Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2015 11:37 - Не се страхувайте от промените
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 784 Коментари: 0 Гласове:
1



Поздрави отново, скъпи мои. Аз съм Крион от Магнитната служба. Както вече отбелязахме, магнетизмът на планетата се променя. Не по един прост начин, нито пък по начин, с който вашите учени ще се съгласят. Но все пак по един много дълбок начин. Ние сме на финала на онова, което беше наречено „приключение”. Ние сме в началото на онова, което бихме нарекли „великото приключение”. Отново искам днес да ви разкажа за историята на Земята, историята на човечеството , по един много прост начин, да кажем - в кондензиран вид , така че да можете да го разберете добре.
Всичко започна преди 13 милиарда години. По-рано днес моят партньор ви каза, че когато се е формирала Земята, пещерата на сътворението вече е съществувала. Това е било квантово събитие. Тя беше там. Вие бяхте там. Аз бях там. Всички ние наблюдавахме как се оформя Земята, и видяхме съществуващия потенциал.
А сега ще научите информация, която наистина трябва да знаете. Вие не си стояхте просто така, наблюдавайки безучастно как тази планета се създава. Как да ви го обясня? Не ви ли се струва странно? Не е ли странно, че цялата тази настояща цивилизация се е случила едва в последната секунда на съществуванието? През всичките тези милиарди години развитието на живота на Земята е спирало и започвало отново много пъти. Не ви ли се струва странно, че вие сте дошли тук едва ли не в последната секунда на това съществуване? Просто бяхте тук и наблюдавахте начина, по който нещата се случваха. Ние нарекохме това синхронност.
С цел да ви поднеса следващата информация по подходящ начин, трябва още веднъж да ви разкажа историята на Сътворението. Вие не бяхте просто наблюдатели. Всеки един от вас е участвал по някакъв начин. Нито пък това е била първата планета, на която сте били. Но вие това си го знаехте, нали?
Обаче тази информация не е записана във вашия Акаш, защото Акашът съдържа само информация от земния ви период. Всичко това е субпозиция и интуиция, която получавате от вашия Висш Аз, а не от ДНК. Тази информация не се съдържа в ДНК, защото ДНК съдържа само информация от Земята ( с една малка промяна).
Позволете ми да ви върна сега с 4 милиарда години назад. Вие все още сте в тази Галактика. Не гледайте на тази Галактика като на нещо, с което сте свързани или сте били свързани някога. Всяка галактика има свой собствен духовен план и той пряко влияе върху физиката на всяка друга галактика. Поради тази причина учените понякога откриват различен вид физика в различни области от вселената. Те не разбират защо е така. Останете в своята Галактика за този изпит. Позволете да ви отведа на една планета, през която сте преминали преди 4 милиарда години. Тогава тя е изстивала и животът е започнал да се заражда – както вече знаете, семената са били засяти. И това е всичко, но не точно както го знаете. На една друга планета се е намирала група от онези хора, които вие наричате хуманоиди, защото са изглеждали подобно на вас. Те са преминали през един преход, направили са промяна, при което са имали право на свободен избор. Това е била единствената планета, на която се е случило такова нещо. Те са претърпели метаморфоза. Изглежда промяната се е извършвала експоненциално, като е отнело 1000 години да се премине от една напълно корпоративна форма към една сензитивна форма. Само 1000 години. Хуманоидите са станали квантови. Животът е бил божествен и се е определял от индивида. Всичко се е променило, но те не са загинали. Съгласно Плана, в определен момент е трябвало да се засеят семената на една друга планета, и те са заминали там. Вие можете да ги познаете по тяхното знание в светлината и тъмнината на божественото. Те са го направили на една планета, доста далеч от вашата: планетата на седемте сестри – Плеядите. Така беше положено началото на цивилизацията на Плеядианците. Милиони години по-късно вие също получихте хуманоидна форма и преминахте към сензитивна форма.
Ще ви разкажа историята на Галактиката - не историята на живота, а историята на Божествеността. Всичко съществуващо е било повлияно от Центъра, всичко което е било в нематериално квантово състояние, както и всички, които са имали право на свободен избор. Когато сте се върнали обратно на тази планета – преди 3-4 милиарда години, и когато е трябвало да кажете, каква е вашата история на сътворението, е трябвало да говорите за историята на едно друго съзвездие.
Човечеството е започнало да се формира във вида, в който го познавате днес едва преди няколко стотин хиляди години. Та това си е едва вчера! Ще ви кажа следното: Когато дойдохте тук да помогнете при зараждането на живота, приблизително преди 100 000 години, по същото време Плеядианците бяха вече преминали в своя „завършен статут”, при което са променили съзнанието си и са станали квантови същества с право на свободен избор. Това вече го имате записано във вашата ДНК.
Какво всъщност се съдържа във вашата ДНК? Информация за Плеядианците, и за онези преди тях, и за онези преди тях…. Вие не можете да си спомните, но това не е началото. Защото вашата ДНК съдържа акашови записи само от земния ви период. Обаче Божествената памет помни и тя ще ви отведе до извора. Сменят се система след система, за да се достигне Божественото творение на Вселената в днешната му форма. Кои са те? Това са вашите предци, вашите Божествени предци. Те посяха семената на Божествеността у вас. Всички те са Плеядианци – те ви наблюдават от всички части на Галактиката и ви ПАЗЯТ. Вие сте винаги в безопасност, запомнете го. Вселената гъмжи от живот, но вие сте оградени от Божествени създания, които се грижат за вашата безопасност. Вие ще продължите да бъдете единствената планета на свободния избор, единствената в този момент. В момента вие преживявате прелом в съзнанието си. Всички ТЕ знаят това, защото те всички са преминали през това и ТЕ го помнят. О, скъпи мои, вашето съзнание е толкова нестабилно. Вие виждате извършващата се промяна да става твърде бавно. Иска ви се тя да тече много, много по-бързо. Да не се налага да минава поколение след поколение, а да наблюдавате промяната в реално време. Хората не искат да чакат, да раждат деца, и след това техните деца да отглеждат своите деца, и т.н. Вие искате науката да се развива бързо, и промяната в съзнанието да се извършва по-бързо.
Старата енергия на планетата е твърдо решена да се бори до смърт. Много от вас ще бъдат блокирани, което значи, че ще умрат. Няма да преминат през моста на съзнанието. И тъй като Земята приема една нова енергия, старата енергия няма да изглежда вече уместна. Човешката природа, старото вие, се е променила много през последните столетия. Вие виждате тази промяна. Как възприемате старата парадигма? Като варварска? Като неосъзната? Като такава, извън интегритета на човешките същества? Тези неща вече не са приемливи. Скъпи мои, дошло е времето да погледнете на тази планета по един друг начин и тогава ще видите войната в друга светлина. Идеята да се убива друго човешко същество ще ви се стори варварска. Съвсем неприемлива. Това е част от вашето минало Аз. Така се развива светът. Вие преминавате сега през един квантов резонанс. Трудно е за обяснение. Човешките същества пропускат нещо много присъщо и естествено, нещо, което би трябвало да съществува наоколо, но вие дори не го осъзнавате.
Нека ви посоча още нещо. Онези от вас, които се интересуват от животинското царство, са впечатлени от онова нещо, наречено инстинкт. Когато се ражда един бозайник, той се отделя от майката и след около час може вече да тича около нея; той инстинктивно знае какъв вид животно е, коя храна е отровна за него, и коя да яде. Ето това е животинският инстинкт. А когато се роди човек, той трябва да започне от нищото и да учи всичко наново: как да се храни, как да усвои определени знания и умения, как да оцелява (с подкрепа и без подкрепа), кое е опасно и кое не е, езика и т.н. Всеки следващ път трябва да започва пак отново. Ще кажете: ”Това е така поради сложното устройство на човешкия мозък”. Не е така. Това е просто защото не сте готови да се коригирате. Ето това се променя сега. Бих искал заедно да направим една визуализация. Ражда се дете. То знае всичко: да говори, да върви – в рамките на две години. То има необходимата мъдрост, така че не се налага да се учи на нищо – да чете, да пише, да учи езици в продължение на месеци и години, защото то притежава онова, което се нарича човешки инстинкт. Има нещо, които вие дори не осъзнавате, че би следвало да притежавате. Кажете ми, правилно ли е това, което предстои да се случи на човешката раса: експоненциална еволюция. Онова, което родителите са научили, ще бъде предавано на тяхното дете още при раждането му: повече от акашово наследство, по-скоро кармична наследствена мъдрост и инстинкт. Досега не сме говорили на тази тема. Това е квантово явление. Историята на сътворението е била посята от Плеядианците преди 100 000 години. Вие сте такива каквито сте сега, защото сте преминали през всичко това и го носите в себе си.
Не е ли интересно, че историята на Сътворението на вашата планета е подобна? Даже организацията на онова, което наричате доктрина. Случвали ли са се духовни събития във вашата история на човешки същества – не като пещерни хора, а във вида в който съществувате днес? В метафората за райската градина (която всъщност е земята)се дава концепцията за полярността. Понеже енергията на Лемурианците е изолирана, не може да се каже, кои са първи. Защото Лемурия е остров и те са съществували в една по-чиста форма от всички други, но пък след потъването са се разпрострели навсякъде. Днес те ви наблюдават и виждат преломната точка, през която преминавате.
Скъпи мои, това е петият път, когато ви се дава шанс. Вие имахте още 4 възможности, но точно тази е която потенциално ще работи за всички вас. Това е 2012 – галактическото изравняване, пророчеството на древните души, и ето ви тук – в началото на това „приключение”. Някои от вас питат: Какво ще бъде бъдещето – как ще изглежда, каква наука ще имаме? Ако това е вярно, какво да очакваме? Бих искал да се обърнете назад към своите пра-пра-родители. Как ще им обясните за Интернет? Та те нямат концепция за компютър! Как ще им обясните за бързите коли, като те на онзи етап те дори не са изобретили колелото? Аз не мога да ви обясня какво точно ще настъпи, тъй като вие нямате концепция за това, какво трябва да се случи между настоящия момент и след това.
Представете си, че информацията, която се появява в един човешки ум, се възприема от всички. Можете ли да си представите квантовия инстинкт – каквото се научава от едно човешко същество, се научава от всички останали едновременно? Ако само започнете да си представяте такова нещо, вие ще добиете представа за това, какво ще се случи. Това не променя избора, но променя мъдростта. Ще дойде време, когато физиката и науката ще се слеят със съзнанието. Вие ще осъзнаете какво ви е дал Създателят – всичко необходимо, обединено в един пакет, а не разделено и представяно чрез различни науки. Всичко ще се обедини в едно и пъзелът ще се подреди. Това ще се случи в близките 1000 години, така както се случи при Плеядианците, и при онези преди тях, и онези преди тях…
Земята ви очакваше. Пещерата на Сътворението и кристалите бяха готови за вас. Потенциалът на всеки един живот беше тук. Кои бяха онези, които посяха семената у вас, и онези, които ги посяха у тях? Това бяхте все ВИЕ. Вие не бяхте тук, просто стоейки и наблюдавайки Сътворението. Бяхте заети и на други планети да правите това, което правехте тук. Нямате спомени за това – само потенциал. Само някаква енергия вътре във вас, която казва: Да, аз знам, че това е възможно.
Вие, които седите сега в залата и слушате моя глас, или четете тези редове, всички вие сте преминавали вече през това. И така, скъпи човешки същества, затова ви казвам тези неща. Вие сте на точното място. Вие сте седнали точно там, където сте били преди. Време е да разрешим дребните проблеми на човечеството: за придвижването от едно място на друго, за понасянето на излишни болести от вашето тяло, за пренатоварената ви психология. Те няма да ви служат. Вие вече преминавате през чертата и ще забавите темпото. Един ден ще наблюдавате ренесанса на Земята.
Нека погледнем 100-200 години напред. Седим пак тук в залата заедно. Възможно е да изглеждате по различен начин. Нещата са много по-различни, но вие пак сте тук. Защото това е, което правите. Хората казват: Не знам колко предишни живота съм имал. Вместо това трябва да питате: През колко земи съм преминал? Много пъти вече сте го правили това. Системата е създадена, за да се повишат вибрациите на Галактиката, заобиколена от планети с право на свободен избор, и преливайки си енергия една на друга. Вие ще правите същото.
Сега, в момента, на една друга планета, в друга пещера на Сътворението, се заражда живот и се формират нови създания, и те са готови за вас. Вие сте вечни. Такава е системата. Вечна. Прекрасна. Величествена. Вие се намирате на ръба на промяната. Вървете смело към целта. Разберете, колко фундаментално е това. Следете промените, които се извършват на небето. Не се страхувайте от промените – вие не сте сами. Никога не сте били сами. Никога не сте били сами.
И това е така.
Ченълинг, Патагония, 3 февруари 2012г.
Превод: Т. Узунова






Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 227080
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930