Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2015 16:31 - Подобряване уменията си като съ-творци
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1089 Коментари: 0 Гласове:
2



> Ченълинг>
Уважаеми, през годините редица нови изобретения и открития, заедно с огромно количество философска и духовна информация, се бомбардират умовете на хората до такава степен, че човешкият мозък едва ли може да поеме безброй теории и нови концепции, без претоварване.
Вие сте в средата на монументален процес на подбор и проява на собствената ви съдба в Новата епоха, която постепенно ще се превърне в пречистена и разширена утрешна реалност. Вашият избор - съсредоточеност, яснота и сила на вашите мисли и действия ще определи колко бързо вашите желания ще се проявят в материалния свят на формата. Изключително важно е да се научите как да дисциплинирате ума си, да увеличите способността да се концентрирате и да контролирате своите емоции и мисловното бърборене. Дарове и възможности, или Божественото провидение, което се дава на вас, изискват подходяща силна лична дисциплина, заедно с висока степен на отговорност.
Започване на осъзнаване на вашите емоции и начин на мислене, е важна част от процеса на съ-творение, тъй като той ще определи качеството на вибрационните модели, които са изпратени във вашите лични дванадесет лъча от колелото на Твореца . Честота на семенните мисли, засяти в личното Колело на Сътворението, ще определи качеството на това, което ще се прояви, и какво изпитвате в ежедневния ви живот - или положителни или отрицателни. Тези събития ще ви бъдат барометър за това какви вибрационни модели, изпращате в света на причината и следствието.
Вашата основна задача и цел сега е да развиете състояние на внимателно разбиране, доколкото вие се движите по-надълбоко и по-надълбоко в центъра на тези семенния атом на вашето Свещенно Сърце и Свещен Разум, където вие ще намерите цялата необходима сила и ръководство. Развивайки своите способностти на съ-творчество и придобиване на личен опит за управление на съзнанието и визуализациите, вие ще разберете, колко важно е да се осъществява постоянен контрол на честотните характеристики, които вие излъчвате към света. Винаги помнете, че вие живеете в света на вибрираща, неутрална космическа енергия – Сила на Сътворението, който очаква от вас да бъде моделирана във всичко, което можете да си представите. Можете да създадете свой собствен рай или ад. Вие не можете да обвинявате никого за реалността, в която сега живеете.
Вие – Божествената искра на Създатела, когато сте получили дара на индивидуалното съзнание, разбирането на вашата божественост, независимия характер, вие сте казали: "Давайте напред и създайте безкрайни светове от мое име." В тези незапомнени времена вие експериментирахте, борихте се, учихте, понякога постигахте успех и падахте много пъти; и все пак вие устойчиво се развивахте и сега имате възможност да станате пълноправни участници в създаването на новия Златен век.
Множество искри на вашият Божествен Аз съдържат богата информация, и всеки човек има много събития и постижения, които да споделят с вас, заедно с изобилие от божествена любов, щастие и радост. Всеки Семенен атом на вашата Висше Аз Душа, която вие съставлявате, ви предлага голям брой невероятни подаръци на Божественото съзнание - способности, таланти и мъдрост, надхвърлящи най-смелите си представи.
Жизнено важно е да се научите да бъдете съзнателни, непосредствени представители на всички жизнени сили. За да станете опитни съ-творци, вие трябва да поддържате идеята в ума си достатъчно дълго, за да може ясно да го регистрирате в мозъка си. Всички събития и създадените форми на проявление са признаци на енергия и сила на ума: използването или неизползвани сили.
Не забравяйте, че дишането е проводник на важни енергии на жизнена сила. В следващите години, човечеството ще разбере, че дишането е свещен дар от живота - и вие ще се научите да не го губите. Когато вдишвате всеки път, знайте, че това е - само един дъх, в които можете да бъдете сигурни, тъй като това може да се окаже последният ви дъх.
Скъпи, трябва да намерите време и да помислите и да разберете важната концепция на Вселената, което предаваме на вас. Вие, Звездно семейство, сте достигнали необходимото ниво на хармонични модели на честота и сега сте готови да приложите всичко научено в практиката. Когато направите това, околните, които все още се борят с ограниченията, задържащи ги на в ниските измерения, ще бъде възхитени от това, което сте постигнали и постепенно ще започнат да следват вашия пример. Както знаете, ученето чрез личния пример е най-ефективният начин да се привлече вниманието на другите. Казано е: "По плодовете им ще ги познаете."
Разгледайте тези понятия, тъй като те са здраво установени в паметта ви и са част от "законите на проявлението," и са необходим компонент за вашия успех в постигането на статута на "Майстор на проявление."
• Бъдете свидетел, наблюдател, а не участник във всички негативни драми, които непрекъснато се случват около вас. Това състояние на вашите емоции държи вас в един водовъртеж на негативност, или ако вие излъчвате хармонични високочестотни модели, вие ще бъдете защитени от окръжаващата ви дисонансна енергия.
• Вие сте в процеса на разширяване на вашето осъзнаване на това, което се случва около вас, и затова е изключително важно да запазите безпристрастно състояние на душата. Вие разработвате нов начин на мислене, на базата на личен и емоционален контрол над ума.
• Първо идва самосъзнанието, а след това съзнанието на душата, Галактическо съзнание и, в крайна сметка, Субуниверсално съзнание. Вие се стремите да влезете в потока на Божественото разбиране, както и в многобройните пирамиди на Светлината, съдържащи космическо проявление на Божествения План на опита на Субвселената.
• Вие също така развивате усилено контролируема възприемчивост към тези, с които контактувате, което включва чувствително, но малко по-пренебрежително възприятие. Това е неразделна част от развиващото се неосъждане. Вие усърдно искате да утвърждавате и да живеете своята истина по степен на вашите възможности, и вие трябва да позволите и на останалите да имат същото право.
• Не позволявайте на нищо и на никого да нарушава вашето спокойствие. Развивайте най-високо ниво на търпение и чувствителност, и старателно практикувайте търпение и невъзмутимост.
• В стремежа към самоусъвършенстване, част от вашите изпитания ще бъде това, че вие трябва да преживеете, да преодолеете, а може би дори да скъсате отношения с хора, които не са готови или не желят да се повдигнат в спиралата на съзнателно пробуждане на душата. Всяка душа трябва да избере пътя, който да следва. Вие отговаряте само за собственото си духовно развитие.
• Важно е, да не се отдадете /в търсенето на лично духовно пробуждане и самоусъвършенстване/ на измамно чувство за дълг или привързаност към тези, които искат да ограничат вашата енергията или тези, които се нуждаят от вашето внимание и време.
По този начин, много от вас все още изпитва проблеми в отношенията, които се явяват източник за голяма част от съществуващата болка и страдания на човешката раса. Ако сте готови да се изправите пред истината, ще видите че е време да влезете в своята петизмерна Пирамида от Светлина и да поискате от вашия Висш Аз да ви помогне да преразгледате и да анализирате, от по-висока гледна точка, причините които ви свързват с партньора ви, семейството и тези с когото имате близки отношения. Не се страхувайте да изразите своята истина и да стоите твърдо на решението си да се превърнете в господар на собствената си съдба.
• Научихте ли се да отдавате само това, което чувствате за необходимо, защото сте се научили да уважавате законите на равновесието и хармонията, даване и получаване?
• все още ли се страхувате от самотата, загубата на работа или сигурност?
• Все още ли се съмнявате, че можете да бъдете успешни, могъщи или отговорни? Много от вас ще се окажат в следващите години на ръба. Ще ви се струва, че пред вас е само тъмнината, огромна празнота или разрушения, но в действителност това е вашата духовна същност, която ви тласка напред, като предлага да опитате своите символични крила и да проверите, дали сте готови за излитане.
• Тъй като вие сте в критична фаза на процеса си на просветление, в период, когато са най-уязвими, и въпреки че вашите изпитания не са толкова драматични, колкото в миналото, вие често сте смутени, защото не знаете, каква е следващата стъпка, или следващата истина за приемане във все по-променящата се реалност.
• Помните ли, когато казвахте: "Аз ще отдам всичко, което имам, за най-висшето си благо" или „ Аз синхронизирам своята воля с божествената воля на нашия Отец-Майка за моето висше благо и за най-висшето всеобщо благо "- това не означава, че вие се отказвате от земни блага или от своята добра воля. Става дума за доверие в мъдростта на вашия Висш Аз - Свръхдушата и вашата Божествена Същност, защото тези мъдри висши аспекти от вашето Божествено съзнание винаги знаят какво е най-добр и най-полезно за вас по всяко време.
Пазете се от изпадане в старите модели, позволявайки на други да налагат своите виждания, да не задавате въпроси и да не търсите собствената си истина, чрез потапяне в себе си и свързване с непогрешимият източник - собственото си Божественото Присъствие. Много от вас все още се търсят извън себе си, обръщайки се към тези, които са по-силни или по-добре информирани, отколкото сте вие, надявайки се, че те ще ви водят напред, и не е нужно да бъдете пионери в неизследваната територия. Ние ви казваме, скъпи, че това не работи. Вие, като пионери трябва сами да изследвате своя път, да се свържете с вашата собствена скъпоценна вътрешна мъдрост, която е била завоювана в продължение на много години на изпитания, страдания, натрупване на опит и, в крайна сметка ви е довела до успех.
Аз ви казвам, мои храбреци, вие не може да бъде слаби по сърце и Дух, защото следващата стъпка по пътя ви към пълно самомайсторство е власт над своя личен свят, за да вървите напред с кураж и решителност, като така ще възстановите Божественото си наследство. То ви чака, но вие трябва да го привлечете към себе си, като интегриране и активирате същността на Твореца - на адамантановите частици от Светлина - Божествената субстанция във вселената, която ще се използва за моделиране и създаване на вашия прекрасен нов свят. Вие винаги трябва да бъдете катализатор и режисьор на собственото си бъдеще. Трябва да напълните вашето виждане с емоцията на душевното вълнение и смелост. Вие трябва да бъдете смели и храбри, защото вървите срещу течението, и сте подложени на натиска на масовото съзнание. Трябва да произнасяте думите, които резонират с вибрацията на успеха, и вие трябва да имате позиция и действия на триумфиращ победител. Трябва да поемете рискове, защото така доказвате себе си, а когато сте в хармония с Духа, всичко, което давате с любов, се връща към вас стократно.
Вие всички играете роля, и вече няма да бъдете в състояние да се отказвате от своите правомощия или покорно да следвате другите. Вие трябва да участвате активно и да играете ролята, дадена ви от вашата Божествена същност, която е вашият подарък и принос към общата кауза. Трябва да изпълните клетвата, дадена пред тези, които са въплътени в този важен момент на Земята.
Сега, повече от всякога, имате всички необходими инструменти за проявление в ръцете си. Трябва да се измъкнете от зоната си на комфорт, и да се освободите от всичко, което вече не ви служи - всички вие знаете, къде това се е случило в личния ви живот в продължение на много месеци и дори години, и ще става още по-непоносимо, докато накрая не освободи това, което ви дърпа назад.
Скъпи, тъй като ставате все по-опитни като свещени съ-творци, вече няма да фокусирате енергията си върху създаването на малки, светски желания от миналото. Вие установявате постоянен поток от адамантанови Частиците в цялата си физическа същност и така я проявявате в света на формите. Можете да програмирате в детайли какво искате да проявите за личния си комфорт и удоволствие, и вашата постоянна мантра ще е: "Нека всички мои нужди и желания да бъдат изпълнени дори и преди да знам какви са те и винаги да бъдат за моя най-голяма полза и за най-висшето благо за всички. " Вие внимателно начертахте пътя си в служба на човечеството, което ще бъде в перфектна хармония с вашата Божествена мисия за тази нова ера. Вие ще имате постоянна, ясна и благотворна връзка с вашата Свръхдуша - Висш Аз и грациозно и лесно ще следвате пътя на Светлината, който се вие по-високо и по-високо в по-сложни сфери на съществуване. Бъдете сигурни, че винаги ще ви осведомявам, направлявам, вдъхновявам и защитавам, докато вие вървите в неизвестното. Аз излъчвам вечната любов на нашата Майка Бог - Отец, за всеки един от вас.
Аз съм Архангел Михаил
08.02.2013г. | Автор: администратор
Превод: Т. Узунова




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 226848
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3822
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930