Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 17:20 - Времевата капсула на Гайа
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1208 Коментари: 0 Гласове:
1




Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от Магнитната служба. След пресичането на маркера през 2012г., енергията стана много по-интензивна, отколкото можете да си представите. Не можете да върнете назад онова, което вече сте направили. Бихме искали да ви припомним и няколко аксиоми за въздействието, което може да оказва върху вас начина, по който мислите за света наоколо.
Когато моят партньор се пробуди преди 23 години, той го направи много бавно и аз съм ви разказвал за това. Ние пристъпвахме внимателно към него, за да не го изплашим. Давахме му информацията капка по капка, за да изглежда достоверна. Но даже и тогава бяхме принудени едва-едва да отваряме пред него вратата на потенциалите. Аз пристигнах тук поради това, което вие бяхте постигнали. Стари души, някои от вас тогава бяха още млади, а други не. Но вие винаги сте били тук с определена цел.
През последните 23 години вие просто пребивавахте тук в режим на оцеляване. Аз ви разказвах за нещата, които ще настъпят, и за дълбоките потенциали стоящи пред вас. Говорех за някои от енергиите, срещу които ще се изправите, и то се случи. Всичко това ви беше представяно във вид на метафори. Сега нещата са различни. Сега започва работата.
Старата душа вероятно ще каже, "Почакай, Крион, толкова дълго съм работил! Как можеш да кажеш, че работата започва едва сега?" Всъщност, вие дълго сте работили, буксувайки в катрана на старата енергия. То си беше чисто оцеляване. Като стари души, вие сте носели в себе си информацията, и сте знаели, че ще настъпи момент на пробуждане, когато тази информация ще бъде използвана. И ето, настъпи моментът на пробуждане и на освобождаване на информация.
Маркерът 2012
Нека се върнем за малко към предишния ченълинг. Разказахме ви за един времеви маркер, самоналожен върху човечеството от страна на Гайа, който се изравнява с прецесията на равноденствието. Той се изразява в крайната точка на един 26 000-годишен цикъл, и според вашите предци той можеше да бъде маркер за край или начало. Идеята беше, че преминете ли го, няма връщане назад.
Някои ще кажат: "Кога пак ще се върнем към предишния си начин на живот, с който бяхме свикнали? Искаме отново да се чувстваме нормални." Скъпи мои, вие започнахте този маратон още с раждането си, и днес вече той се е превърнал в това, което наричаме опит на човечеството. Наистина ли смятате, че когато вече сте на финалната права, е възможно да се върнете в началото или дори по средата? Разбира се, че не.
Вероятно има и такива стари души, които просто си стоят в очакване нещата да се върнат към нормалното си състояние, не осъзнавате ли, че вие не знаете кое е нормалното? Вие винаги сте водили битка със старата енергия, живот след живот! Вие винаги е трябвало да бъдете нащрек, щом като сте разбрали за дуалността. Това не е нормално.
Нека ви опиша новата концепция за нормално. Нормално е една земя, една планета, която е преминала през преходния период на енергия и където идеите на старата душа сега имат смисъл и стойност. Това е почти като слънцето, излязло изпод облака и нещата които преди това не са се виждали ясно и не са ви се стрували нормални изведнъж се оказват осветени и съвсем нормални. Това е новото усещане за нормално. Нормално е времето, когато не ви се налага да се пробуждате и да си проправяте път през цялата бъркотия.
Поглед към това, което се случи
Пак се позовавам на предишния ченълинг, като ви казвам, че новият Наръчник за стари души ви казва да бъдете търпеливи. Не се оставяйте да ви завладява недоволство от това, че нещата не се случват толкова бързо, колкото ви се иска. Вместо това просто се отпуснете. Поемете дълбоко въздух, както често казвате, и се опитайте да релаксирате. Огледайте се наоколо, за да видите какво се е случило и отправете благодарност към предците, които ви доведоха тук. Отдайте почит на майка си и баща си, независимо дали са живи или мъртви и дали са вярвали в тези неща или пък не, и дали са били добри с вас или пък не. Благодарете им за това, че са ви довели тук. Защото от другата страна на воала, скъпи мои, преди даже да дойдат тук, те са знаели къде отиват. Съществувал е потенциал техните биологии да се съединят и да доведат вашата стара душа на тази планета отново.
Отдайте почит на Гайа за това, че ви е довела тук, където енергията на тази планета може да започне да се изравнява с вас, както стана с вашите предци, защото вие ще започнете да виждате пробуждането на тази планета. Осъзнайте единството, което е тук, даже и в днешния съвременен свят, и благодарете на земята за това. Защото от нея сте произлезли. Имайте търпение. Необходимо ви е да култивирате известно търпение поради това, което сега ще ви кажа.
Времето на лудостта
Все още има една странна, неурегулирана енергия, която съпътства развиделяването. Вие израствате, борейки се с нея, така че я усещате като част от вас. Някои всъщност са свикнали с нея! Дори имат зависимост, защото се съпротивляват и тя им отвръща: принципът на махалото. Вие възприемате това като признак за баланс! Ако в даден момент тя спре да се съпротивлява противно на вашите очаквания, вие започвате да се чувствате некомфортно и излизате от баланс. Съществува такава неурегулирана енергия даже и в старите души. Всъщност вие не сте сигурни какво точно се случва. Затова ние ви казваме: успокойте се, дишайте дълбоко, бъдете търпеливи, бавно се рекалибрирайте към новата енергия, която няма да ви се съпротивлява дотолкова, доколкото знаете как да боравите с нея.
А сега, скъпи мои, кажете ми, виждали ли сте нещо необичайно, което някои хора правят? Нещо което да присъства във вашите новини например, но не винаги. И то да се случва точно преди равноденствието? Наблюдавайте.
Някои хора като че ли полудяват и то дотолкова, че да посягат да удрят деца. Други пък започват да буйстват без основателна причина и ви карат да се чудите какво се случва с човечеството като цяло. Вие знаете, че такива неща се случват при пълнолуние, нали? Това е по-специално време, при което луната причинява известен дисбаланс у хората. Онези, които са по-нестабилни, често се поддават и правят неща, които иначе не биха правили. Сега ще ви кажа нещо неприятно. Подгответе психиката си за една година пълнолуние! Такава е енергията ви насреща.
Някои наблюдават течащите процеси и започват да си вадят различни изводи от това. Ще има и такива, които ще ви кажат, че Земята е болна, и че това е било предсказано от древните народи, и че хората също излизат от баланс. Какво следва да им отговорите? Не, не е вярно, че това се случва? Но то изглежда точно така! Това, което се случва в действителност, е че старата енергия ожесточено се бори и още не може да се примири с мисълта, че вие сте спечелили! Но вие сте.
Старата енергия е изгубила битката
Чувствате ли у себе си известен дисбаланс? Мислите ли, че се чувствате някак не в кожата си поради тази причина? Добре тогава, помислете за онези, които зависят от старата енергия, за да съществуват! Помислете за момент за онези алчни господари, които се изхранват като манипулират и мамят другите. Те вярват, че познават човешкото мислене толкова добре, че е достатъчно само да мръднат пръст, за да получат от другите каквото си поискат. По този начин те си прокарват път през живота. Знаете ли, че това вече не работи? Как мислите, че се чувстват те? Тяхното оцеляване е под въпрос.
И понеже старите методи също вече не сработват, те няма как да пробват по други начини. Така че вие започвате да виждате как лошите стават още по-лоши, защото онези, които са инвестирали в тях, започват да разбират, че средствата им вече не дават резултат. Много скоро ще забележите този процес, и ще продължите да го наблюдавате в своите икономики, тъй като всичко, което се произвежда напреки на идеята за интегритет, ще става все по-лошо и по-лошо, докато от новата енергия се изгради една нова система основана на интегритет.
Ще наблюдавате това и в политиките си. Политиците ви ще провеждат кампаниите си по нов начин. Ще видите какво толерира и какво не толерира човека в новата енергия. Всичко това се отнася до прехода. Така че опитайте се да бъдете толерантни към някои лудости за известно време. Някои ще ви засегнат твърде дълбоко. Когато ги срещнете, моля спомнете си за този ченълинг. Предстои ви една година пълнолуние, или поне ще се чувствате по подобен начин. Следете също и за ексцентрични и неуравновесени лидери!
Нещата може да ви изглеждат малко извън баланс, но вие все още не знаете къде се формира енергията. Всъщност вие не знаете със сигурност какво следва да се случи, но ви казвам: не го вземайте твърде присърце, вземете си почивка, изпуснете парата и се опитайте да бъдете търпеливи. Стари души, стигнахте твърде далеч в този преход , за да се притеснявате, че не се чувствате добре.
Искам да започнете да се ползвате от мъдростта, която донесохте със себе си тук. На онези от вас, които са отгледали деца, искам да напомня през какви стадии преминахте, докато те растяха. Спомнете си кривата на учене на вашите деца. Имаше ли време, през което те ви отричаха, а по-късно отново ви приемаха? Минаваха ли през вихъра на емоционални кризи? Ето през това преминава енергията на планетата, и то много прилича на прераждане.
Идеите и изобретенията не са случайни
А сега искам повторно да се спрем на тази тема, защото стигаме до сърцевината, искам да ви говоря за нещо, за което не сме говорили преди. Изглежда неправдоподобно, но е факт, че идеите и изобретенията се дават на планетата когато тя е готова за тях, а не преди това. Последният път ви казах, че човечеството вярва, че може да измисли каквото и да е. Интелектуалците вярват, че само небето е над техните креативни умове. Не е ли странно съвпадение, че всички дълбоки прозрения и изобретения са дошли все в последния момент? Ако помислите от позиция на това колко дълго хората населяват Земята със самочувствието, че са разумни същества, как си обяснявате тогава, че всички съвременни изобретения са се случили през последния едва ли не миг на човешкото съществуване?
Представете си, че са изминали хиляди години без да е имало каквато и да е идея за бактериите, или пък за електричеството например. Когато се замислите за тези неща и за начина, по който те са се появили на планетата, става съвсем ясно. Много хора са работили върху една и съща разработка по едно и също време без да знаят един за друг. Изведнъж получавате радиото, после картини, които могат да летят по въздуха, след това и самолета... Всички те са се появили в последния момент. Вие се питате, доколко това е логично в светлината на механизма, по който нещата се случват? Трябвало ли е да се достигне до определена точка в историческото си развитие преди човечеството да стане достатъчно умно? Или пък мислите, че нещо друго е трябвало да се случи междувременно? Изглежда, че тези идеи са били "доставени" на планетата по едно и също време, така че много хора изведнъж са били докоснати от тях.
Времевите капсули
Ето какво се е случило: Във вътрешността на онова, което вие наричате Гайа, се намира Кристалната решетка. Тя представлява паметта на всичко оставено тук от Плеядианците. Кристалната решетка е оставена от Плеядианците с цел, когато дойде точното време и когато човешкото съзнание достигне до определена степен на развитие, съответните идеи да се освобождават. Това по същество е повече от времева капсула. То не се случва от Великото централно слънце; то не идва отвъд Земята, а по-скоро отвътре.
В самото начало на 21 век ние се установихме на връх Шаста [Калифорния] и ви съобщихме за Лемурианците, които се намират в недрата на планината. Казахме ви за времевата капсула, а сега нека ви обясним по-подробно. Онези в планините нямат намерение да излизат навън, за да ви се представят и да си стиснете ръцете. Самата времева капсула съдържа информация и идеи. Капсулите са квантови атрибути на науката и живота, които следва да бъдат разкрити. Те съдържат идеите, от които вие се нуждаете, за да навлезете в новата енергия, когато пълнолунието започне да ви влудява… Така че времевите капсули изглеждат като живи на онези, които могат да ги видят и почувстват, и те дразнят сетивата ви със силата на езотеричното прозрение.
Правили ли сте някога такава съпоставка? Замисляли ли сте се някога колко дълго съществува цивилизацията на планетата? Вие живеете в тази страна, наречена Съединени Американски Щати без да си давате сметка за това как основателите на тази нация заедно, рамо до рамо, са създали нещо абсолютно уникално, нещо което не е съществувало преди? Идеята за правителство, при което на първо място се поставят правата на човека, е дошла отвън. И откъде ли по-точно? Право изпод земята [от Кристалната решетка]!
Колко време би отнело на човечеството само да измисли това? Имало е система, която е изглеждала твърде очевидна, и тя е създала една млада държава, далеч пред другите, поставила стандарти за стотици години напред. Защо това не се е случило например 100 години по-рано? Или 1000 години? Запитайте се, каква е логиката? Означава ли това, че човечеството е нямало съзнание за това през всичките тези хиляди години? Защо не е имало почва за по-високи идеи и изобретения преди?
Факторът Тесла
Между другото, имало е моменти, в които човечеството едва ли не се е препъвало в идеи. Твърде трудни времена са стояли пред електричеството. В такъв един момент се е появил човек на име Никола Тесла, който е бил далеч напред в идеите си. Той ви е завещал един принцип, който днес вие вече познавате като променлив ток. Скъпи мои, призовавам ви да разберете този принцип. Болшинството от вас не могат, защото той е извън 3D-реалността. Атрибутите му все още се считат за "гениално изобретение" за онези времена. Цялата идея за този вид електричество, която вие днес широко използвате, произлиза от квантовия ум на този човек.
Това беше всичко, което му беше позволено да направи. Сам по себе си Тесла е бил една времева капсула, доставена в точния момент. Той е бил и повече от това, но само променливият ток е било позволено да стигне до човечеството в този момент. О, Тесла се е опитал да ви даде повече. Той е имал и други идеи, но времето не му е позволило никоя от тях да се развие. Ако ви кажа какво още беше открил той, може и да не ми повярвате, понеже не бе позволено на тези неща да излязат на светло. Земята не беше още готова за тях.
Тесла откри обекти без маса. Той можеше да променя масата и атомната структура използвайки специален магнит, но не успя да се научи да го контролира. Той можеше да накара даден обект, поставен на бюрото му, да се издигне до тавана, но не успяваше да го контролира така, че да може да проведе опита по един и същ предварително зададен начин. Просто още не му беше дошло времето. Знаете ли в какво още беше посветен той? Изглеждаше като че ли той се е провалил в преноса на електричество. Но изобщо не беше така.
Все още се пазят скици на проект за трансмисионна кула, но всеки път когато някое човешко същество погледне тази кула, се появява изкривено разбиране, че нещо ще се предава по въздуха. Но в случая на Тесла, той беше достигнал до идеята как да пренася електричество през земята. Вие използвате високи кули за тази цел, защото трябва да улавяте магнетизма от земята по определен начин, да го излъчвате и след това отново да го събирате чрез антени, които представляват възли на магнитната решетка на земята. А той използваше магнетизма на решетката, разположена в недрата на самата земя! Той почти ви показа как можете да използвате цялата решетка на земята и, чрез свойствата на магнетизма да пренасяте електричество до желана дестинация, и то по един безопасен начин, без електрически кабели. Но Земята не беше готова за това.
Тесла умря като разорен и съсипан човек, пълен с идеи, които биха донесли мир на планетата земя, но просто не бе му позволено да ви остави някоя от тях.
А сега ще ви обясня, защо той беше спрян (казвам ви го за първи път) – защото неговите изобретения бяха твърде лесни да се милитаризират. Просто човечеството не е дорасло за тях. Вие още не сте готови за обекти без маса, защото принципът им е твърде лесен и може да бъде милитаризиран.
Вероятно ще попитате, "А кога ще бъдем готови за това?" Мисля, че вече знаете отговора, нали така? В момента, когато човешкото съзнание достигне точката, където обединението ще е приоритет, а не разделението, това ще се случи. Момент, в който завладяването и властта няма вече да съществуват като идеи или да бъдат нечия цел. Момент, в който човечеството ще измерва силата на населението си по това, доколко здраво е поколението, или с ръста в икономиката си. Момент, в който главната идея на социалното съзнание е да се обедини със съседите си, а не да ги елиминира или да ги окупира. Това ви предстои, скъпи мои. Ще има много разклонения по този път, но генералната посока води натам. Погледнете планетата към днешна дата. Лидерите, които подкрепят старата енергия, се открояват ясно, нали? Те изглеждат като реликви в един свят, който преминава край тях.
Отваряне на времевите капсули
Има едно цяло хранилище на бъдещи знания и идеи, които са били затворени във времеви капсули преди много време от Плеядианците. Те ще бъдат отворени първо с нови идеи за мир и единство, преди да бъдат отворени с нови научни открития. Човечеството трябва да се облагороди преди новите изобретения да се разкрият на пътя му. Вие ще наблюдавате това през следващите 18 години. Такова е съдържанието на времевите капсули под краката ви под формата на възли в Кристалната решетка. Това, колко скоро тези неща ще ви се разкрият, зависи напълно и единствено от това, какви ще са следващите ви стъпки.
Какво да правим занапред
Искам да си дадете почивка и да се научите да се обичате!Това следва да бъде най-важната ви задача за 2013! Освободете се от всичките си страхове и притеснения, затворете ги метафорично в бутилка и здраво я запушете! Можете от време на време да държите в ръце бутилката и да се изживявате с нея, но нека това не бъде постоянно във вашия фокус. Фокусът ви да е насочен върху това, кои сте вие, защо сте дошли тук, кое следва да се случи на планетата, и пълно осъзнаване на това, че не сте сами.
Цели 23 години ви повтаряме, "Вие не сте сами." Сега като излезете от залата, можете да отидете до колата си, да влезете вътре, да включите парното и, докато се затопли купето, бих ви помолил да погледнете към празната седалка до вас и да кажете:"Хубаво е да останеш насаме със себе си." Това е комплимент към вашия Висш Аз и любовта на Бог, които са винаги с вас, където и да сте. Разбирате ли какво носите вътре в себе си? Вие се нуждаете от целия този арсенал от знание и квантовост скрит у вас, за да започнете да изграждате своята божественост отвътре. Това трябва да се превърне във ваша реалност, скъпи мои, за да можете да направите следващата стъпка.
Персоналната времева капсула
Персоналната времева капсула е нещото, от което наистина се интересувате. Съществуват три вида времеви капсули. За единия от тях още не сме говорили. Другия вид се намират в недрата на Земята, а третият е във вашата ДНК. Това е вашето духовно наследство, с което сте дошли и което е узряло да се разтвори като лотос. Когато това се случи, вие действително ставате осъзнати. Тогава лицето се просветлява и придобива умиротворено изражение, независимо от вашия темперамент. Вие излъчвате спокойствие, независимо дали сте такъв по природа. Това се случва тогава, когато вие промените себе си, защото са се освободили идеи, емоции и съзнание, които винаги сте носили със себе си, но едва сега те започват да излизат на светло и да се проявяват в тази нова енергия.
Очаквайте да се случат такива неща. Не се шокирайте.
Позволете на хората да си развихрят страстите по своя си начин, както го правят по време на пълнолуние. Позволете на лудостта да се прояви по своя си начин. Опитайте се да помогнете на онези, които са по-нестабилни. Дръжте ръката на онези, които имат нужда от това. Но разберете, че това е временно, защото вие вече сте спечелили главната битка! Има все още остатъчна енергия, която не вярва във вас и в това, което вие олицетворявате. Такава е истината. Другите не могат да видят светлината във вас, а само чувстват, че нещо липсва в тях самите.
Твърде дълго чакахме, за да ви дадем това послание. Сега започва същинската работа. Тя трябва да започне с вас по начин и с методи, за които вие вероятно не сте добре подготвени. Не става въпрос да правите, а да бъдете.
През следващите месеци бих искал да се опитате да осъзнаете кои сте. Вие сте тук с определена цел. Вие не се борите със системата и изобщо не сте жертви. Вместо това вие сами ставате системата. Отървете се от всичко, което ви тормози. Не го захранвайте с енергия, където и да е то – в тялото ви или в ума ви. Кажете му да си отива. Вие имате да вършите важна работа, и това е истината на деня. Времевите капсули – красиви и готови за отваряне – вече се активират. Вижте какво има в тях. Някои от вас ще успеят. И това е така. Крион
Ченълинг, Солт Лейк Сити, 9 февруари 2013г.
Превод: Т. Узунова





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 227003
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930