Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2014 16:44 - контролирайте съдбата си
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1712 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 10.07.2014 22:33


Контролирайте собствената си съдба
Chenneling.NET> Ченълинг> Управление на вашата съдба
07/03/2014 | Автор Admin | 1 Прегледи

Уважаеми Учители, ние ще продължим да  правим  преглед на някои от нашите най-важни учения от миналото. Важно е, че основните  цели на процеса на възнесение здраво се закотвиха  във вашата  памет. В момента, вие се намирате  в процес на интегриране на следващото  съответно  ниво на Светата Троица, с помощта на вашия възвишен Разум. Съединяването  на  много аспекти и тяхното  интегриране  с вашето  петизмерно Аз, в крайна сметка, довежда  до нов биологически  проект за вселената.

  Ваше  неотменимо  божествено право включва всички дарби, таланти, качества и добродетели на Вселената. Те са предназначени за вас. Въпреки това, вие трябва да ги  заработите  със своите собствени усилия, а след това да споделите  своята интегрирана мъдрост с тези, които идват след вас, по този  Път. Мъдреците на Земята  и посветените по Пътя са  прекарали огромно  количество  време и са положили  големи усилия, за да получат своите таланти и мъдрост, които те споделят с всички, които обичат мъдростта. Тяхната мисия се  заключва в това, да ви направят задачата  за придобиване на самомайсторство по- лека, и те заслужават награда за своите усилия. Трябва  да се споделя  богатството. Вие трябва да изхабите  време и усилия - или трябва да бъдете благодарни  на тези, които проправят  пътя ви,  предоставят ви   учения за развитие на мъдростта за висшите реалности. Трябва да обновите вашите идеи и цели до  най-високите честоти, като по този начин  усъвършенствате  идеалите, които ще са от полза на цялото човечество.

  Процесът на пробуждане води със себе си  преместване  през много нива на астралната  (емоционална) равнина. Вашата задача – е да се съсредоточите  върху менталното  ниво на съзнание. В подходящото време ученикът по Пътя постепенно излиза извън физическите предели на семейни задължения и отговорности, като  по този начин увеличава своето съзнание, мъдрост и Светлина. Постепенно  влиянието  на ученика  расте, както и неговите възможности  да стане служител  на Светлината. Изисква се постоянно и съзнателно усилие за да научи  егото  на знания и опит, необходими, за да стане служител на света. Вие трябва да бъдете  истински пример да умеете да вдъхновявате  и да насърчавате желание за   духовна мъдрост, за да служите  на човечеството като фар. Просветленият учител носи  истината, каквато тя е отворена за него, и позволява на своите ученици да приемат или да отхвърлят това учение.

  На много от вас е трудно да се разберат  своята мисия, затова   прекарват дните си инертно. Вие продължавате да безделничите, не  се опитвате  да предприемете нещо с цел - положителни промени в живота ви. Не всеки има за цел да  образова масите, или да се превърне в личност от световен мащаб. Тези от вас, които прекарват  живота си тихо, правейки малки стабилни усъвършенствания  в себе си, излъчващи Любовта  и Светлината  на Твореца на  Земята и света, оказват значително  влияние на отрицателното  въздействие върху околната среда в света. Ние търсим  Светлинните  служители  на местно ниво. Всеки от вас е необходим  за да помогне за повишаване и усъвършенстване  на колективното съзнание на масите.

  Когато вие  минавате  през изпитанията, тестовете  и проблемите в  преобразуването, ние искаме да подкрепим тези от вас, които  чувстват  безпомощност и страх и не виждат  изход от затрудненото положение, в което са се оказали. Нима вие не  искате  да откриете  своя разум към това, че съществува възможност за помощ достъпна от сферата на божественото съществуване, и че има нов начин на мислене и по-добър начин на живот, достъпни за Вас?

  Вие  се молите  и често в отчаяние  молите за помощ; но  ако тя дойде в такава форма, която  е неудобна  за вас, вие я отричате и се отклонявате. Молитвата  винаги получава отговор. Молитва искаща   добро, се проявява  като чудо, големо и малко, и открива пътя за по-лесен и правилен живот. Отговорът на молитвите на его- тяло- желание ви позволява да искате свои  собствени решения на проблема,  възникнал в резултат на вашите неправилни представи  и неподходящи действия. Уроците  на живота, се изучават  посредством  събития,  създадени от вас. Eгото  привлича дисхармонията  и неодовлетвореността, и това заставлява  търсещия да  търси  решения извън себе си. Трябва да се научите да се молите с чистотата на сърцето си и с най-висшите намерения. Повишавайки  своя  светлинен  коефициент, вие  увеличавате  магнитното привличане на сърцето. Трябва да се научите  да приемате  богатството, даровете   с  признателност  и с  благодарно сърце.

  Защо не започнете вашата мисия, като посочите  негативните неща в живота си, които бихте  искали да  промените? Започнете с някои малки промени в живота си, и не забравяйте, че вие трябва да започнете със себе си. Ние ви гарантираме, че ако  вие положите усилия  и използвате  инструментите, които ние  ви даваме, ще видите драстични  промени в живота ви. Ние ви молим да го проверите. Без предубеждения,  научете  някои основни концепции, които ние ви даваме, и постепенно, но, искрено ги прилагайте  във всекидневния си живот, тези, които  най-много  резонират с вас. Позволете ни да ви напътстваме  и да ви вдъхновяваме  и вие ще усетите небесната сила  върху себе си. Вие можете  да претърпите поражение , само ако  се предадате, скъпи.

  Основното нещо е да не губите  време, защото съвсем очевиден е  масовият страх и гняв, енергиите на природните   сили  и изменения – пречистването  на Земята се ускорява и нараства с всеки изминал ден. Извършва се интензивна  поляризация на различните  групировки,  не само в отдалечените  места по целия свят, но и във всяка страна, включваща  всички  раси, култури, религии и политическа принадлежност. Казахме ви, че пропастта  между светлината и тъмнината се разширява, а това е видно както от висша, така  и от   земна гледна точка. Виждаме ясно, области окъпани в жива светлина, благодарение на вас, верните Пазителите на Светлината. Виждаме също, въртящите  се вихри на негативност и хаос в много страни, региони, градове, околности и дори в някои семейства по целия свят.

  Ако вие сте въвлечени  в реториката на световните медии, вие не можете  да помогнете, но  знайте, че се води  ожесточено съперничество на  негатива, бълващ  във въздуха и съзнанието на тези, които са податливи на дезинформация и сензации. Страхът  от лишения, гняв към правителствата, лидерите, възмущението за стоките  и услугите , без лична отговорност, са  симптомите  на силен страх от промените, които се провеждат във всички части на света и в съзнанието на хората.

Дошло  е време да направим следващата стъпка в процеса на възнесение, и много кандидати на Пътя  ще станат опитни  и напреднали. В момента, няма никакво съмнение, че тези, които по някакъв начин са развили  духовно съзнание, ускоряват своя процеса на пробуждане -  развитие, както никога преди в историята на света, за да бъдат  в състояние да действат  като предаватели и тълкуватели на Универсалният закон  и  Космическата истина.

Вие кандидати на Пътя,  натрупахте опит в изграждането и използването на множествената пирамида на светлината – силите  в петото измерение, тъй вие  бавно, но сигурно се адаптирахте  към най-ниското  петмерно обкръжение. Вие сте отворили пътя за града на светлината, така че  можете  постепенно да включите в себе си  по-висши  и по-съвършени честоти на Светлината. Можете също така да се подготвите за постоянно взаимодействие с много аспекти на вашия Висш Аз и великите Същества на Светлината.

Необходимостта от съединение стои  пред много от вас, вследствие на това  вашата високочестотна  Песен на душата достига  различни елементи на вашият  Божествен  Аз.  Доколко вие  усъвършенствате своите  вибрационни модели и вашият енергиен подпис достигне определено ниво на хармония, вашата песен на душата започва да се отразява в четвърто, пето, а за някои от вас, може би дори в шесто  измерение, и постепенно в аурата на някои душевни фрагменти от вашето  Висше  Аз.  Постепенно, тъй като тези благословенни  аспекти на вашето Аз, разбират за вас, те ще започнат да влизат в съответствие с вас. Онези, чиито резонанс е  по-нисък от вашия, ще се окажат по-ниски и за вас, а тези, които са на Пътя пред вас, постепенно ще се движат в колона от светлина над вас. Вие ще  вървите  напред и нагоре, в съвършена  сфера, каквито са  всички фрагменти  на вашето АЗ СЪМ Присъствие,  постепенно започва  процеса на най -тясно приближаване към вашата централна колона на Божествената светлина.

На някои от вас, тази информация може да изглежда объркваща; Въпреки това, много хора в различна степен, са изпитали този процес по време на сън или медитация. Така че ние искаме да ви дадем  основни познания за това какво се случва на различните  нива от  процеса на възнесение.

Обучението  има за цел  да се разберат  тайните на космическата истина, вие създавате една банка знания, към която можете  да се обърнете при необходимост. Освен това, при получаване  достъпа  към  вашият Свещен разум,  може да се окаже , че вие сте се докоснали до космическия източник  на информация;  на първо място, това  ще бъде ваше собствено, древно, богато минало, което е станало достъпно за вас. Вие ще станете още по-чувствителни към идеи, концепции и комплексна информация и ще получите способност, ако искате да се насладите на този богат склад на информация.

Препоръчваме ви да изучите  всяки една  от приложените по-долу  точки, докато във вас не се появи  всестранно разбиране на тяхното значение,  така че вие да можете да решите  действително дали това понятие е точно за вас. След това можете да направите разумно решение дали искате да интегрирате това  знание  и да го утвърдите  като част от своята  основна истина. Проницателността  е много важна, защото вие подменяте своите остарели , ограничени  убеждения  с нови,  по-високо честотни и разширени  осъзнати  знания. Това е пътят към самоусъвършенстването.

• Целоустремителен  фокусиран  поглед на човечеството се издига от знойните блата на земното съществуване към далечните хоризонти на бъдещето. Желанието  за материално  богатство се заменя със стремежа към осъзнаване на душата.

• Основното  внимание  на разума е необходимо за успешното навлизане на много под-планове на петото измерение, така че  да можете да се докоснете  до достъпни  безгранични  хранилища  на мъдрости  и  развития на  способности.

• Светлинните  служители се  обединяват, в съответствие със силната връзка на душата – в паметта на тържествената  клетва да служат на човечеството, с общата цел за издигане на съзнанието.

• Искрените молитви на благодарност и молби за най-голямото добро на всички, заедно с одухотворени медитации трябва да станат общоприета форма на общуване с нашия Отец-Майка Бог и великите Същества на Светлината.

• Много Души, които все още живеят в илюзията на три-и четири-измерната  среда, постепенно осъзнават  пробуждането на своето Аз-Душа,  излизат  от влиянието на структурните убеждения  на масовото съзнание.

• Жизнено важно е да се получи  контрол над  личностното его и подсъзнателния разум,  така че, Свръхдушата – Висшето Аз, да  може  да излъчва своята мъдрост, на вашата Аз-душа.

• Предупределено е  че,  аспектите- Искри на ангелското царство и на други велики Същества на Светлината ще бъдат въплътени на Земята  и  ще следват пътя на човечеството.

• Първите портали  са  отворени и остават  отворени  в продължение на  векове. Въпреки това, в миналото, само няколко смели души  можеха  да преминават през Отворената Врата и да получат  само-майсторство.

До колко вие се развивате  и  придобивате  опит, за да споделяте своята мъдрост с другите, вие ставате по-чувствителни към фините послания, концепции и идеи на вашите лидери, учители, ангелски помощници и просветени майстори на по-висшите  сфери. Като приемате  информацията  и да я превръщате  в мъдрост, вие ставате жив пример на новото, напреднало ниво на съзнание и ще бъдете  готови да учите другите на тези  понятия. Вие трябва да изпитате  това, което учите и да се превърнете  в ярък  пример , което е най-ефективният начин да се привлече вниманието на другите.

Не забравяйте, мои храбреци, че във всички  времена  по време на главния  цикъл, Космическата  Мъдрост и Божествената Истина ще стане достъпна  за тези, които имат отворено съзнание  и любящо сърце. Подчинение  на волята на нашия Отец-Майка Бог означава вярност към  Универсалния  закон, както вие даден. Само-майстора  винаги се стреми да направи най-висшия си избор, има изгарящо желание да служи на другите и винаги да е отговорен за собствените си действия. Призовавайте ни  и ни позволявайте  да осветяваме вашия път, докато се движите напред в бъдещето. Вие сте дълбоко обичани.
Послание от Архангел Михаил

 





Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Поздравления за важния текст!
10.07.2014 18:29
Призовавайте ни и ни позволявайте да осветяваме вашия път, докато се движите напред в бъдещето. Вие сте дълбоко обичани.
Пожелавам много посещения и размисъл:)))
Намасте!
цитирай
2. palada - Благодаря, беше удоволствие за мен ...
10.07.2014 22:37
Благодаря, беше удоволствие за мен да го споделя с вас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 226933
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930