Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2015 18:27 - Създаване на нова реалност
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1683 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


ПОСЛАНИЕ на Арктурианците

Вие сте сега в процеса на интеграция на високочестотната светлина идваща от Галактическия център. След като тя е интегрирана, светлината ще влияе на всяка ваша емоция, мисъл и действие. Освен това тази висша светлина ще активира 97% от ДНК-то ви, което събужда вътрешният ви потенциал като създател на своята реалност.

Ето защо, ние ви молим да прекарвате колкото е възможно повече "време", с планетата Гея - Земята, за да се припокрият напълно увеличаващите се електромагнитни полета на светлината, които бомбандираха нашата планета. Новите усещания, които бяха активирани във вашите глави, ще ви позволят да изпитате новата информация, която преди не е била достъпна поради ограничените възможности на мозъка.

За да усетите пълната си сила, вие трябва да се откажете от всичките си стари модели на мисълта и емоциите. Да бъдеш свободен от тези ограничаващи модели, означава да се отдадеш на неизвестността и да влезеш в хаоса на необятните изменения. Вие, нашите възнесяващи се приятели на Земята, сега сте призвани да минете процеса: освобождение на ограниченията, приемане на неизвестното, влизане в хаос и действия по нов начин.

ОСВОБОЖДАВАНЕ на ограниченията

Когато осъзнаете, че трябва да се оттървете от старите ограничаващи модели, това означава, че сте разбрали че сте създатели на живота си. Тъй като вие не знаете как се прави най-добрият избор, вие осъзнавате, че всичко, което можете да направите е да се доверите на хаос екстремните промени. Именно благодарение на това доверие към новите шаблони на многоизмерни животи, вие оставате старите си навици и привързаността си към триизмерния физическия живот.

Освобождаването на стария и приемането на новия, ще ви доведе до голям еволюционен скок на съзнанието. Чрез тези по-високи състояния на съзнанието, вие можете по-лесно да си спомните как да бъдете господар на енергията си. Изучаването може да предизвика страх от провали и съмнения, дали можете или не да научите всичко.

От друга страна, дори това да е разочароващо на моменти, ще ви застави да си признаете своето най-висше изразяване, което се явява голяма антиотрова на всякакъв страх. Въпреки това, има много емоции, които ще трябва да приемете и да освободите по време на дълбокото съединение с вашия истински Аз.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НЕИЗВЕСТНОТО

Земното тяло, което носите е създадено от триизмерни елементи и четириизмерни елементали, които оживяват вашата форма. Обаче, Земята увеличава резонанса си. Тъй като съвпадението на резонанса с текущата честота реалност е необходимо, за да се държите в този свят, на вас ще ви бъде необходимо да съгласувате своя резонанс с възнесението на Земята за да продължите личното си възнесение.

С други думи, за да останете прикрепени към матрицата на възнесяващата се Земя, вие ще трябва да се доверите на неизвестното, за да бъде увеличена честотата на Земята Гея. Ентусиазмът е практиката отговаряща на вашите мозъчни вълни с желаната честота, както вие и другите осцилаторни системи могат да взаимодействат, за да вземете една и съща честота на изразяване.

Така че, когато съгласувате вашето енергийно поле с електромагнитното поле на Земята, нейната нарастваща честота ще дръпне вас заедно с нейното пробуждане. Затова вашото лично енергийно поле на възнесение помага на планетарното възнесение. Чрез въвличането, висшите честоти на светлината, които бомбардират Земята променят не само земята, но и всички негови жители.

Резонансната честота на всяка реалност трябва да бъде съпоставима, въвлечена, така че можете да изпитате реалността на тази честота. Много от вас са започнали многомерни изследвания за да намерят сами своята истината. Това, което вероятно все още не са открили, е фактът, че вие можете да направите всичко което поискате , насочвайки вниманието и изпълвайки го с безусловна любов.

Вашите мисли са вашите собствени лични леки синапси, които съчетават вашето мислене с различни честоти с вашата ментална матрица от светлина. Освен това, вие можете да настроите вашата ментална матрица на всякаква възможна реалност чрез проектиране на безусловна любов към тази матрица.

Безусловната любов отваря портал към тази реалност и привлича вас към себе си. За съжаление, забравената програмата е неизползваната програма. За това много от вашите високо умствени програми са забравени. За щастие, по време на тази фаза на възнесението се възвръща многоизмерната памет.

Възприемането на хаоса

Има много екстремни промени, които трябва да бъдат извършени в тази фаза на прехода, защото старите триизмерни шаблони се съпоставят с входящите енергийни петизмерни модели. Тези противоречиви енергийни модели създават хаос, който предшества големите промени.

За да съвместите вашата енергия с пет-мерната енергия, трябва да се откажете от всичките си триизмерно мислене, емоции, навици и поведение. Ако решите да игнорирате това, което се случва около вас, и не се доверявате на хаоса на радикалните промени, то вие ще останете в тримерното измерение и няма да влезете в петмерната възходяща енергия на Земята.

Когато вие трябва да се адаптирате за да оцелеете и / или останете на пътя на възнесението, вие ще намерите в себе си кураж да влезете в хаоса. За щастие, оставяйки познатото ви позволява да започнете активирането на отдавна забравени матрици в мозъка ви. Когато сте изправени пред ново предизвикателство, можете да намерите кураж да влезете в неизвестното с отворен разум.

Сега отвореният разум, е от жизнено важно значение. Ако не одобрявате смяната на мисленето си, вие избирате да затворите вратата и да останете заседнал в шаблонните си модели на мислене, които са остарели. Вие възнесяващи се, се оказахте в подобна ситуация, в която бях и аз, когато бях на кораба. Ако вие не намерите начин да въведете забравените ресурси, вие няма да можете да изпитате това дълго очаквано "излитане" в новата територия на реалността.

Ако движението в непознатото ви плаши, помислете колко ще се изплашите, ако пропуснате този момент. Страхът е много нелогичен и може да бъде удържан чрез логическо мислене. Веднага след като поговорите със своите страхове, вие ще се окажете в превъзхождаща позиция над тази емоция. Първо трябва да успокоите своя страх като му кажете: "Благодаря ти за това, което споделяш, че ние сме в опасност. Чуй ме, страх, искам ти сега да се успокоиш, така че да мога да поема отговорност за тази ситуация. "След като вие уверено поговорите с вашия страх, съзнанието ви ще повиши над пределите на безсъзнателна реакция ЗАЩИТА / НАПАДЕНИЕ, до осъзнато майсторство на вашата енергия.

Също така, ако вие постоянно да наблюдавате мислите, на които вие позволявате да останат в ума и емоциите, които напълват тялото, вие вече ставате господар над енергейните полета, които държите в тялото си и във вашия свят. В действителност, да станеш господар на вашата енергия е в основата на активирането на вашите многоизмерни възприятия и възможности.

Да се действа по новому

Този хаос ви кара да се адаптирате, да се занимавате с дълбок самоанализ, за да получите възможност да извикате забравените ресурси. Чрез този дълбок самоанализ вие ще се свързвате с вашето многоизмерно мислене. Умът ви е програмиран да приема езика на светлината на висши честоти на реалността.

Освен това, чрез езика на Светлината, вие ще получите цялата помощ, от която се нуждаете, за да действате по нов начин. Вашето първо ново действие ще бъде проекция на вашето съзнание в основата на всеки човек, място или нещо, с което вие си взаимодействате. За да проектирате вашият разум в сърцевината на това, с което вие искате да си взаимодействате или променяте, трябва първо да отидете в сърцевината на своето Аз.

Именно чрез вашето собствено ядро, вие ще влезете в СЕГА. Вашето многоизмерно Аз живее в СЕГА, и е в непрекъснат контакт с Вашето три / четириизмерение, което служи като котва на Земята. ВРЕМЕТО се явява вашата котва на физически план. Времето, което вие знаете съществува само в трето / четвърто измерение. Именно вашата привързаност към времето ви дръпа от СЕГА ЕДИНСТВОТО.

Да се намираш в СЕГА, вие така се намирате в ЕДИНСТВОТО . Когато сте в едно с целия живот, можете да комуникирате с всяка част от реалността и да я молите да следва вашите заявки. Да бъдеш в СЕГА ЕДИНСТВОТО, което е най-добро за всеки достъпен чрез вашето собствено ядро, вие можете да се свържете с най-висшата честота на всяка част от реалността, за да се лекува това, което е било ранено.

Спонтанно пробуждане

Все повече и повече от вас преживяват Спонтанно пробуждане. Тези пробуждания често са след дълга депресия, тревожност, болест, или "неудачи". Това пробуждане се случва, тъй като многоизмерната светлина, обстрелваща вашата планета, е толкова силна, че светлинния коефициент на човечеството достига критична маса. Светлинният коефициент е различен за повечето хора. В момента, повечето хора все още да си проправят път през трето / четвърто измерение.

Въпреки това, светлината на пробуждането е толкова силна, че тя превъзхожда тъмнината на онези, които се губят в гъсталаците на триизмерната суматоха. В действителност, събудените хора притежават десет пъти повече светлина, отколкото техните несъбудили се другари. Разликата между двете проявления на човешкото съзнание създава поле на хаотична енергея, тъй като сравнението между три / четири-и пет-мерни паралелни реалности, води до промяна на парадигмата във вашия свят. Същото се случи и в нашия свят, когато влязохме в тази фаза на възнесение.

Вие пробуждащи се, можете повече да не се скривате в своите илюзии. Следователно, вие трябва да въведете в хаоса многото промени, които се случват в настоящето на вашата реалност. Този преход от предполагаеми безопасности се нарича спонтанно пробуждане.

Лъжите, които говорихте на другите и на себе си за да направите живота "достатъчно добър" повече не помагат да скрият вашето разочарование. "Нещата", които вие купувате не ви дават същото удоволствие, както преди, хората, които са били важни преди, и с които вие дружахте, повече не ви са интересни, работата, която ви даваше престиж, стана напълно безполезна, и парите, за да увеличението на които вие толкова се трудихте, не носят повече удоволствие. "Какво означава всичко това?" – мислите си вие.

Може би не знаете, но вашият висш израз ви търси отново и отново, и много чака тази възможност да се отърве от вашето комфортно отрицание. Вашето многомерно Аз изпраща мечти, идеи и възможности за промяна, и непрекъснато говори с вас в скритата част на вашия ум.

"От къде е този постоянен глас?" – питате вие. "Животът ми е просто прекрасен", - казвате вие много силно. Но колкото много, толкова вие стига да натиснете надолу надигащата се вълна на промяната, толкова се разширява и хаосът на промените , докато не ви препълни. Но с какво сте претоварени? Вие не знаете. Вие не можете да разберете. Вашият живот е същият, както и преди, когато сте мислили, че всичко е прекрасно. Защо изведнъж сте толкова нещастни?

Това е светлината. По-високите честоти на светлината промиват триизмерните правила и да ги заменят с многомерна Операционна система. При натоварване вашата нова ментална операционна система, вашият биологичен компютърен мозък вече не може да се изчисли информацията по същия логичен, последователен начин. Набор от многоизмерни съобщения циркулират в мозъка ви и променят вашите неврологични вериги. Тези изблици на високи честоти на светлината създава неочаквани смущения в старите ментални разсъждения.

"Може би аз полудявам?" - мислите вие. Не, той просто зарежда нова ментална система, и точно сега вие се намирате между старата система на мислене и новата система на Светлината. Много последователни части, които изпълват вашия мозък са под прав ъгъл към кръговия поток на езика на Светлината, построена в светлина с по-висока честота.

Някои от вас знаят, че са се събудили, а някои от вас са събудени от дълго време. И двете групи трябва да установят връзка един с друг и отново да се събудят. По този начин, тези събудени ще могат да се научат да бъдат лидери на пет-мерното измерение и новите пробуждащи ще могат да получат помощ от тези, които са завършили процеса.

Тези от вас, които са се събудили достатъчно дълго, и са станали близки с новата версия на себе си, чуват призива да започнат да използват всичко, което знаят. На вас ви е омръзнало да мълчите. Вие искате да поговорим за това, което се случва в тялото ви и в живота ви. Вие искате да споделите вашия нов свят с други хора, които изпитват същото.
С други думи, сега, когато вашата многомерна Операционна система интегрира във вас три / четиримерен мозък, в сърцето и тялото, вие знаете, че не можете да се върнете. Вие не знаете точно къде отивате , но вие ще го разберете. За съжаление, вие не знаете как да научите, защото все още сте "между" кой сте били и какъв ще бъдете.

При все това, вашето постоянно разширяващо единно съзнание ви казва, че вие сте свързани с всичко и с всички. Така също сте свързани и с планетата. Всъщност, вие сте планетата. Това осъзнаване, че вие сте планетата , ви позволява да си вспомните, че вие сте висши същества, които чувате, видиждате, докосвате и следвате в неизвестното.

Вие не знаете къде отивате , но не забравяйте да се следвате "чувството" на безусловна любов.
> Ченълинг> 17.07.2013





Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 228031
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930