Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2012 23:09 - медитация
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1399 Коментари: 0 Гласове:
2



МЕДИТАЦИЯ  - тяло, дух и душа в единство

Top of Form

Моля, направете  дванадесет вдишвания и издишвания през сърдечната чакра, за да се концентрирате напълно върху ня. С всяко издишване, вие изхвърлете всичко, което ви пречи: , мисли, чувства, думи, образи. Опитайте се да усетите чувството, че с всяко издишване, вие ставате все по-изпразнени. Ако имате нужда от повече време за това,   не бързайте.
(Всяка медитация  е прелюдия.  Тя протича  по различен начин за всеки от вас и постоянно се променя.  Не се намесвайте  в процеса на медитация - душата си знае най-добре какво се нуждае ...) 

Прехвърлете съзнанието в сърдечната чакра и "почувствайте" три начала, три линии на триъгълника - "душа" на "тяло", "дух".   Тяло - основата на триъгълника,  духа - лявата му страна, и душата - дясната. По какъв начин те се намират  у вас? Свързани, ли са   трите страни във върха?
Може между тях да има  празнина? Не са ли с  променени места? Опитайте се да го усетите! Слушайте вашия Висш Аз и  приемете каква е вашата  истина, каквото и да е тя! Ако линиите не са свързани по върховете на триъгълника , положете усилие на волята  и желание да възстанови реда. Ако линиите са обърнати,  върнете ги на  "правелните" места  и ги свържете на върха, за да получите идеален триъгълник.
За да се съхрани тази фигура в бъдеще, нанесете върху нея шестнадесет цветни слоеве. Започнете от върха на дясната линия , в горния край на „душата ",  по посока на часовниковата стрелка направете червена линия около триъгълника до върха му. След това изпълнете същото с  оранжева линия, после бяло, жълто, зелено, розово, тъмно синьо, лилаво, индиго, бяло, седефено , аквамарин, злато, синьо, а след това отново розово и да завършвате всичко със сребърна рамка (цвета на  Божията благодат) .
Всичко това образува символ, който виждате на снимката! Дръжте понякога над този символ лявата си ръка, докато усетите, че не ви е нужно  повече. Ако вашият дом има болни или наранени животни, сложете символа  под техните легла. Такава мярка е полезна за пострадалите деца и възрастни. Ако се прави терапия, използвайте този метод за лечение на пациентите си ...
Този символ помага да съедините частите на вашата личност, разделени при трагични опити. Тя може да се използва за различни цели. Ако е необходимо, този символ може да  зарежда с положителна енергия вода.
Погледни в триъгълник, и вие ще разберете, че аз не случайно съм избрал този образ. Защото сега на вас вие нужно  да  "ударите" в триъгълника , като музикален инструмент, за да издаде звук  вашата душа. Може дори да го чуете ...
Вибрациите на триъгълника ще предизвика в тялото ви дълбоки процеси на оздравяване.
Усетете в себе си  промените, дори и ако не можете да изразите точно какво се е случило. Не бързайте ще имате достатъчно време, за да проникне  новият  поток от енергия.
От книгата, Патриша Пфистер - Крион. Преобразуване на енергията на светлината тяло





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 226953
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930