас ще започнат да се случват  само най- прекрасни неща , и вие най-накрая  ще осъзнаете  , че живеете в любовта и подкрепата , които винаги така сте  желали .

Вие живеете в един прекрасен момент , Уважаеми . И вършите  прекрасна работа. Ние ви подкрепяме и се радваме на  всичко, което вече сте направили и продължавате да правите. Знайте, че ние обичаме всеки един от вас, безмерно. И това е, което ние искахме да споделим с вас днес.

Ченълинг от Архангел Гавраил




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 225644
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031