Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2015 12:03 - Нова духовност
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1013 Коментари: 0 Гласове:
1



Поздрави, скъпи! Каква чест и удоволствие е за нас да бъдем с вас днес. Свършили сте чудесна работа, да се придвижите напред през първата половина на тази вълнуваща, нова, безпрецедентна, енергетическа година. Вие преживяхте подравняване и енергийни събития следващи един след друг с интензивност, която никога не е била виждана преди на вашата планета. Ние разбираме, че всичко това носи със себе си временни трудности, но вие се адаптирате блестящо.Така че можем да кажем, че вие най-накрая стъпихте в енергията на Новата епоха. Ние разбираме, че ви трябва известно време, дори само за да осъзнаете къде се намирате. За да влезете в съответствие с тези нови енергии, почувствайте се комфортно с тях, почувствайте, че знаете как да се ориентирате в тези безпрецедентни енергии. Те са много по-сложни, отколкото вие сега осъзнавате, но знайте, че всички те , и всеки техен аспект работи за вашето благо.
Едно от най-дълбоките неща, които вие изпитахте в последно време бяха астрологическите подравнявания, образуващи се във вашите небесни форми на свещената геометрия. Те оказват влияние на всеки човек на планетата и на самата Гея. Ние вече сме говорили в миналото за тези геометрични подравнявания. Те ви осигуряват невероятна помощ и подкрепа и позволяват на високите енергии, които вие никога не сте изпитвали преди, да заливат вашата планета, така че вие да го почувствате. И заедно с тях, вие се променяте. Вашите физически и енергийни тела, вашия действен и мисловен процес, паметта ви - всичко това се съчетава заедно, за да се движите напред в този невероятен танц на Сътворението, в който всички вие, участвате.
И така , накъде ви води всичко това ? Какво означава това? Това води до създаване на на планетата на нова енергия, разширена и пълна сила на духовност. Ето защо получавате толкова много съобщения от различни източници за важността на намирането на истинската ви сила и освобождението от съзнанието „жертва“. Този шаблон съзнание жертва е бил създаден от различните теологии, базирани на съзнанието на разделяне. Вие видяхте, себе си отделени и недостойни. Някои от вашите вярвания утвърждяваха, че сте родени грешни и че оставате такива през целия си живот. Какво обезсилващо утвърждение! Въпреки че, ако се вгледате в новородено дете, ще видите, че той е чист, невинен аспект на Източника, прекрасен и благословен във всяко едно отношение. Това е само един пример за вяра, наложено върху вас в името на духовността. За съжаление, тя е била предназначена да ви контролира, да ви държи в подчинение, но разбира се, като продължавате своето духовно развитие, тези енергии все повече губят своята подкрепа. В резултат на усвояване на тези вярвания, маса хора станаха послушни, осигуряваха повече обогатяване на техните лидери, и обедняваха последователите на тези лидери. Много е трудно да почувствате силата си, ако вие едвам влачите съществуването си. Някои църкви насърчаваха това състояние, насаждайки мисли за това, че колкото по-бедни сте , толкова сте по-благочестиви и достойни за Божието благоволение. Те насърчаваха парадигмата на мъченичеството, говориха за това, че вие ще сте добри, ако просто давате, давате и давате, докато не ви остане нищо. И разбира се, вие не сте достойни, ако сте непослушни, ако не правите това, което ви казват, и излизате от "строя", тогава отмъстителния Бог няма да бъде милостив към вас. Поощряваха ви да гледате на живота си като кръст, който трябва да носите. И ако направите и една крачка в страни в някой от тези очаквания, вас ви чакаше варварско наказание, или най-малкото препятствие. Църквата ограничаваше информацията, която се даваше на хората, криеше много тайни, които застрашаваха властта на малцинството. Този модел просто не може повече да продължи да съществува, тъй като е основан на разделяне на съзнанието, във време в което новата енергия вдига света към единното съзнание. Много, много поколения, живеещи в тези условия са довели до факта, че вие сте приели системи от вярвания, които сега трябва да бъдат отстранени. Красотата е, че енергията, в която сте днес вече не подкрепя скритите факти. Ние вече говорихме за значението на интернет за процеса на Издигането на планетата.Свободния поток на информация, прави невъзможно повече съществуването на тайни. Ето защо, ние виждаме енергия, която създава прозрачност и цялостност. Ако вие не й съответствате, ако носите маска, показвайки на света едно, и скривате нещо съвсем друго, то много скоро това ще стане ясно. Именно откритостта, прозрачността и почтеността, които вие поддържате, ще ви позволи да приемите нова, основана на единството на системи от вярвания, които подкрепят всички.
Новата технология е за създаване на глобална общност, която подкрепя осъзнаване на единството и свободния поток на информация, неговата достъпност за всички. В допълнение, колкото повече вие приемате вашата божествена природа, толкова повече ще намерите всичко, което вие нужно за самостоятелното ви развитие. Ще намерите насоки, отговори на всички ваши вътрешни въпроси и да го споделите с другите.
При понататъчното развитие в съзнанието на Единството, ще разберете, че няма значение каква вяра имате. Вие ще престанете да считате другите хора за неправи, ако вярата им е различна от вашата. Всъщност, вие ще бъдете в състояние да признавате и почитате вярата и убежденията на другите като свои собствени. Вие ще започнете да разбирате, че всеки човек най-добре разбира всичко в собствения си живот и следва пътя, който иска да тества неговата душа. Тогава вече няма да ви плашат различията, няма да чувствате заплаха за собствените си убеждения, както и ще разберете, че всички те идват от истинското място. Вече не е необходимо да ви се доказва, че някой не е бил прав, за да си докажете, че вие сте прави. Можете просто да вземете божественото съвършенство във всеки един момент от времето. Освен това, вие ще бъдете в състояние да изразите открито собствената си божественост, по всякакъв начин, че да се чувствате истински и радостно, чувствайки се в пълна безопасност, без страх от осъждане или наказание.
Така че, когато говорим за придвижване напред в новите енергии и новата земя, в създаването на изцяло нова ера, ние ви молим да се отървете от старите системи от убеждения, които вече не уважават вашето движение напред към истинската ви сила и не подкрепят егото. Оставете идеята за своята отделност от Източника и недостойнствата да искате и да получите всичко, от което имате нужда за живота и това ще е най-добрият израз на вашия истински път!
Как смятате да живеете нов, разширен живот, без да получите нищо? Новите енергии – това са енергии на баланса. Те изискват от вас толкова промени, колкото искате да видите наоколо. Ние ви молим да търсите и да пазите собствената си божественост, позволявайки й да сияе като възлюбена част на Източника и почитания Създател на Новата ера.
Ние ви молим да се стремите не само към собственото си издигане, но и да допринесете за издигането и на другите. Това означава, да освободите стремежа да коригирате или да спасявате другите, а да ги насърчавате, като търсите собствената си истинска сила. Това означава, че вие ще обменяте информация, ще споделяте любовта си и своите постижения. Това е за да се разбере, че има повече от достатъчно от всичко и за всички. Ние говорим за освобождението на съзнанието от "липса". Идеята е да видите себе си и околните здрави, цели и божествени. Всички вие, хора на Светлината на Земята! Всичко, което говори за нещо по-малко - е илюзия, и новите енергии отстраняват тези илюзии надалеч.
Чудите се колко ще ви трябва за да се отпуснете и да се освободите? Ние можем да ви кажем, че вие ще продължавате този процес до момента, докато стигнете до вашето просветено ядро, докато не приемете своята славна истина, собствената си божественост. Вие се освобождавате от всичко, които скрива тази красота от вас самите и от света. Какъв прекрасен и благословен опит!
Така че, позволете си да заредите вашият съд до върха на духовността, който да ви харесва на вас, останалото оставете настрана, и ако другите попълнят техните съдове с това, което вие сте оставили, знаейки, че това е добре за тях точно в този момент в собствения им уникален път. Ако вие просто приемете това, което се явява и позволява да свети вашата светлина, практикуване на приемане, разрешение, смирение, вяра, благодарност и безусловна любов, вие фиксирате на планетата цялата енергия, необходима за нейното движение в просветление, и изпитвате това, към което се стреми вашата душа в продължение на хиляди години. Ние просто не можем да се изразим по-ясно.
Това е, което ние искахме да споделим с вас днес.

Архангел Гавраил чрез Шели Янг
Ченелинг > Нова Духовност 29.07.2013г.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 225715
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3818
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031