Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2017 18:44 - Време разделно
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 507 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Приветстваме всички. Системата "Йерархия на времето" ви приветства днес.
Посланието е насочено към обявяването на нов период, който започва в пространството на планетата Земя. Започва от  22 септември
2017 г., в зависимост от развитието на всеки човек ще се почувства достатъчно ясно,  ново състояние.

Това е състояние на принадлежност към  хармоничния свят или свят, където всичко е в конфликт помежду си. И от двете точки, в зависимост от местоположението си, можете да наблюдавате  развитието на оня свят, който е почти завършен курс за всеки човек в определеният момент от време.  Това  което  ще започне с 22, ще отнеме известно време, а  когато това завърши ще има  отделяне на физическото проявление, физическо възприемане на новата реалност. Това физическо възприемане на една нова реалност означава че, някои ще бъдат в развитие на по-сложен сценарий, но някои  ще  вървят  ярко, знаейки, че този сценарий е  по-лек,  по-радостен, и че има  разделение на два свята.
Вие виждате че се случват различни събития, както в географски, геологически и политически мащаби. Виждате, че вие реагирате по един начин, а други реагират по друг. Започвате да разбирате различията в възприятията на тези събития и вие имате  вътрешния въпрос: "Какво правя правилно? Какво  греша, и защо  всичко това  се случва? " Отговорът на въпроса защо се случва всичко това няма да получите до тогава, докато просто не започнете да се сливате  или да приемете това  пространство, в което се намирате, и тук вие ще разберете точно къде се намирате и защо всичко, което се случва около вас, става така. До края на 2017 г. тези хора, които са избрали сложният  път на развитие, все пак ще имат все още избор да влязат в състояние на преход и да се преместят в другия свят, където да се развиват по-лесно.
Сега ще ви кажем, че трудния  път – това е пътя, където хората постоянно ще бъдат в състояние на унищожаване на живота си, постоянно напрежение, физическа нестабилност, заобиколени от бедствия, които се случват, или  попадат  в такива  ситуации и т. н. По-лесният път  е начинът, по който гледате какво се случва, осъзнавайки, че то се случва наблизо, но вие не сте замесени в него. Освен това, хората, които са излезли  на пътя на приемането на Новата Земя,на  новите енергии, се махат  отработките на кармичните  програми. Това се дължи на факта, че те са направили  много важна стъпка при приемането на пространствата, приемането на  радостите в битието,   приемането на състоянието на щастие  независимо от условията, които наложени от физическата илюзия, илюзията на физическото пространство.
Тези, които са в състояние на нестабилност може да мислят: "Какво  направих, че се оказах именно тук?"  Както казахме, има възможност до края на тази година в  ускорен режим, да започнете  да работите  за своето приемане. Да приемете това, че всичко  което във физическата реалност  ви влияе, ако си кажете, че това е илюзия, това няма да ви хареса, но ако си кажете, че това е минало  възможно е да е стане по-разбираемо. Физическата реалност ви помага да определите какво сте направили или планирали в миналото, т.е. това, което сте планирали, и е тук във физическата реалност "тук и сега", резултат от вашето планиране. Планирането  на квантово ниво е  по-оптимален  вариант  на радостно съществуване, радостно битие, независимо от това, което се случва във физическата реалност. Това означава, че това е вашето разбиране, вашето осъзнаване  и ще ви даде възможност за прехода  в новия свят, където вие  ще наблюдавате процесите, които разрушават пространството отстрани и се движат към сваето собствено развитие.
Разбирането на квантовата реалност, това е основното за човека днес. Колективното съзнание на човечеството се явява вече на по-високо ниво  и тези, които са избрали другият  път на развитие на събитията, т.е. по-сложния, по-разрушителния, сега те ще  преминат към друго  колективното съзнание на човечеството, което е избрало  по-трудният  път.
Надяваме се, че можете да започнете работа със своите страхове, които   илюзията  на физическата реалност ви подхвърля и което ви пречи - това е първият етап. Вторият етап е  определението за вашата уникалност, това, което можете да покажете от себе си, пространството в което можете да блестите. И третият етап е приемането, приемането на разбирането за финния план, разбирането за квантовата реалност, дори и да не знаете нищо за това. Квантовата реалност, може да се каже, е вярата, че вашата Божествена част създава, а вашата физическа част вече въплъщава това творение след известно време във физическия свят.
Ето това е пътят към едно по-радостно и щастливо съществуване. Все още имате  време.
Пожелаваме ви успех.

 

https://www.facebook.com/Nina-Nicheva-%D0%9D%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%9D%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-138698829517681/
Гласувай:
6
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 111117
Постинги: 90
Коментари: 96
Гласове: 2331
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31