Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2014 10:02 - Пари в изобилие
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1825 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 10.07.2014 22:40



Пари в изобилие
Chenneling.NET> Ченълинг> 13.06.2014 | Автор Admin | 970

 

Свидетели сме как много от вас се борят с проблеми по един или друг начин свързани с парите. Вие казвате: "Аз правя цялата работа, аз  проявявам желание, прочетох необходимите книги, аз визуализирам. Къде са ми парите? "И ние разбираме, вашето чувство на неудовлетвореност. С  увеличаването на съзнанието ,  процеса на вашето  възнесение е да овладеете своята истинска сила. И индикаторите  за това състоянието на мощта на човека са парите.
Можете да откриете, че ако в някои област на живота си,  не можете да  реализирате  изцяло от силата си, това означава, че има нужда да се работи. Това се превръща в проблем. Той се  усеща  като затревяване, и в действителност, е такова, че блокира, като не ви дава да живеете в изобилие и благоденствие,  лесно и просто.
Ето защо целта на нашето послание и медитация – е да ви помогнем да се извисите отвъд това. Ние имаме някои знания, които  искаме да ви предадем  днес.
"Аз обичам парите!" Кажи го на себе си. Как вие чувствате  това твърдение? Усещате ли го неправилно? Предизвиква ли лоши чувства? Егоизъм? Бездушие? Повечето от вас са били възпитани в традицията, че любовта към  парите - това е лошо. Но осъзнавайки, че вие ​​се движите към единно съзнание,вие разбирате, че е много трудно да се постигне това, което се отрича.
Парите - това е система, създадена от хора, но тя е била вдъхновена от Източника. Тя е родена с намерението да се създадат  в живота на хората повече възможности. За Вселената това е една възможност да ви служи по-добре. Вместо да се заплаща в натура, хората са били в състояние да направят  монети, които могат да се разменят за нещо друго, нали.
С появата на парите дойдоха много прекрасни възможности за обмен на енергия и подкрепа на другите. Милиони хора са възприели тази система, и тя се  разви по безброй начини.
Разбира се, ние разбираме, че в тази система възникнаха всевъзможни изкривявания, както и в развитието на обществото, появиха се  хора, които поставиха парите над всичко. Ниските емоции на алчност, егоизъм, разделение и мръсна конкуренция потъна в дълбините на системата в полза на егото.
Така че много от вас смятат, че те не могат да обичат парите, защото  не искат да бъдат част от това. Но ако всеки от вас честно се вгледа в себе си, ще си  признае, че наистина обича парите и нещата, които те могат да дадат. Искате ли да имате достатъчно пари, за да платите за това, което ви трябва. Това е едно прекрасно чувство - да  знаете че  има в чантата, джоба, банковата сметка, че  има достатъчно пари, за да покрие всички ваши нужди, които ви позволяват да споделяте с други хора, да изразявате себе си, да се грижите за себе си, за да си купите храна, облекло, да образовате децата , която ви позволява да се насладите!

Забелязали ли сте, че когато имате всички необходими средства,  вие се  потапяте в красива, спокойно състояние на битието? Уважаеми, това е така, защото да имате достатъчно - това е вашето естествено състояние! Изобилието  е вашето естествено състояние! Всичко,  което ви ужасява,  е нарушение на  вашето божествено право. Ако осъзнаете, че сте част от Източника, а Източника съдържа   всичко в себе си, то да   се лишавате, означава да отречете Източника! Разбирате ли това?
Няма нищо недостойно да се обичат парите, за да осигури комфорта на  съществуването. Няма нищо лошо в това да искате пари, за да бъдете в състояние да бъдете, за отдих, за пътуване, за изследване, за лечение, за разширение и растеж. Няма нищо лошо в това, скъпи! Моля, не  демонизирайте парите! За много от вас, това е една  от най-важните блокировки.

Хората на вашата планета са извращавали много и различни понятия, и повечето от вас  не ги избягват. Можете просто да използвате тези понятия по начин, които да изразяват съзнателно и правилно вашето отношение. И, да, някои извратиха смисъла на парите. Само че парите не са  инструмент на дявола. Така ще си дадете разрешение  просто да обичате парите, и ще видите как то автоматично ще ви прехвърли в пространството на потоците, получаване, въвеждане на пари в изобилие в живота ви. Вие не можете скрито да мразите парите  и да живеете в изобилие. Това просто не се случва.
Казано по-просто, любовта- умножава. Каквото обичате, пребъдва във вас. Това което обичате,  вие го включвате в себе си,  приемате го, почитате го, и го уважавате. Дошло е време да промените отношениято си  към парите.

Някои от вас, които бяха вътре в духовни общности, приемаха идеята за пълното изобилие и са запознати с правото на притежание. Нашите многобройни писма ви призовават да "се стремите към звездите", а не по-малко. Много от вас разделят идеята за живот в пълно изобилие, и за това продължават да  коригират другите за размера на парите, които те искат да демонстрират!
Вие можете да  кажете: "Аз искам  10 000 долара", но друг може да ви отговори: "Защо само 10 000? Защо не 10 милиона? "Дори ако те са добре запознати, не им позволявайте да ви накарат да се чувствате неудобно със сумата, която искате. 10 милиона може да бъде приемлива сума за този човек, но вие  може да не повярвате  в подобна възможност. Вашето желание е чисто лично! Оставете се да бъдете експерт само за нивото, в което се чувствате комфортно и достъпно.

Ако не можете да повярвате, че сте способни да придобиете желаното , вие няма да стигнете далеч. За да създадете това, което искате в живота, вие трябва енергийно да  следвате това, което в което вярвате. Ако искате да придобиете чувство на удобство, съвпадайки с това, което творите, ние ви препоръчваме да започнете с  малко. Започнете с цифри, удобни за вас. Започнете с 5, 50, 500 - с цифрите, които  чувствате че са  приемливи.
След като се почувствате уверени с някаква  сума, леко увеличете сумата. Или с радост знайте, че тази сума  може да се прояви толкова пъти, колкото искате! Вие трябва да намерите вашето  комфортно ниво с изобилие от пари, за да се получи потокът, който  търсите. Ясно ли е? Вие не можете да творите от позиция, което  скрито отхвърляте, на която се съпротивлявате, и вие не можете да творите, ако не вярвате, че сте способни  да го правите.
Ако искате да заобиколите тези вътрешни пречки, по отношение имането  на пари в изобилие, тогава можете просто да ги откриете и да  ги запазите открити, и да позволите на вселената да ви даде  една сума, която е божествено добра за вас. Тя може да ви изненада колко щедра е  вселената в  това, което, според нея, заслужавате! Приемете със смирение потока, който  ще ви позволи да  отидете отвъд ограниченията на  най-висшето добро.
Сега много от вас смятат, че  ще загубят всичките си духовни постижения, ако изведнъж получат много пари. Страхувате ли се, че ако най-накрая достигнете до материалното изобилие, ще  забравите  всичко, което сте научили по духовния път и стремително ще се потопите в егото? Скъпи мои, това просто не ще се случи! Ако изведнъж забравите какво е важно за вас, вие ще се  почувствате много неудобно. Така че просто се откажете се  от това предположение. Всъщност,  тези пари ще ви позволят  да бъдете  в състояние на по-висше служене. Ще ви позволят  да  отделяте повече време за духовни практики. Да се  учете и да растете още повече.
Много от вас имат проблеми със самочувствието. Много от тях са тук, с  договори за услуги. Хората, които са на договори за обслужване, са добри  в даването, но много лошо  в  приемането. Ако сте от тези, които отговарят на въпроса на другите какво да ви дам? - : "Не, не, добре съм, не мога да  приема за себе си", или други вариации на тази тема, то това е един много добър показател че не си позволявате да приемате  тези съкровища и подаръци, които Вселената иска да ви даде. Обърнете внимание на този вид отговор. Това може да е точен показател за това, че не сте в равновесие и задръжате себе си от членството в потока на изобилието. Изразете намерение да приемате. Приемете съкровищата и благословиите  на Вселената. Създайте една нова декларация: "Приемам всички прекрасни неща, които вселената може да ми даде."
Много са вашите страхове - за това как  ще изглеждате, ако имате пари. Страх ли вие , че ако имате пари, ще изглеждате като егоист в най-лошия смисъл на думата? Може да си мислите, че това ще изглежда зле и като цяло е нежелателно за вас. Може би имате предубеждение  за богатите хора. Може би си мислите, че богатите имат качества, които вие не бихте искали да имате.
Скъпи, новите енергии не поддържат стария модел на имане изобилие от пари, въз основа на егото. Новите енергии подкрепят истината, прозрачността, достоверността и целостта. Така че, вместо да виждате себе си проспериращ и следователно лош, не е ли по-добре да позволите изобилието от пари, за да изразите колко добър човек сте? Ако имате повече, отколкото трябва, можете да го раздавате за благотворителност. Вие ще бъдете в състояние да споделяте. Можете да направите живота по-лесен  за другите. Можете да следвате вашата страст, вашите цели!
Вие не може да живеете в изобилието на Вселената, а  да не бъдете част от потока! Ето защо да се чувствате неудобно, и ето  защо четете това послание. Изхвърлете всичко,заради което не се чувствате просветен човек. И приемайте! Всеки ден, говорете на Вселената: "Приемам всички прекрасни неща, които вселената може да ми даде", влезте в потока и  очаквайте чудеса.
Намерете това състояние на изобилие, което е комфортно  за вас. Вие не сте лоши,  не сте егоисти, Вие не сте бездуховни. Отървете  се от тези стари системи на вярвания, защото те вече не са активни.
Бъдете осъзнати по отношение на вашето  себеотвърждаване. Ако се намирате в нужда от дълго време, значи  сте научили много неща , които не съвпадат с това, което искате да създадете. Утвържденията са невероятно мощни. Ако не желаете повече да сте в нужда, не  повтаряйте фрази като "Аз съм съсипан", защото вашите изказвания за себе си - тази прокламация за това кой сте е  много силна.
Хората често питат: "Какво да направя, ако някой ме кани да правим нещо, но не мога да си го позволя,  как  да им отговоря така че да е  правдоподобно?" Можете просто да кажете: "Съжалявам, но потока сега не ми дава това право." Ако това не звучи достатъчно правдоподобно - : "Аз вярвам, че потокът  ще ми го донесе скоро, ако това е добре за моето висше благо. Аз съм много щастлив, защото чувствам, че всичко около мен е в движение. Очаквам с нетърпение момента, когато всичко ще върви добре за мен. "
Вие сте мощни създатели. Вие не сте и на стъпка назад от другите, когато повишавате нивото на осъзнаване. Живейте в радост. Живейте свободно. Живейте удобно. Ако позволите това да стане новата Ви истина, тогава вие ще отидете отвъд състоянието на енергийната криза, която е най-старият начин на съществуване. И това е,  което искахме да споделим с вас днес.
Така че, ние ви каним да си представите, как  гледате върху цялото богатство, което Вселената ви предлага. Там има всичко - радост, любов, простота, лекота, пари, здраве. И вие можете да видите енергията като фуния или тръба, или поток да бърза надолу. Къде се намирате вие по отношение на този поток?
Ние ви препоръчваме да намерите  своето съответствие с цялото това изобилие, за да намерите точно сумата, която ви подхожда идеално. Изпитайте радостта  на вашата душата , вашето същество, което се къпе в това изобилие точно сега! Отворете сърцето си. Отворете себе си, кажете тези магически думи вътре в себе си: " АЗ ПРИЕМАМ" и почувствайте енергийното движение. Почувствайте  как всичко това, което искате за себе си, се спуска върху вас и става част от вашата реалност. Почувствайте  тази  радост! Почувствайте как тя ви вдъхновява! Почувствайте колко е  нормално и комфортно.

Почувствайте, че го заслужавате. Почувствайте, че то вече е ваше! И както можете да видите това  захождане към вас, което  ви изпълва, може да забележите малки черни топки. Те могат да бъдат под формата на трохи, мазни петна или просто тъмнина, която ви оставя и се  разтваря в светлина. Осъзнайте, че всички тези частици, отцепили се от вас,  ви изоставят, това са всичките  стари енергии, които са ви задържали и блокирали.
Вижте как масиви от страхове ви оставят - страх че няма достатъчно изобилие, страх че не си достатъчно добър. Бъдете наясно, че това просто не е вярно. Чувствате  тази истина, вие я  чувствате сега. Почувствайте тази лекота, която идва със знанието, че за  всичко вече е помислено. Всичко от което  имате  нужда - това е да бъдете на своя път.
Призовете вашите ангели или водачи в изобилието. Изненадани, сте че те съществуват? Работили ли сте с тях вече? Ангажирайте се да развивате отношения с водачите, които да ви помогнат да живеете така, както заслужавате. Помолете ги за помощ. Помолете ги да ви помогнат да се отървете от всички блокове, свързани с въпросите на изобилието, и в бъдеще, след получаването на това послание. Попитайте ги за получаване на една  утвърждения, които ще ви помогнат да се движите напред, а  това ще ви помогне да си спомните невероятно мощното  състояние на хармонизиране в което сте влезли днес.
Изпратете любов към всички хора, които преминават заедно с вас това послание  с намерение за по-нататъшна подкрепа на тяхното изобилие, комфорт, радост и живот в изобилие без граници. Приемете свещенното  задължение сега, че ще продължите  да живеете  в получения поток и с намерение да изживеете  живота на мечтите си.
Можете да благодарите на вашите водачи и на душите на онези, които са с вас са  получили това съобщение, и бавно се върнете към реалността. Знайте, че сте обичани и уважавани, и ние имаме истинско удоволствие да бъдем с вас днес. Това е всичко, което исках да споделя с вас днес. И това е голяма радост за нас.

Архангел Гавраил през Шели Young




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. injir - Не съм алчна, но сигурно трябва да ...
02.07.2014 00:03
Не съм алчна, но сигурно трябва да стана...
цитирай
2. palada - Ами просто сигурно заслужаваш п...
02.07.2014 07:34
Ами просто сигурно заслужаваш повече.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 227995
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930