Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2015 14:28 - Ребалансиране на осъзнаването
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 884 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.03.2015 13:43




Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от Magnetic Service. Скъпи мои, вие преминавате през повдигане, което по-рано съществуваше само в потенциала, който сега се превръща в реалност. В тази връзка, ние апелираме към вас с молба да проявите повишено внимание и търпение.
Има хора, които ще кажат, че това би било по-добре, ако не говоря на хората това, че те вече са постигнали успех, защото те ще се стараят повече, ако се страхуват. Но позволете ми, скъпи, да ви попитам следното: Тези от вас, които имат деца, които са се учили да ходят по стълбите на живота, дали някога сте ги плашили, за да вършат нещо по-добре?
Не - това е вашият отговор. Не прави така и любовта на Бога. Това не е енергия на фалшиви поздравления, а напротив, оригинални поздравления за това, което сте направили и можете да го видите във всичко, което ви заобикаля.
Но бъдете внимателни, защото тези неща се случват толкова бавно, че често се изисква да се вземат две крачки назад, а след това - една крачка напред. И като резултат, вашият ръст на съзнанието има ограничение във виждането на перспективите.
Очаквайте неочакваното, защото старата енергия на планетата умира с голяма трудност.
Внимавай за тези, които се опитват да запазят старите енергии, опитайте се да ги включите във вашите планове. Вашите новинарските програми ще докладват за тези неща и това ще бъдат драматични новини и вие казвате: "Това - съвсем не е нова ера! Това е - старата ера. Нищо не се е променило! "
Това може наистина да се възприема по този начин. Но ако вярвате в парадигмата на простото повторение на миналото, тогава къде е вашата светлина? Старата енергия не може да оцелее.
Не е в състояние. Катализаторът на повдигането вече е преминал точката, от която няма връщане и това просто означава, че старата енергия ще продължи да се опитва. Оцеляване- това е, което ви предстои да видите, защото старата енергия ще направи всичко, за да продължи да предизвиква страх.

Общо ребалансиране
Това съобщение е озаглавено като "ребалансиране на осъзнаването." Ние обясняваме, че ребалансирането е във всичко, дори и светлината и тъмнината се подлагат на ребалансировка. Самата Гайа отива на ребалансиране, както и съзнанието и осъзнаването на човека. Така че нека да започнем от самото начало.

Как вие възприемате Бога?
Как вашите предци са възприемали Бога? Има промяна в интуитивно осъзнаване на Твореца. В старата енергия, човечеството е прибивавало на планетата, с пълното съзнание за това, че "нещо там има." То нямаше представа какво е това, но то знаеше, че каквото и да е, това е част от него.
Осемдесет процента от човечеството, в момента, вярват в съществуването на живот след смъртта. Те вярват, че след като умрат, отиват някъде другаде. Това признание на душата и енергията на Твореца - това е 80%.
Останалата част от човечеството (останалите 20%), просто вписват Бог отвъд рамките на своите мисли. Но по-голямата част от хората все още го възприемат като истина. Тя е интуитивна , така че тя винаги е била.
И поради тази причина, в различните духовни системи участват милиарди хора на планетата.
След като човек има някакъв вид осъзнаване , той обръща вниманието си към Твореца. Но в по-ранни времена, това осъзнаване е било ограничено интуитивно познание, че нещо трябва да бъде там, но какво именно?
Това накара някои Човешки същества се обръщат към други, които им изглеждали по-информирани, за да ги попитат какво може да бъде това.
В крайна сметка, това е довело до цивилизацията към такова състояние, в което е било поверено на другите да дават информация за духовните неща. Това е било началото на организирана йерархия на духовното мислене за тези, "които знаели какво е това". Сега това е в процес на промяна.

Чуйте цялата песен
Искам да ви дам една метафора. Представете си, че искате вашето радио да го настроите на определена радиостанция, за да слушате една песен, която се изпълнява там. Обаче вашата антена е много малка и вие не можете да хванете желания обхват.
Сигналът ту се лови , след това изчезва и така не се получава да чуете цялата песен. Вместо това, вие хващате отделни фрагменти, достатъчни просто да знаете , че има нещо там и това е - песента.
Тъй като посланието е непълно , вие изпитвате потребност да възложите на другите да ви кажат за всички тези фрагменти и да ви обяснят тази песен.
Така че, в тази метафора антените – това са сензори, които определят степента на разбиране на вашата духовна истина, висшето съзнание и как работят нещата. Изведнъж осъзнавате, че в тази нова енергия вашите антени са по-дълги и вие започвате да чувате много по-ясен сигнал, без смущения.
Това съвсем не означава, че това са фрагменти - напротив, чувате цялата песен! Сега ще чуете чист сигнал, включително музиката и текста на песента.
Но това е толкова трудно след това да се обърнете към тези хора, които интерпретират слушаните от вас фрагменти в миналото, и колко трудно е да се каже, че тази песен е много различна от тази, за която те са разказвали в продължение на векове.
Това ново съзнание започва да променя цялата планета, и не всички от тези промени са свързани с духовността. В същото време, ако тези антени се отнасят към съзнанието, то става осъзнаване на много принципи, а не само тези, свързани с атрибутите на Бог.
Тази промяна на осъзнаването ще доведе до факта, че ще се променят дори и атеисти, които никога не са вярвали в Бога.
Така че позволете ми да ви изброя някои от промените, които се съхраняват за вас в хранилището на потенциалите. Защото, когато тя започва да движи духовното съзнание на планетата, то и осъзнаването на системата също ще претърпи промяна.

Осъзнаването променя всичко
И когато чуете песен, и вие знаете това за което се пее в нея, това означава че вие сте напълно самодостатъчни. Това обяснява защо днес тук има хора, които не се нуждаят от специални сгради нито от лидери нито от организации.
И въпреки че това е само метафора, то аз ще ви кажа скъпи, че в целият свят вие пеете една и съща мелодия, и на вас не вие нужен никой , който да ви обясни това звуци ли са , или думи. Песента е красива, и в нея се пее за любовта на Бога, за уважение към човечеството и потенциала на мира в целия свят.

Духовни системи
На планетата има много духовни системи, но сега искам да говоря за една от тях, за тази, която има около един милиард последователи, тъй като тази система ще се промени най-много. Това е стара система и нейния лидер в сегашното време е римският папа.
Така че, ако искате да знаете нещо за това, което става вътре в църквата, разберете колко са свещениците и монахините. В повечето части на света, това е много малко количество.
В някои страни броят им сравнително е постоянен, но в повечето страни техния брой значително намалява. При липса на интерес от страна на младите хора това духовно племе умира. В организациите намалява броя на младите лидери, и това вече е видяно в самата църква.
Но ето какво искам да ви кажа, скъпи: Възможностите са такива, че църквата ще оцелее и това следва да бъде така. Знай това: Сега не се случва нищо, което да осигури създаването на неща на земята , в подкрепа на движението Ню Ейдж.
Това не е задължително да се случи, и то за съжаление няма да се случи, тъй като не се подкрепя от по-възрастното поколение - тези, които принадлежат към различни духовни системи, но въпреки това, в техните системи има положителен лечебен ефект и любовта на Бог.
За това, тези самите системи трябва да минат през ребалансиране, което означава, че трябва да се променат и да се адаптират.
Блажени са хората, които сами търсят пътя към Бога. Старите души се пробуждат за истината, над които все още се трудят новите души. Това обяснява различните степени на поклонения на тази планета, и причината за такова разнообразие от духовни системи.
Много хора, лишени от предимството, което дава мъдростта на старата душата, ще са склонни към системи, които могат да се възприемат като твърде примитивни и дори митологични. Но въпреки това, тези системи често дават началото на разбирането на Бога. Всички те имат право на съществуване.
Нека да поговорим за католическата църква.
Преди много години, аз ти дадох ченълинг, когато папа Йоан Павел баше все още жив. Йоан Павел обичаше божията майка Мария. И ако Йоан Павел беше живял още 10 години, той щеше да направи това , което ще направи следващия папа [Бенедикт XVI], и това е - участието на жените в Неговата Църква.
Този папа, който е сега [Бенедикт XVI], няма да бъде тук за дълго време. Следващият папа ще бъде този, които трябва да промени правилата, за да оцелее. Ако не го направи, то ще бъде следващият, който ще го направи.
Дори и в момента вътре в самата църква има голяма борба и голямо недоволство, защото тя знае, че тя не дава на човечеството това, което се иска от нея.
Нейните доктрини не отговарят на актуалните въпроси, поставени от живота. Решението е да се осигури по-добър баланс между мъже и жени, и новият папа, или някой, който ще бъде след него, ще се опита да разреши на жените да бъдат в по-високите ешелони на църковните институции, за да се помогне на духовенството.
Вие ще бъдете подканени да разрешите на жените да участват в службите, да правят това, което жените не са правили преди. Това ще изведе жените на равна нога със свещениците по църковно право, тъй като в действителност все още не е им позволено да станат свещеници.
Въпреки това, не се изненадвайте, ако се предостави възможност за свещениците да се женят. Това ще доведе женското начало до църквата по различен начин.
Каквото трябва да се случи, ще се случи.
Ако ли не , тогава католическата църква ще приключи, защото човечеството няма да поддържа система от духовни вярвания, ако те са извън равновесие с любовта към Бога, и с интуитивно осъзнаване на Човека.

Новата толерантност
Обърнете внимание на цялостното омекотяване на взаимоотношенията и пробуждането на нова толерантност.
В Близкия изток, много още ще продължи да се следва пророкът, но вече по-съзнателно. Ще се повиши осъзнаването за това, което всъщност през цялото време е искал пророка, а това е - единството и толерантността. Ангел в пещерата му е казал да "обедини племената и да даде Бог на Израел." Вие ще видите омекотяване на нетърпимостта и началото на нов начин на съществуване.
В крайна сметка, това ще доведе до признаването на справедливите думи: "Ти не можеш да вярваш по начина, по който ние вярваме, но ние уважаваме тебе и твоя Бог. Ние почитаме нашия пророк, и ние ще те обичаме, следвайки заветите на неговото учение. Ние не трябва да имаме разрешение за да обичаме. Земята няма да се завърти по посоката на една от вярванията.“
Трябва да има разнообразие и трябва да бъде красотата на разликите от различни култури. За това, тези системи ще бъдат постепенно актуализирани с повишаване осъзнаването на истината на новия баланс. Наблюдавайте за тези промени.

Правителство
Ние говорим за властовата структура - как работи, как тя оцелява, как се съхранява, за нейните методи на агитация, и как тя избира лидери. Това ще се промени.
Преди много години, аз ви казах, "Когато всеки може да се говори със всеки, не може да има никакви тайни." До този момент правителствата на тази планета са се позовавали на факта, че хората не могат да комуникират помежду си в глобален мащаб.
Хората трябваха да получават информация от правителствени или официални източници. Дори и медиите не винаги са напълно свободни , тъй като те съобщават това, което е в правителствените доклади.
Дори едно свободно общество има склонност да се адаптира към изискванията на времето. За това, когато всички човешки същества могат да общуват помежду си, всички наведнъж, навсякъде на планетата, без държавен контрол, това променя всичко, защото тогава истината става очевидна.
Самата демокрация ще се промени, и скоро ще го видите. Има няколко задържани страни, /за които вече споменах в миналото/, те са обречени, освен ако не се променят. Те са обречени, ако останат същите както преди, и те няма да съществуват повече, защото сега всичко около тях се променя.

В миналото, аз споменах за Северна Корея.
Дайте й време. Сега млад лидер е под контрола на съветниците на баща си. Но когато те напуснат, ще видите нещо по-различно от това, което ще го принуди нуждата за оцеляване. Не го съдете все още, тъй като е под контрол.
Ако всеки има право на глас, би имал възможност да общува свободно с членове на правителството и да ги уведомява за своите възгледи, заобикаляйки ограниченията, това ще принуди политика пряко да узнава и да чува за тези становища. Това ще промени начинът, по който ще се прави политиката. И това ще промени начина, по който правителството ще работи като цяло. Не се учудвайте ако един ден ще може да гласува цялата нация, по много необичаен начин.
Отиват си старите системи, които сте използвали, чакат пратеници с доклади от далечни места. Някои от вас знаят какво говоря. Правителството ще се промени. Променя се системата около вас, както тъмната така и светлата.

Промяната в природата на човека
Осъзнаването ще произведе ребалансиране на цялостта и човешко същество което, бидейки в старата енергия, използва за своите интереси друго човешко същество, никога няма да успее да направи това в новата енергия.
По каква причина? - Този човек ще разбере на интуитивно ниво, тъй като - е променена човешката природа. Тъй като в миналото си мислихте, че първо е възможността да се използват другите за собствена облага, и едва след това е цялостта. Това е просто обичайната човешка природа.
В миналото, човешката природа, изразена във вашите правителства , работеше по следния начин: Ако си по-силен от другия, то ти просто го завоюваш. Ако ти си силен , това е - покана за завладяване. Ако си слаб, това е - покана че си завладян.
Никой над това дори не е размишлявал. Това беше в реда на нещата. Колкото повече бяха вашите армии, толкова повече бяха техните завоевания. И никоя страна, която се придържа към подобен път, сега няма да оцелее, защото човечеството е открило, че мирът прави светът да става все по-добър, свързващ нещата заедно, а не да ги разделя. Новата енергия свързва силните и слабите, така че да има смисъл, и да им предаде цялостност.
Виж какво стана с някои видове бизнес на тази велика страна САЩ. Преди около 30 години, започнахте да разбирате, че някои от тях не разполагат с цялостност, вие ги елиминирахте.
Какво стана с тютюневите компании, когато вие разбрахте, че те умишлено примамват децата ви? Днес те продължават да продават продуктите си в страни които са по-малко информирани, но това също ще се промени.
Какво направихте преди няколко години, когато разбрахте, че вашите банкери са продавали вашите къщи, как те са знаели, че в действителност, вие не сте могли да платите по-късно? Те се извърнаха, жадно потриваха ръце, не мислейки за мъката, която ще последва, когато мечтата на един живот е загубена.
Скъпи американци, вие попаднахте в състояние на рецесия. Все пак, това е повече като, когато извършите резитба на дървета, като отрязвате ненужните клони. И когато дървото порасне отново, вие ще трябва да контролирате процеса, а клоните ще растат по-големи и по-силни, отколкото преди, без фактора на алчността.
И сега, ако не ви харесва начина, по който те растат , ще ги отрежете отново! Казвам ви това, защото осъзнаването се случва сега и в управлението на големите пари. И това е , което вие правите, това се случва точно пред очите ви. Но често доминира страха.

Това, което следва да се срине
В близко бъдеще потенциал има за нещо, което вие трябва вече да знаете, два пъти вече говорихме за това преди. Но искам да чуете за него отново. В една крупна индустрия в която в момента няма цялост, но има много пари.
Пригответе се за колапса на големите фармацевтични корпорации в Америка. Той започва сега, и когато са готови докладите и е създаден филма [усмивка], американците ще узнаят, че имат много богата индустрия, която държи хората болни в името на парите.
Казвам ви, че началото на осъзнаването отхвърля това, което е вече няма място на тази планета, това е, което вие наричате стара енергия. Наблюдавайте промени в много голяма застрахователна компания , за които ние говорихме за преди.

Тайният заговор
Има хора, които искат да се насладят на енергията на конспирациите. Те харесват идеята за засилване на драматизма на тези драматични сценарии. Аз няма да назова конспирации, защото не искам да се злепостави никое човешко същество.
Нашата любов се простира до всички, независимо от това, какво те избират за тяхното разглеждане. Аз просто ще дам съвети на тези, които обичат конспирациите - бъдете внимателни и започнете да използвате вашата логика, независимо от това, което чувате от другите, и това, което мислите, че е вярно.
Ако смятате, че зрее такъв заговор , който изисква, стотици и може би хиляди хора, никога да не продумат, тихо да правят знаци и да си намигват помежду си, помислете за нелогичност на такова предположение.
Днес просто не може да има такива тайни. Вашето правителство не е в състояние да ги съхрани, бизнеса не е в състояние да ги съхранят, и отделните хора не могат да ги съхранят. Когато всеки комуникира с всеки, просто не може да съществува такава мащабна конспирация в продължение на десетилетия.
Когато вашият интернет позволява на цялото население открито да споделя информация помежду си, не може да има "голяма тайна", която да продължава да издига заплаха за планетата, за която "знае само тесен кръг от приятели".
Уважаеми, заговорите ви задържат от предвижване към целта ви в живота - да намерите любовта на Бога вътре в себе си , и да вървите напред, за да помогнете на света да стане спокоен и уравновесен. Не съществува баланс в подкрепа на страх от такива неща, каквито са конспирациите.

Илюминатите
И още нещо. "Крион, какво може да се каже за Илюминатите ?" Е, аз ще ви кажа, защото тези неща са вече известни на мнозина.
Всичко, което мислихте в миналото за Илюминатите е вярно. Това не е конспирация, но е факт. Въпреки това, в светлината на това, което току-що казах по-горе, тази общност не е в състояние да поддържа себе си в такава енергия, когато всеки говори с всеки , и от този момент нататък остава в пасивно състояние.
Илюминатите са създадени в Гърция, и то започна с контрола над най-мощните икономически атрибути, манипулирането на търговски пътища на земята - контрол върху навигация. След като те придобиха контрол над навигацията , последва управлението им на финансовите пазари.
След това се добраха до застрахователните световните фондови пазари и банковия сектор. Това се разпространи в продължение на десетилетия, до средата на 80-те години.
Аз имам един въпрос за тези, които са по-възрастни. Обърнете внимание на живота си, скъпи. Какво и как е било на фондовата борса, когато сте били млади? Ако си спомняте, то ще кажете , че това беше постепенна промяна в цената на акциите, нагоре и надолу, освен в редки случаи на сериозни сътресения, които, между другото, също бяха под контрол.
Беше стабилно състояние, малко нагоре и надолу малко. Ето как изглеждаше контролирания пазар.
Сега да разгледаме настоящият фондовия пазар. Изглежда ли той контролиран? Той е свободно плаващ и може да се движи в посоката, която води своята нормална финансова дейност.
Илюминатите вече не управляват. Те са извън контрола в банковия сектор, и тютюна, и сега са на път да загубят големите фармацевтични и застрахователни корпорации, поради причината, че информираността позволява на хората да знаят какво е под контрол, и кое не е.
Осъзнаването на истината ще стане по-важна от всяка друга енергия, и цялостта печели в няколко големи битки.
А илюминатите дали са били убити? Не. Те просто загубиха управленските практики.

Бъдещето на илюминатите
Сега, аз искам да ви кажа нещо, което вие не очаквате, и което ви съобщих по-рано веднъж. Какво може да се каже за всички пари, които са в илюминатите? Трилиони и трилиони евро към банки, които те контролират, чакат своя час.
Какво ще правят с тях и , как те ще ги използват? Те все още са тук. И те са в готовност.
Тази общност очаква да се случи това, тъй като те знаят, че това ще се случи, защото виждат какво ще стане, точно както и аз го виждам. Въпреки това, бих искал да ви разкажа за нещо, което те не очакват. Заедно с осъзнаването се извършва и смяна на поколенията. Тези, които управляват парите не винаги ще бъдат възрастните хора. И в крайна сметка парите , ще стигнат до индиго.
Те очакват, че нещо ще се случи в Африка - изграждане на нова цивилизация на континента, която не трябва да бъде преквалифицирана. След като Африка ще се излекува веднага след като е готова, там може да бъде пресъздадена нова цивилизация от нулата.
Африканци бъдете готови да научите всичко, което ви трябва за създаването на най-развитата цивилизация, която някога е съществувала, и те ще го направят с най-съвременни системи и постижения. В крайна сметка, този нов континент дори ще надмине икономиката на Китай.
Това е прогноза, тя винаги е съществувала, парите на илюминатите ще я финансира. Парите на илюминатите ще я финансира, има голяма разлика в сравнение с миналото. Тези, които наследят позицията на Илюминатите ще бъдат с различно съзнание.
Те няма изведнъж да станат тези, които носят всеобщото благо в сърцата си – едва ли. Те ще искат да правят пари, но те ще видят, че има начини да се печелят много пари чрез такива инвестиции.
В хода на този процес, автоматично ще помогнат стотици хиляди, и те ще послужат за основа, благодарение на която ще се изгради нова Африка. Новото обединение на африканските държави, в крайна сметка, ще създаде един континент, силен повече от всеки друг, и там ще има единна валута. Само ресурсите ще засенчат всичко в света.
" И колко време ще отнеме това?"
Тези хора, които се намират в тази стая, както и тези, които слушат или четат това съобщение по-късно. Какво смятате да правите, когато си тръгнете от тази стая? Отивате си у дома, потривате ръце и чакате това да се случи? Не, не така.Вие трябва да си вършите работата, и аз вече говорих за това преди. Вие трябва да вършите своята работа. А това е - съюз, съюз, който ви предсои да създадете, както помежду си така и с други групи – младите хора на планетата Земя. Младостта на тази земя променя начина по който работят нещата. Можеш ли да разбереш?
Старата душата, не трябва да седи и да гледа тях, защото те имат нужда от нея. Това е време да се приведе в съответствие с индиго и с концепциите на младежта на света.
Не смятайте, че възрастта им показва своята мъдрост. Тези две качества не са свързани, те не са линейни. Тези млади хора могат да бъдат по стари души от вас! Но не мислете, че поради факта, че те имат технология, която не разбирате, вие не може да бъдете един от тях.
Тяхната технология - това е социалната мрежа, същото, което имаме предвид, когато казваме, че всеки може да говори с всеки. Това ново съзнание на планетата започва в две области – в децата и в старите души.

Заключение
Ребалансирането на духовното осъзнаване ще промени системата, образованието, правителството и финансите. И тези, които не искат да бъдат духовни, така или иначе ще се движат напред с ново съзнание, защото те ще започнат да разбират това, което те не осъзнават сега - по-мек начин на съществуване.
Завършваме с неоригинално изявление, което се е превърнало в един виц: "Ако жените управляват света, те никога не биха изпратили синовете си на бойното поле да бъдат убити."
В действителност, има жени-лидери, които са предприемали война, но са били принудени. И са пращали синовете си, така че горното твърдение не е съвсем вярно. Така че, аз казвам отново и отново в своите доклади за ребалансиране, "Когато светът ще управляват хора, които са преминали ребалансиране, то след това ще дойде ден, когато те вече няма да изпращат синовете си на бойното поле."
Разберете, че осъзнаването ще промени всичко това. В крайна сметка, те ще видят мъдростта на сдружението, ще видят новите методи за справяне с проблемите и интуитивен атрибут за да се свържат нещата заедно, а не ги разделят.
Ще дойде време, когато не ще бъде необходимо на правителствата да държат много голяма войска и мощно въоръжение. Постепенно, правителствата вече няма да имат нужда от тях. Постепенно, по-бавно, отколкото бихте искали, тези неща ще се случат, тъй като старата душа има своята светлина и се сравнява с майсторите на планетата и следва техния пример.
Всички сте чували, че ще дойде време, в което майсторите ще се върнат на Земята, и много очакваха това. Това вече се е случило! Те не можеха да се върнат тук докато не стане изравняването, а това вече е направено. Това е, което имате през 2012 г. и след това.
Това започва да се случва и да се връщат.
Но те не се връщат като човешко същество в човешко тяло. Те се връщат като ребалансирано осъзната енергия на Бога.
Аз няма да го кажа, ако не беше вярно. Помислете за това къде за първи път чухте за това , и кога някои от тях ще се появят в новинарските програми.
Бъдете внимателни. Не съществува определен срок. Хората създават всичко това със свое собствено темпо. Не се страхувайте от това, което може да последва, защото аз го казвам отново, старата енергия скоро ще се прояви в режим на оцеляване и това няма да бъде никак приятно.
В началото на тази нова енергия, изправете се и включете своите светлини и мрака, ще отстъпи пред вас.
Това е истината за този ден. Аз съм Крион, с любов към човечеството.И така е.


> Ченълинг> 05.05.2013г.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 225630
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031