Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2014 09:05 - Нервните клетки са създадени така, че да се възстановят отново
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.12.2014 18:54



Здравейте, скъпи, аз съм Крион от Магнитната Служба. Махалото се накланя отново към моята страна и в тази реалност има елемент на недоверие. В групата на древните души винаги е било така. Те казват, че е твърде лесно - твърде лесно, за да не бъде измислица. И затова преди да започнем разговор, ние ви казваме: това е разговор за любовта...именно за нея. Така винаги е било и винаги ще бъде. Това не е тази любов, за която вие мислите, защото във Вселената съществува сила, която видяха, индентифицираха и признаха даже вашите астрономи.
Те я наричат разумен замисъл.
Те са прави, че Вселената сама по себе си е предубедена. Тя е предразположена към създаване на живот; тя е предразположена към любов. Съществува съзнателна цел за всичко и астрономите, учените и физиците искат да видят пълна и завършена неутралност вътре във всички неща, но не я намират. Нима не е смешно, вие проектирахте своята идея „логичен научен метод” така, че очаквате да видите Вселената ли? И когато , изучавайки Вселената, вие не получавате потвърждение чрез него, вие не поставяте под съмнение метода, а се съмнявате в данните! Колко това е забавно за нас!
Ние искаме да поговорим за някои неща, които вие сега откривате, а също и за това, че вие вече виждате, но още не обозначавате правилно. Силата, която започва да става ваша, се нуждае от разбиране на енергиите около вас, които вие никога не сте индентифицирали правилно. Много неща вие искате да видите като енергия, когато те в действителност са „енергийна информация”. Затова, това е един от първите междупространствени ченълинги от серията, която ще се дава в течение на дълго време, за да ви обясним по-добре тези концепции, които не са ви понятни или са необясними.
Между ядрото на атома и облаците на електроните има огромна дистанция. Ако вие можехте да дойдете заедно с мен в това най-малко от малкото, вие щяхте да забележите огромно количество пустота...такова количество, което в действителност ще ви обърка. Физиците ще ви кажат, че почти всичко е „направено от нищо”, защото основната част от масата се състои от това тайнствено пространство вътре в атомната структура. Но това е защото учените не могат да видят това, което се намира в „тъмнината”. Това изразяване ще използваме за триизмерния ум, опитващ се да изучи междупространствената реалност. Междупространствената истина е такава: пространството между атомното ядро и облаците на електроните, където се намира привидната пустота, в действителност е запълнено с енергийна информация, която учените наричат разумен замисъл. Това е трудно да се обясни, особено как то се проявява във вашата реалност, но е така. Затова ние ще започнем с простото.
А ето и една роза
Ето, приятели мои, пред вас е една роза- може да си я представите и да я изучавате. Това е прекрасна червена роза, но, тя може би не ви харесва? Може би вие не харесвате нейните бодли? Може да не ви харесва дори нейния цвят? А може би, вие изобщо не искате роза? И си казвате:”Тя щеше да ми хареса повече, ако беше маргарита”. Но това е роза. И вие свивате рамене и казвате:”Моята реалност е такава- имам червена роза с бодли”. И така в едно пространство на цифрово мислене /триизмерността/, този сценарий е неизменен. Това е, което е то. Много лошо, че получихте роза, когато искахте маргаритка, защото тя винаги ще бъде роза. Ако можехте да погледнете на семенцето, от което се появява розата, то тя винаги щеше да бъде семенце от роза. Вие може да кажете:”Много лошо. Това завинаги е роза.” И това е съгласието между мисъл и действие около нещо такова: това винаги ще бъде роза, следователно аз никога не мога да променя това. Концепцията за изменението на розата по някакъв начин или действителното създаване на маргаритка от роза, се намира извън вашите рамки на мислене. Всичко, което знаете, вие сте научили в триизмерността.
А сега за миг си представете междупространствен сценарий, този в който към семенцето се приближава майстор градинар. Представете си за миг как майстор градинарят може да каже на семенцето да се превърне в нещо друго. И когато клетките започнат да се делят следващия път, бодлите ще отпаднат и цвета ще се промени. И може би, даже е възможно, вместо роза да порасне маргаритка!
И ако това действително се случи, как бихте го нарекли? Отговор: вие бихте го нарекли чудо! Невероятно! Невъзможно! А ние го наричаме основа на междупространстветната физика, която толкова много очаква да я откриете и да я изследвате. Но вашата реакция показва, как вие определяте това, което излиза от границите на вашата пространствена реалност. Аз бих искал да започнете да гледате на това по друг начин. Аз бих искал да започнете виждате енергията, която се явява междупространствена енергийна информация. Огромно количество от това, което вие наричате енергия е само информация. Тя ще ни поведе към следващата фаза на нашето обучение.
Съобщаваме – за направено откритие
А сега ще поговорим за едно откритие, което е направено и вече се приема на тази планета и същността му се състои в следното: вие може да променяте информацията в клетките на вашето тяло. С други думи, учените откриха, как да пренаписват системно част от ДНК на Човешкото тяло- да променят нейната информационна структура. За да не влизаме в подробност /тази тема много пъти сме я обсъждали/, ви напомням, че учените откриха относително ДНК. Само 5% от 3 милиарда химични съединения в молекулата на ДНК се занимава с производство на гени и съдържа закодирани протеини. Тоест, 95% от химичните съединения в ДНК като че ли нищо не правят. И така, вие имате структура на ДНК, плетеница на ДНК, в която има 3 милиарда съединения и 5% от тях са двигатели на биологичната състезателна машина, наречена Човешко Същество /произвеждаща гени/ и в същото време 95%- това е пилота на тази машина /този, който казва на двигателя какво да прави/. Следователно, по-голямата част от ДНК, която по-рано беше наричана „отпадъчна ДНК”, е съзнанието за инструкции. Това е енергия. Това е информация и тя е огромна!
А какво ще стане, ако вие можете да промените информацията в тези части на ДНК, които съдържат инструкциите? Какво бихте казали? Позволете ми да ви дам един пример на това, което вече е направено...от един научен пробив.
Пренаписване на информация
Нека да си представим, че сте се родили с болно сърце. Имате сърце, което не работи съвсем правилно. С неправилен размер на клапите. Нека продължим и кажем кой сте вие. Вие сте червена роза с бодли. И ето във вашата реалност вие скоро трябва да умрете, не можете да живеете пълноценен живот, възможно е да зависите от лекарства, когато станете по-възрастен, и винаги ще имате болно сърце. А сега аз ви моля да промените логиката, която никога по-рано не сте променяли и да си зададете биологичния въпрос -какво означава това. Ако всички органи във вашето тяло се обновяват много пъти през вашия живот, защо се получава така, че вашето сърце си остава неправилно? Защо Човешкото тяло с течение на времето не го поправя? Ето, то прекрасно възстановява кожата, когато се порежете/а тя е най-големия орган в тялото/. Така че защо то продължава отново и отново да пресъздава болно сърце, регенерирайки клапи с такъв размер?
Ето ви отговор: защото системната информация във всяка клетка на сърцето остава непроменена. С други думи, в настоящия момент цялата информация във всяка молекула на ДНК на сърцето, във всяка клетка, която е системна /стволова/ се съдържа шаблон на болно сърце. Ако не се промени енергията на информацията вътре в тази система, тя винаги ще повтаря това, което е в нея. Розата винаги ще остане роза и на нея винаги ще растат бодли.
И така, ако вие действително можете да промените информацията в 95% -та ДНК? Болшинството от химията във вашето тяло е информация, водещата машина на здравето и регенерацията. Това е пилотът на тази машина, която произвежда гени и отговаря за химичните процеси. Възможно ли е да я преструктурираме така, че тя да работи малко по-различно, да насочи гените към друго творческо място? Да.
Учените започват да изучават как да се обръщат към основната клетъчна информация, енергийно апелирайки към информацията на ДНК по такъв начин, че стволовите клетки да получат съвършен шаблон, вместо нарушен. И когато сърцето започне да се регенерира като всички органи, то постепенно ще започне да функционира с клапи с нужния размер! Нима това е научна фантастика? Аз ви казвам, че това вече се прави сега. Защото на тази планета вече се правят междупространствени открития. И те ще станат много повече. Това ще разруши черупката на вашата вяра и ще промени физиката. Вие вече сте виждали това и даже не знаете, че сте го виждали.
Промяна на реалността на човешкото тяло
Ще ви задам още въпроси, за които не сте се замисляли по-рано. Ние сме ги повдигали по-рано, но сега искаме да ги обсъдим подробно. Защо морската звезда може да възстанови своята ръка, а вие не можете? Защото информацията в основната програма на ДНК във вашето тяло, във вашата ДНК, информационната част не позволява това. Има ли значение това за вас? Може ли да я промените или за вас това е много странно? Ще приемете ли вие тези възможности , или ще бягате от тях, смятайки, че това не е от бога, наричайки го зло и нещо, което „не следва да правите”?
Именно това се случваше с първите опити за транслация на органи на тази планета, реакцията на този опит беше предсказуема. Това излизаше отвън границите на вашата кутийка на реалността и следователно предизвика религиозни спорове. И това, за което сега ви говоря, ще предизвика същото.
Пилота на състезателната кола, който ръководи информационната кола ДНК, е инструктирал химията на вашето тяло, че превръщането на розата в маргаритка може да се случи само в майчината утроба. А после химията остава неизменна и никога не се настройва с тялото. Затова инструкциите са винаги едни и същи, всеки път, когато клетката се дели. Затова всеки път, когато клетката на болното сърце създава нова млада клетка, тя ще излиза от този болен шаблон. Ще дойде ден, когато вие ще можете да променяте тези инструкции и ще бъдете в състояние да възстановявате своя ръка или крак. Имате всички химични съставляващи за това и това не е така трудно. Но инструкциите на нивото на ДНК казват, че вие не може да направите това, следователно вие никога не сте виждали как се прави и следователно не можете да си го представите.
Промяна на вашия начин на мислене
Наоколо енергията се променя и е необходимо да промените своето възприемане на това, което ви заобикаля- това е нещото, което е под ваш контрол и което вие можете да променяте, вие в действителност можете да призовете твореца вътре в себе си и да сътворите отново това, което ви се срува неизменно. Много ще кажат, че вие сте странни хора, че можете да правите зрими чудеса, а вие едва сега изучавате как е устроен света.
Представете си, че пилотът се намира в превъзходна състезателна кола, но е способен да дава инструкции само за завой наляво. Именно това прави той, разбирате ли?/Той завива само наляво/. Какво ще се случи с пилота, когато трасето се изправи, а той не знае как да направи нищо друго, освен завой наляво? Нужно е да промените информацията, която има пилота и да му позволите да се научи как най-накрая да извлече преимущество от възможностите на колата. Ето какво се случва сега.
Когато се повреди гръбначния мозък, едно химично вещество веднага се втурва към мястото на нараняване и нервната тъкан не може да зарасне. Знаехте ли за това? Съществува хормонална протеинова структура, която в действителност възпрепятства съединяването. Как това служи на човечеството? Да, никак. Това е продукт на еволюцията, а еволюцията не винаги произвежда този резултат, който може да очаквате. Тя може даже да се забави, а понякога и да спира, в зависимост от това, какво прави еволюиращата особа. Еволюцията е несъвършена и вие може да видите потвърждение за това навсякъде в Човешкото тяло- това няма смисъл.
Нервните клетки са създадени така, че да се възстановят отново. Вие знаете ли, че нервите на Човешкото тяло даже имат адрес, за да могат да се намерят една друга и отново да израснат? Единствено при повреда на гръбначния мозък това не се случва. Това е, защото в информацията на пилота на състезателната кола има команда: да не снаждат повредения гръбначен мозък! Това е оксиморон в биологичната структура, която е създадена да оцелее, въпреки че понякога изглежда обратно.

Ще дойде ден, когато вие ще можете да препрограмирате системните схеми на вашето тяло с помощта на съзнанието и намерението. Стволови клетки има навсякъде във вашето тяло, те са живи и живеят. Те съдържат онзи модел, който е отговорен за това, което се случва. От химична гледна точка, те отговарят за Човека, който е предразположен към заболявания. Тази предразположеност после ще бъде предадена на детето, моделът също , енергията и информацията 95% ще продължават и продължават, докато не бъдат препрограмирани. Послушайте, това не е химия! Това е енергия, носеща информация. Това е междупространствена енергия.
Съществува нова технология, която ще препрограмира частиците на телата на нивото на стволовите клетки /на системно ниво/. Знаете ли какво означава това? В тази зала седи млада жена, която може би е носител на специфичен ген, който е бил в нейните предци, който води към предразположеност към ракови заболявания и слабо здраве. Послушай: когато ти успееш да пренапишеш своя генетичен отпечатък, никой от твоите потомци няма да го има. Разбираш ли за какво ти говоря? Твоите деца и децата на твоите деца ще имат само препрограмиран ген, който ще бъде в теб. Клетките в твоето тяло ще получат новата системна информация и ще я смятат за шаблон, който ще предадат на твоите деца.
Такава е енергията. Такава е информационната енергия и тя е много на тази планета. На тази планета има системи, които в продължение на дълъг период от време са били неправилно разбрани. Позволете да ви разкажа за някои от тях. Те се оценяват нееднозначно. Вие може да не се съгласите с мен. Може това да не ви хареса, но аз въпреки всичко ще ви говоря за тях.
Привиденията- междупространствена информация или заблудени души?
Хората обичат крясъци посред нощ. Те обичат да се страхуват и ужасяват. Те обичат страшните филми и домове с привидения. Вие забелязахте ли как в последно време нарасна интереса към домове с привидения. Много от вашите средства за масова информация създават около тях ново шоу.
А сега ми позволете да ви кажа какво означава това и защо те работят именно по този начин. Сега ние влизаме в информацията на Човешкия живот и Хрониките Акаша. В Човешкото съзнание има импринт /модел/, който въздейства на планетата, за което ви говорихме в началото на нашето обучение. Човешкото съзнание е това, което ще промени планетата. Това е информация, а не случайна енергия, която вие развивате, опирайки се на това, което мислите, и тази информация е могъща. Човешкото съзнание в действителност е това, което ние нарекохме Кристалната Решетка на планетата и се явява междупространствена решетка. Вие не можете да я видите, но тя държи енергията. Тя държи междупространствената информация.
Когато ние измерваме духовната вибрация на планетата, ние измерваме точно Кристалната Решетка. В Кристалната Решетка се намира само това, което са поместили хората. Това е междупространствен запис на мисли, животи и събития. Защо някои страни са запълнени със стара многослойна енергия на войната, а други са ясни и чисти? Причината винаги е една- това се е случило със страните и това са създали хората. Следователно вие вече имате концепция как енергията на Човека въздейства на място.
Ето какво искам да ви кажа: при определени условия и определени обстоятелства Човешкия живот или взаимодействието на много животи заедно в дълбок сценарий създава на това място енергиен информационен импринт/модел. Това е информация и енергия, която ще се повтарят отново и отново, подобно на магнетофонен запис. И вие виждате това като дом с привидения! А ето нещо, над което трябва да помислите: вие забелязахте ли, че в дома с привиденията през цялото време се повтаря един и същи сценарий? Никога не се случва нищо ново. Човек се спуска по стълбата, човек се изкачва по стълбата. Жената в кухнята тръгва отляво надясно, сяда на стола, леко се накланя встрани и изчезва. Ако работата се отнася за драматични обстоятелства, такива като убийство, мъжът се спуска по стълбата с брадва отново и отново и отново. Добро кино , нали? И това е действително не повече от кино! „Защо тогава ние го възприемаме така?” Защото това е в резултат от импринта на Човешкото съзнание и вие имате точно такъв импринт. Когато вие се намирате там и вашите импринти се преплетат, това предизвиква у вас тръпки по кожата, защото това е реално. Това се е случило. Това може даже да направи контакт с вас!
Учените също бяха въвлечени в това, как може без тях? Те забелязали нещо в местата, където се появявали привидения. Този импринт /привидение/ носи специфични атрибути, които могат да се измерят- и- пригответе се- те са междупространствени! Отгатнете какви изменения те забелязали на тези места? Магнитни, гравитационни, светлинни и даже времеви аномалии, защото това е междупространствено събитие, запечатано във вид на импринт на някое място на планетата и то се повтаря, и повтаря, и повтаря. Междупростраствените атрибути често се съпровождат с температурни промени, винаги към захлаждане. Ние даже ви казахме, че ако искате да разработите междупространствен обектив, ще ви бъде нужен суперкриогенен апарат. Помните ли? Това е атрибут на всичко, което се намира „извън триизмерността”.
Можете ли да заснемете привидението на видеокамера? Да. Защото то знае, че го наблюдават. /Подобно на това, когато по време на физически експерименти светлината знае, че я наблюдават/. Защото е част от междупространствения импринт. В квантов смисъл то знае за това. Аз не мога да ви го обясня, защото вашия предразсъдък приписва знание само на особен вид съзнание. С други думи, вие чувствате, че нещо може да се знае само в този случай, когато има разум, ако това е Човек или животно. А привидението- това е нито едното, нито другото. Това е знанието, което се явява квантово. Много от вашите квантови физици ви позволяват да видите тези толкова необичайни атрибути на светлината и магнетизма, където няма разстояние или време. Това също присъства и тук.
Не мислете за това твърде дълго, защото това няма да ви хареса. Когато нещо е свързано с интелекта, вие винаги непременно искате да използвате интелектуалната част на своята „душа”. Може ли това да бъде просто информация? Но отговорът се намира извън границите на вашия опит, затова не можете да го разберете. Струва ви се , че междупространствената има някакво отношение към вашия „жизнен опит”, но това не е така. Позволете ми да ви попитам: когато взаимодействате с вашия изкуствен интелект- компютъра, когато говорят с вас и ви наричат по име, нима изпадате в паника и започвате да смятате, че в „машината се е появило привидение”? Не. Това всичко е код...информация. А сега го умножете по милион извивки и ще получите междупространствен импринт.

„А какво, ако засегнем друга тема? Крион, какво ще кажеш за манията на демоните и всичко от този род?” Аз ще ви кажа ето какво: нещата не са съвсем така, както си мислите, защото няма никакви демони. Човечеството може да призовава в своето въображение най-злите същества и прави това много добре. Но вие вече знаехте за това, не е ли така?
Тъй като вие сте могъщи , частиците на Бога във вас, даже във вашата митология, са отговорни за съществуването на самия дявол. Падналия ангел стана дявол? Как може да бъде такова нещо? Не може. Бог не сътворява зло; сътворяват го хората. Злото е метафора на това, какво Човек може да сътвори на Земята с енергията, която притежава. Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат, Човешко Същество. Манията с демоните е резултат от дисбаланса на Човека, подкрепено от човешката митология. Това е реално. Да. Но, това е създадено от Човека.
Вие виждате това, в което вярвате и създавате това, което искате да има там. Създаването на своята собствена реалност е един от най-могъщите атрибути на Човешките Същества и те могат да правят това както в негативна, така и в позитивна страна. Ако искате, вие може да създадете даже дявол с всички негови признаци: дим и огън. Това е свободна воля. Но, разберете, че всичко това ще изчезне, още щом се включи светлината. Много е сложно да ви убедя в това. На Човек винаги му се иска да има дявол, за да го обвини в зло.
Разговор с мъртвите- всичко е съвсем различно
„А какво ще кажеш за разговорите с мъртвите? Как работи това, Крион? Как може да разговаряме с известни хора, когато, съгласно схемата за реинкарнация на душите, те вече са се върнали в тялото на други хора? Ако тези хора вече са умрели и техните души са се върнали, как ти можеш да разговаряш с тях?”
Отговорът е такъв: тези хора не са си отишли. Разбира се, тази част, която вие считате за Човешка душа, си е отишла, но импринтът на нейната жизнена информация и всичко, което тя знае- нейното съзнание, нейната мъдрост, нейното знание- се насочва право в Кристалната Решетка и остава там. Ние вече говорихме за това по-рано. Може ли да се обърнем към известни хора и да получим информация? Да. Ще бъде ли тази информация точна? Разбира се. Защото вие говорите с източника на информация, който е точен и представлява живота. Импринтът остава. „Ти искаш да кажеш, че в действителност ние разговаряме не с хората, а с импринта?” Позволете ми да ви дам нещо за размишление. Аз искам да ви задам въпрос сега. Това ще бъде риторичен въпрос. Кои сте вие? Пред мен седят древни души и древни души четат тези страници. В тази зала седи жена, която никога не облича червено и ти знаеш коя си ти. Аз ще ти кажа защо. Защото червеното те е убило! Защото това е бил цвета на перата на твоя шлем, воине. Защото ти си бил капитан, а в този бой врагът пред теб е знаел, че ако успее да те убие, целият твой полк ще се окаже в объркване и именно това се е случило. Червеното перо убило не само теб, но и всички около теб! И ти никога не обличаш червено. Ти просто не обичаш този цвят. Това просто не е за теб. Ти го избягваш, не е ли така, древна душа? И така, когато ти седиш тук, кой си ти? Ти си воин, който са го убили, или жена, живееща в 2010 година, която никога не облича червено?
Наистина, това е риторичен въпрос, защото в моята реалност ти си частица от Бога. Аз те виждам във всичките ти инкарнации. Разбираш ли? За да говорите за тези неща, вие трябва да се реете над Човешките предразсъдъци. Вие сте повече, от това което си мислите и от метафизична гледна точка, именно така ви вижда и Бог и именно само така вие започвате да виждате някои от тези, които ви заобикалят.

И така, връщаме се към въпроса, когато вие искате да повикате някого, който е живял някога и да му зададете въпроси, с кого разговаряте? С Хрониките Акаша на тази душа? Вашият събеседник жив ли е или мъртъв? Аз ще ви кажа: нищо от тези предположения не е вярно, защото отговорът е още по-великолепен! Ние вече ви говорихме по-рано. Можете ли вие да попитате леля Марта къде са скрити съкровищата? Да. И тя ще знае това! Защо? Защото вие разговаряте с информационния импринт на леля Марта, а нейната информация е съхранена в такава форма, която вие напълно усещате като леля Марта! Можете ли да питате леля Марта „Как са там нещата, от другата страна?” Опитайте да попитате, но импринтът няма ни най-малка представа! Той ще ви дава само банални фрази, които са от времето на Човека, който той представлява. Тя ще ви каже: „Прекрасно”.
„На какво прилича живота там?”
„Той е забележителен”
„Не, разкажи ми в детайли”
„Аз те обичам”
Тя просто не знае. Импринтът на леля Марта знае това, което е знаела леля Марта, но до момента, когато не започнете да задавате въпроси за другата страна на завесата. Вие мислите за това едномерно, но това не е едномерно. Това е могъща енергия, тя е реална, може да се усети, с нея може да се разговаря. Тя е междупространствена и тези, които имат дар, могат да се докоснат до мъдростта на древните. Върнете се назад и попитайте, къде са скрити съкровищата. Скоро вие ще видите нещо от това, но бъдете внимателни- властта, която поддържа тази планета, облечена в дрехите на духовността, а също и религиозните водачи ще нарекат това взлом и сектанство. Те не разбират, че вие се движите в междупространствено състояние- уместното, точното, истинското, удобното, правилното, полезното, това, в което вие трябва да пребивавате. Задавайки въпрос на древните за това, какво знаят те, вие ще завършите пълния цикъл на това, което сега изучавате.
Времето – сложно явление
Позволете ми да ви дам концепция, която за днес ще бъде последна. Аз запазих най-сложното за накрая, но това е най-любимото ми. Ние още не сме правили това, партньоре, така че, концентрирай се /указание за Лий/.
Аз искам да ви покажа как работи времето, но не мога. Всичко е, защото реалностите на сложните междупространствени явления не могат да бъдат разбрани от Човешките Същества. Това е невъзможно да се изучи вътре във вашето триизмерно възприятие. Затова ще създам метафора и ще го предам в проста форма, която е част от тази реалност.
Времето. Днес ние споменахме, че то е едномерно за вас. Защото за Човека в триизмерността има само една времева линия. Не съществува множество от време, а само едно, в което се намира вашата реалност. Вие го виждате като едномерна права пътека в бъдещето, по която се движи влака. Той се движи с една скорост в едно направление, в направлението на вашия живот и живота на планетата Земя. Пътя не се движи. Но истината е такава, че той се движи постоянно. Друга истина, която вие не разбирате, се състои в това, че всеки от вас може да напусне този път и да създаде за себе си по-бърз или по-бавен. И вие не знаете за това.
Как да го обясним? Позволете ми да го направя едномерен и да си представим, че вие всички се намирате в този момент на един и същ път. Това е точно така, както бихте си го представили, защото ви е лесно да го разберете. Аз ви моля да построите в своето въображение железен път, по който се движи влак и затова е нужно време. Аз ви моля да поставите на този път локомотив, който се движи много бавно в едно направление, с една скорост и това ще бъдете вие и вашия живот. Вие сте машиниста на локомотива, който създадохте.
А сега ви моля да си представите, че този железен път се движи около Земята. Във вашето възприятие, тъй като вие можете да видите само до хоризонта, локомотива на железния път пътува само направо. Но всъщност пътя, който създадохте върви около Земята и в действителност това е кръг. Това означава, че вие виждате пред себе си самия този път, който е и отзад. Затова и времето става кръгово и това вие все още можете да си го представите, защото по-нататък ще бъде по-сложно.
Кръговото време - за вас това е загадка, тъй като в трето измерение това е права линия, имаща начало и край. Между другото, за създаването на това или друго вие нямате никакво разбиране; и началото, и края ще представляват тайна за вас, но вие все пак продължавате да разглеждате времето като имащо начало и край, защото така ви подхожда. А в този модел то изведнъж изглежда кръг, като примка около Земята. Така, нека да разгледаме някои от атрибутите на кръговото време, които ви смущават. Да си представим, че вашия живот представлява 30 метра от този кръг. Движейки се около земното кълбо, влакът върви много бавно. Затова не бива да се боите как ще се срещнете със своето минало, нали? За 30 метра във вашия живот вие никога няма да се срещнете с него. Но нека за миг да си представим, че това се случва. Какво се случва, когато управлявате локомотив, който обикаля целия свят? С времето вашия локомотив отново ще тръгне по същата тази енергия, по която е пътувал някога, не е ли така?
Ако следваме това мислене, когато вие преминете около Земята няколко пъти, с времето вие може да се окажете на тази част от пътя, който представлява това, което трябва да се случи. Ах! При вас изведнъж се появяват атрибутите на времето, за които вие даже не мислехте. Ако времето е кръгово, то това означава, че бъдещето влияе на настоящето! В триизмерността вие мислите, че бъдещето още не е дошло. А в квантовото възприятие то вече се е случило. Запомнете, че истинското квантово възприятие няма никакво отношение към едномерната емпирична концепция. Вместо това то има отношение към постоянно променящия се потенциал.
Сега ще ви дам информация и ще я дам именно така, защото учените я разглеждат по начина, по който ще ви я дам. Възможно ли е бъдещето да ви дава енергия и информация сега? Представете си за миг нашия железен път и нека да направим картинката по-сложна. Сега на нашия път ще има слоеве. Всеки път, когато локомотива прави оборот около Земята, той създава минало и бъдеще. А какво, ако в този локомотив пътува човечеството? Сега вие имате минало, настояще и бъдеще на всичко, което някога се е случило или ще се случи по пътя на нашия влек, движещ се по кръга.

А сега нека да създадем хипотетична ситуация, в която можете да спрете влака, да изкопаем нещо между траверсите и да получим нещо, което още не се е случило или вече се е случило. Аз не очаквам, че вие ще разберете това, скъпи, само слушайте. Защото точно това именно се случва сега на Земята. Нека да добавим това към нашия пъзел. Нека си представим, че нашия железен път се изкачва към върховете на хълмовете и се спуска надолу към долините. Хълмовете и долините за този временен път са едни и същи. Затова, пътувайки много пъти около Земята, ако сте умни и владеете системата, която разбира този временен път, вие може да съставите карта на хълмовете и долините, по които се движи вашия локомотив. Вие даже може да ги назовете временни фрактали и може би ще сте прави. /Крион се усмихва/. Всеки път, когато вие достигате до някое място във времето, било то в миналото или бъдещето, вие преминавате през поредната долина или поредния хълм.
Аз искам ди ти кажа сега какво се случва, скъпо Човешко Същество. Току що ти дадох просто описание на атрибутите на междупространствеността, когато става въпрос за времето. Вие се срещате с вероятностите, които още не са се случили във вашия разум, но които вече са се случили на квантово ниво. Вие получавате такъв подем на вибрациите на тази планета, че може да разгледате временния път и да изберете какво искате да следвате. Вие виждате квантовите потенциали на вибрационната промяна и създавате култура, която ще продължи по-далече, отколкото си мислите. Защото, благодарение на тази информация, тя ще лети, въпреки всички пророчества. Защото пророчеството се основава на един от пътищата, който отново и отново се повтаря в триизмерността . Но още щом започнете да ставате междупространствени, информацията ще стане енергия и именно на този временен път се намира информацията за вероятностите на Земята.
Възможно ли е древните да са знаели това? Да, те са знаели. Възможно ли е тези, които се намират във възможното бъдеще да знаят това? Да, те знаят. Въпреки вашето триизмерно възприятие, те знаят. Ще почувствате като че ли съм преминал към друга тема, но има някои хора, които искат да знаят какво са житните кръгове, така че аз ще ви кажа. Това е добър въпрос, защото е интуитивен. Много от житните кръгова са енергиен отпечатък от бъдещето. Как става това? Сега вие знаете не повече, отколкото знаехте до сега, не е ли така? И това няма особено значение, нали? Но, възможно е, ползвайки се от нашия пример за железния път и влака, вие можете в крайна сметка да видите как това може да работи, ако всичко е малко по-различно от това, което си представяте.
Вие постоянно се намирате в объркано състояние по отношение на реалността, извън вашата реалност. Трудно е да ви обучават, когато вашата реалност ви държи в права линия. Сложно е да го разберете. Но е лесно да го почувствате. Представете си , че вземате решение. Представете си, че това което планирате, вече е завършено. Представете си как се оглеждате назад и си казвате:”Този път не беше толкова трудно, истина ли е ?” Представете си, че най-трудните неща, с които сте дошли тук, вече са разрешени и са останали назад. И сега, как се чувствате?
Човешко Същество, направи вдишване с квантово освобождение и погледни на това така, както гледам аз. И тогава ти наистина ще станеш квантов. И в най-финия смисъл ти току що направи това. Поздравявам те! А сега се насочи към това място, следвайки своя триизмерен път и направи тези крачки, които вече направи. Това е моето послание. Информацията, това е енергия в междупространствено състояние. Всичко е възможно, защото всичко може да се промени. Ако ти си дошъл тук, ако четеш тези думи след това, за да видиш, че това е възможно, ти си древна душа. Именно древните души се пробуждат сега. И затова ти древна душа, не можеш да не участваш в това? Аз не говоря за тази среща. Аз говоря за този живот. Колко неща трябваше да преживеете, очаквайки промяната? Какъв е факторът на мъдростта във вашите Хроники Акаша? Ако вие сте живели толкова много пъти, колко оборота по железния път на времето сте направили? Разбирате ли, че вие сте самите древни? Разбирате ли, че всичко, което е било и всичко, което е се намира в Хрониките Акаша? Това е достъпно във вашата ДНК. Ще мине немного време и вие ще започнете да виждате това именно така. Моят партньор казва” Тръгвате си други, не такива каквито дойдохте.“
Той се научи на това от мен.
Така направете.
И това действително е така.
Крион

От Лий Каръл: Крион говори за откритие, направено неотдавна в Москва, което потвърждава възможността за пренаписване на информацията на нивото на стволовите клекти вътре в човешкото сърце, позволявайки му да се регенерира в по-съвършен модел, рязко намалявайки вероятността от смърт или сърдечен пристъп при прости и обширни инфаркти. Това потвърждава идеята, че стволовите клетки съществуват навсякъде и ни позволяват да пренаписваме «кода» вътре в нашата ДНК, който сега се разглежда като информация, съдържаща 95% от молекулата на ДНК, състояща се от незакодирани протеини. Тази технология ще бъде скоро обнародвана не само в Русия. Скоро ще има допълнителна информация. Аз наблюдавах как се провеждаше едно такова изследване в една от водещите руски лаборатории по време на визитата си в Москва и ще публикувам информация за това в моя уебсайт, когато това бъде уместно, осигурявайки връзка и информация на изследователите, за да докажат тази реалност.

Ченълинг, 17 юли 2010 година







Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 227079
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930