Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2014 08:10 - Ще настъпи ден, когато ще можете да отгледате загубената ръка или крак
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1376 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.12.2014 18:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте, скъпи, аз съм Крион от Магнитната Служба. Някои казват, че това се случва прекалено бързо, че Човешкото Същество не може толкова бързо да мине зад завесата. Те казват, че има нужда от повече време, както е било с по-старите енергии. А сега вие виждате пред себе си човек, който никога не затваря напълно вратата към своето Висше Аз. Това е нашето споразумение с него, затова не му се налага да стои да се подготвя, да променя позата си или да призовава ангелите. Винаги съм с него и винаги съм готов. Някои от вас са виждали това даже в лекциите, които той изнася, защото някои от тях давам аз (Крион се усмихва). Това е същото свързване, за което говорим. То не е само за ченелери. Това е свързване, в което междупространственото Аз се слива с физическото Аз, и в това се ражда връзка. Това е същият този процес, на който ви учим, който за човека става засилена интуиция. Това е същия този процес, който позволява на редовите, обикновени Човешки Същества да станат майстори. Не е като да знаят какво ги очаква зад завоя, но те интуитивно чувстват какво да правят по-нататък – извън пределите на тримерността. Интуитивно чувстват за какво не бива да се безпокоят. Интуитивно чувстват любовта на Бог.
Днешното послание ще се различава от другите. То ще бъде за биологията, и прекрасно ще се съчетае с това, което наричаме квантова ДНК. „Крион защо винаги говориш за ДНК? – питат много. – Искаме да послушаме за духовното. Искаме да послушаме за ангелското. А ти все продължаваш да говориш за химията”. Ако мислите точно така, значи не сте слушали внимателно през цялото време .
Около всеки от вас има поле, изцяло и напълно междупространствено. Това поле е изградено от почти сто трилиона химически частици, които се наричат ДНК. До сега учените не знаят как те общуват помежду си, учените не могат да видят вътре в тях междупространствените свойства. Те все още не виждат напълно квантовите атрибути на ДНК.
ДНК „знае” кои сте вие. Всичките сто трилиона молекули на двойната спирала на ДНК са идентични във вашето тяло. Те формират около вас поле, примерно, осем метра в ширина, и това поле има име на иврит: Меркаба. Ето какво е това. Виждате, ДНК представлява свещен елемент във вас.
КРАТЪК ОБЗОР
Преди да продължа с тази информация, която се каним да ви я дам днес, позволете ми да направя кратък преглед. Вие си мислите, че ДНК е химия. Това е така, но само около 3% от нея е тримерна химия. Останалото е междупространствена информация, скрита в, сякаш, случайно разположени химически съединения. Учените виждат това по свой начин, защото те гледат двойната спирала, където във всяка молекула на ДНК има три милиарда химически частици. Всяка активна брънка на ДНК има три милиарда химически съставляващи. Но когато учения гледа това съединение, той вижда само 3% от ДНК, които на практика правят нещо. Тези три процента са линейната система, която създава всичките гени в човешкото тяло.
Останалата част от химическите съединения, която представлява повече от 90% на вашата пълна ДНК, остава неразбираема, защото учените винаги търсят само линейната. Те искат да изучават само тези неща, които очакват в своята собствена реалност. Даже след като разбраха, че 90% представляват тайна, те продължиха да се концентрират само върху трите процента, защото им се струваше, че тези три процента изпълняват цялата работа.
Човешко Същество, ако имаш линейно съзнание, това е всичко, което ще видиш – линейни системи и линейно поведение. Ето за какво искаме да ви разкажем днес.
ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ УЧИ E МЕЖДУПРОСТРАНСТВЕНО
Преди четири години в рамките на учението за ДНК моя партньор донесе тук информация за всичките дванадесет слоя и за това, какво представляват те. По това време той обясни учението на Крион за ДНК. В това обяснение той даде информация за това, че на практика това съвсем не са дванадесет слоя. Това са дванадесет енергии, и те са интерактивни. И затова, ако имате намерение да изучите какво се съдържа в ДНК, трябва да я разбиете линейно за учебните цели– съответно на 12 урока.
Какво щеше да стане, ако давах целия ченелинг за любовта? Как мислите, колко части има любовта? Започнете да правите списък. Разгледайте всички видове любов, които съществува, различните усещания, различните емоции, сложности – нали всичко това е само за изучаване, не е ли така? Когато обичате някого, вие не мислите за тези части, вие не следвате никакъв списък.
Когато говорите за любовта, това наистина е много голяма тема. Затова да се изучава е едно, а да се изпита – съвсем друго. ДНК може да се обясни само ако я приведем в линейност, защото Човешките Същества не могат да изучат каквото и да е, което се намира по-високо от техните пространствени възможности за разбиране. Ако минете границата на логиката, слушатели ви ще бъдат глухи към вашите концепции, а тяхното съзнание ще е затворено, защото те не ви разбират. Вие не възприемате това, което се намира извън вашата реалност. Затова при изучаване на междупространствения аспект, ние сме принудени да го подредим в линия, за да ви го обясним. Ето защо ви даваме метафори и примери, ето защо разбиваме междупространствените атрибути на тримерни части.
Сред тези дванадесет енергии на ДНК има няколко изключително интересни за човечеството. Сега моя партньор получава ченелинг на последните страници от книга на тази тема. В течение на повече от 5 години аз му давах тази информация много, много бавно, за да може той да я преведе в линейна форма и да я направи разбираема за вас. И днес бихме искали да ви вземем на пътешествие в една от тези енергии на ДНК само. И около тази енергия се намира числото девет.
В линейното учение ще го наричаме Девети Слой на ДНК. И в същото време, когато говорим това, ще кажем, че такова нещо като Девети слой на ДНК, не съществува! Той ще се появи само на училищната дъската на нашия днешен урок. Само в процеса на обучение той става линеен. Числата, които се отнасят към слоевете, това са енергии и единствено нумерологични подсказки, всичките.
Когато четете книгата, която сега подготвя моя партньор ще го видите. Не съществува „едно от дванадесете”. Всички те се намират в супата на енергетичната информация, като взаимодейства помежду си.
Даваме ви за пример числото девет, защото този особен уикенд е посветен на тези атрибути, за които искаме да ви разкажем. А сега, партньоре мой, искам да говориш бавно (инструкции за Ли). Въпреки, че съм ви давал тези неща в други послания, има някои нови, които ще разкрия тук в качеството на примери за обучение.
ПРОМЯНАТА ВЕЧЕ Е ТУК
Нека поговорим за човешкото тяло и за един атрибут, който предимно интересува много от вас – за изцелението. И ние ще призовем Деветия Слой, Слоя на Изцелението. С всички сили ще се постарая да обясня, чрез моя партньор, някои необясними неща.
Нещо се случва във вашето тяло, с което сте се родили. Това е нещо много старо и много древно, и то започва да се пробужда. Вътре в планетата настъпва промяна. Това е същата тази промяна, за която говори Маите, това е временен фрактал от възможности за пробуждане на съзнанието – способности на Човешката мисъл да вибрира по-висше, отколкото когато и да било по-рано. Това създава възможност за съединение с вашето Висше Аз. В много от вас сега се появяват мисли, които са доста високи. Вие започвате да изучавате това, което се намира вътре във вас и за което никога по-рано не сте се замисляли. И затова днес се каня да засиля това и да ви разкажа за прекрасната система от две части.
СИЛАТА НА ДНК
Ето как работи ДНК: в нея има силна дуалност. Т.е. в нея има линейна част и междупространствена част. Линейната част е проста и заема по-малко от 5% от цялото.
Междупространствената заема по-голямата част от ДНК, тя е сложна, трудно е да бъде обяснена. Там се намират Вашите Акашови Хроники – т.е. енергетическия информационен багаж на тези животи, които сте живели когато и да било, се намират там. Това, което ви е дадено от плеядите, се намира там. Висшето Аз се намира там. Всичко, което наричате духовност, се намира там. ДНК притежава духовен разум, но само тогава, когато вибрирате на високо ниво, тя може да работи напълно. Ето защо болшинството човечество знае само 3% от ДНК и не вярва в останалите й части.
Нека поговорим за това какво е здраве и изцеление. Постепенно, повече от двайсет години на тази планета, вие получавате нови инструменти за работа с атрибутите на междупространствената ДНК. Лечителите в тази зала знаят за това! Те знаят какво се случва с лечителя, който застава пред Човешкото Същество. Лечителят и пациентът се намират в една стая, и полето на ДНК на всеки от тях има осем метра ширина. Лечителят стои пред този, който трябва да изцери, техните полета се пресичат. Когато те говорят един с друг, може да се предава информация. В това предаване се съдържа знание – знание за всичко, квантово въздействие, извън времето. И тези, които седят в залата, знаят как се усеща това, защото знаят кой се намира тук. Те получават интуитивно знание за това, което е нужно на пациента – от ДНК на пациента!
Лечителят може да стане един от най-добрите междупространствени доктори на Земята, благодарение на тези пресичащи се междупространствени частици, които се намират вътре в ДНК и които са създадени умни. Ето защо днешната медицина е химически реактивна. Т.е. химическото вещество влиза в тялото и настъпва тримерна химическа реакция. И това е най-доброто.
Въпреки това, удивително е, какво сте направили с химическото изцеление, което имате. Но ето как вие го разбирате. Вие не се доверявате на разумното тяло. Всъщност, алопатичната медицина се отнася към него без уважение. Тя изхожда от това, че тялото нищо не знае и има нужда от помощ. Сякаш тъпото тяло нищо не осъзнава. И нима може да бъдат обвинени в нещо, ако в тримерността то изглежда действително така?
ДНК Е СЪЗДАДЕНА ДА ДЕЙСТВА В МНОГО ИЗМЕРЕНИЯ
Позволете ми малко да обясня за Деветия слой и за сценария от двете части за лечението вътре в Човешкото тяло, за невероятната самодиагностика, която е достъпна вътре в ДНК.
Първо, нека заедно погледнем от линейна гледна точка. Ето, ти си Човешко Същество. Какво ще стане, ако в момента в теб има вирус? Твоето тяло говори ли за това? Какво ще стане, ако опасна ракова подутина се е присъединила към твоя орган? Твоето тяло говори ли за това? Не. Това не те ли безпокои? Не е ли странно, че ти се налага да отидеш на лекар и да научиш за това, давайки анализи? Нима нещо в теб, на клетъчно ниво, не крещи за това, че нещо не му достига? Действително, недостига, и това са 90% квантова информация в ДНК, която е била създадена не толкова, за да знаеш за това, колкото и да се погрижиш за него. Но тя не работи.
ДНК е била създадена, за да работи в две направления, подобно на разпределението на химическите съединения в човешкия геном. По-малко от 5% от нея са линейни, а голямата част очаква да бъде активирана. 5% са генния двигател, 95% - инструкции за работа на този двигател.
Първата част на имунната система е линейна. Това е тази част, за която вие знаете, и с която се занимава медицината в този вид, в който вие сега сте запознати. Останалите деветдесет и повече процента могат да бъдат активирани само с помощта на междупространствените енергии – енергии, за които знаехте в миналото и за които сте забравили.
А ето древната информация. Древните може и да не са знаели за ДНК, но са знаели, че съществуват езотерични принципи, които са способни да извършат изцеление. Как мислите, какво е това меридиан на тялото и колко от тях съществуват? Може ли да се видят на рентгенова снимка? Не. Реални ли са? Да. Те са дванадесет. Всеки от тях представлява прост междупространствен портал на човешкото тяло, който води към „разума„ на ДНК. В течение на хиляди години човечеството е знаело това. А сега вие как използвате това във вашата „съвременна медицина”? Отговорът е, че вие не използвате това, защото съвременната медицина го счита за стара невежествена традиция.

Какво е акупунктура и другите системи, които работят с тези меридиани? Това е предаване на енергийна информация към междупространствените умни части на ДНК. Тя позволява на тялото да се лекува със собствения си набор от инструкции, които са насочени към собствената химия вместо да вкарва в тялото химия от вън, сякаш то нищо не разбира и има нужда от помощ.
Позволете да ви напомня за това, за което не мислите: хомеопатията. Може да кажете „Ама това наистина е химия”. Наистина ли? Вие смятате, че настойката, в която е почти невъзможно да се измери количеството на химическото вещество, бидейки вкарано в тялото, ще предизвика в него реакция? Медицинските изследвания наричат хомеопатията „система от невъзможни реакции”, защото това вещество, което е разтворено в съотношение няколко частици на милион, не може да окаже ефект върху системата на Човека. Всичко това е, защото хомеопатията е само „информационен сигнал” за междупространствената ДНК. В своята най-проста форма то дава информация на тялото, като му помага да разбере какво трябва да прави. Това е сигнал-намерение, който произтича от факта, че ДНК е умна, че тя има нужда само от информация, а не от химия, за да се излекува.
В Деветия Слой на вашата ДНК има колосална лечебна енергия, която очаква квантовите инструкции, за да променя системно своя шаблон. Т.е. ДНК работи по междупространствен начин, не всичко изглежда логично за вашето разбиране. Малките частици се държат на практика много странно и съвсем не са триизмерни. Това показват най-простите експерименти със светлината (експеримент с двоен процеп). Светлината може да бъде едновременно на две места. Може да се види също как светлината променя своето състояние, когато преминава от вълни в частици, просто защото Човешкото Същество го следи. Какво ви говори това за светлината? Че тя е междупространствена и много по-умна, отколкото си мислите. Такава е и вашата биология!
Слушали сте за това преди известно време. Ще ви открия най-силните енергии, които са достъпни за междупространствената ДНК: това е Човешкото съзнание. Както споменахме по-рано, в полето на вашето ДНК се намира свещеното съзнание. Вашето съзнание ежедневно може да разговаря с клетъчната структура на вашето тяло. То може да засили вашата имунна система и да прогони болестта, защото енергията на човешкото съзнание е само „информационна” енергия. То изпраща инструкция за реорганизация на вашето тяло.
Искам да ви дам няколко примера. Искам да ви покажа, какво се случва. През 1987г. Хармоничната Конвергенция е открила вълната на временната фрактала, в която вие се намирате сега. Промяната в съзнанието, която се предсказваше в течение на столетия, се намира над вас, и ето, повече от 20 години, вие сте в него. Почти всички, които идват на такава среща знаят, че това се случва. Погледнете се днес. И се вижте преди 30 г. (Крион говори за руската култура). Случило се е нещо, нали? По някакъв начин много старото и плътно съзнание се е променило и преместило – също така се е променил и вашия начин на живот. Това е част от този сценарии, за който говорихме през 1989г.

Случи се и още нещо, което прилича на отваряне на портала. И чрез този портал моя партньор (Ли) стана осъзнат. Той беше инженер, и отвори своя тримерен упорит ум, независимо от логиката, която повече от 40г. твърдеше, че ченелинг е смешно занимание. Позволете да ви кажа, как го направихме: Ние го влюбихме в ченелинг. (Крион се усмихва). Той не можеше да отрече енергията и доказателството за любовта на Бог вътре, Бог, който говореше с него на ниво ДНК.
Например, по същото време се проявиха и много други процеси. Учителят Пеги постоянно излиза пред вас (Пеги Феникс Дубро). Тя имаше видение за това, че около Човешкото тяло съществува известен шаблон (патерн). Казаха й, че вътре се намира квантовост. Това беше междупространствен опит. Тя започна да работи с тези шаблони и процеси в Човешката Меркаба. Тези патерни за нея изглеждаха като работа с решетка. С времето бяха й предадени различни слоеве и фази, за да работи с тази Космическа Решетка. Нейната информация стана междупространствен набор от инструкции за балансиране на ДНК.
Така енергетическата работа стана един от атрибутите, които говорят с 90% на ДНК. Тази нова енергия на практика може да се види като „информация за ДНК”. Можете ли по някакъв начин да измерите нея или нейните резултати? Отговорът е да, и неотдавна това действително беше научно потвърдено в същата тази страна (Русия). И така, енергетическата работа оказва въздействие на биологията! Сега може да се види нещо, в което сякаш отсъства логиката за тримерността, и то по някакъв начин произвежда обмяната на сериозната информация с Човешкото тяло. Колко много се крие в това!
ДЕВЕТИЯ СЛОЙ
Деветият Слой на ДНК е слоя на изцелението, но той трябва да работи с Първият Слой на ДНК, който се явява слой на тримерната химическа двойна спирала. Той е длъжен! Защото можете да бъдете, колкото си искате междупространствени, но ако се каните да се излекувате, длъжни сте да видите това в собствената си реалност, не е ли така? Междупространствената част, втората част, трябва да работи с тримерната част – с генния двигател. И ето при вас деветката работи с единицата. Ако ги сложите заедно, ще получите 10. В нумерологията това се свежда до единица. Погледнете тук. Начало и край (9 и 1), завършване и обновление. Нумерологически вие имате начало и края. Те работят заедно като завършване на старата информация и начало на нова.
Сред вас има лемуриец, който се крие под маската на доктор и изследовател на ДНК. Той се е пробудил, примерно, по времето на учителя Пеги и моя партньор (Ли). Сега той седи пред мен. Знам, че той отново открива това, което вече знае. Той ви носи междупространствени физически изобретения, които говорят с междупространствените аспекти на ДНК.
Искам да разберете това. Възможни са няколко начина на комуникация с 90% от ДНК (с квантовата част). Човешкото самосъзнание е най-силния атрибут, и ще остане най-ефективния, когато хората успеят да излязат от тримерната конструкция. Много вече са излезли от тях и го правят! Енергетическата работа е втория по сила атрибут и тя става все по-популярна на тази планета. Древните методи са прости, те са били с вас много, много години. Освен това още има и основна физика. Чуйте как работи това.

Как може физическото изобретение да повлияе върху междупространствената разумна ДНК? Има само един път: самото изобретение вижда намерението на изобретателя. И тук вие се сблъсквате с нещо толкова далеч пределите на тримерността, че ви се разширяват очите от удивление. Но такава е квантовата физика. Щом светлината може да променя своята форма, когато я гледа Човека, толкова ли е странно, че изобретателното съзнание на Човешкия мозък може да изпитва влиянието на целите и намеренията? В такъв случай отговорът е - така е! Защо Тесла е умеел толкова блестящо да мисли по нелинеен начин? Защото неговия мозък е бил настроен на нелинейно намерение. Знаете, че той е открил преустроената маса? (Така Крион нарича антигравитацията). Вие можете да правите обектите по-леки или по-тежка, като настройвате тяхната маса. Той е направил това, като по хитър начин е настроил магнетизма. Но той не е можел да контролира това, защото тогава все още не е имало компютри. Но неговият мозък е бил настроен към междупространствените честоти, което му дава възможност да мисли „извън кутията”.
Човешкото съзнание, което ви дава междупространствено изобретение, което е вплетено в самия атрибут на изобретението. Това е трудно да се обясни. Представете си, че това е нещо като енергетически отпечатък на намерението на изобретателя върху металическия корпус на устройството. Няма значение как се използва, то говори с ДНК, и ДНК реагира на тази информация. Междупространствените състояния са нелинейни, затова трябва да отхвърлите логиката на всичко, което знаете, за да се опитате да разберете как действат те. Трябва да отхвърлите всички математически изчисления, които сте научили във физиката, особено тези, които засягат енергията изобщо. Например, законът за обратните квадрати е напълно тримерен закон. В междупространственото състояние малкото следват дълъг път. Понякога се дава енергия, която наистина се умножава. Причината е в това, че междупространствената енергия действително е предавател на информация.
ДА ПОГЛЕДНЕМ В КЛЕТЪЧНАТА СТРУКТУРА
В линейното химическо състояние вие хвърляте маса химически вещества срещу друга маса химически вещества, за да получите тази реакция, която ви е нужна. В междупространството състояние вие давате едва различими команди. Искам за миг да ви взема в клетъчната структура. Искам да ви покажа ръкостискане. Сега говори бавно, партньоре мой, защото все още никога не сме се задълбочавали толкова далеко в този атрибут.
Представете си клетъчна структура – тя е прекрасна и има изящни патерни. Клетъчната структура, подобно на ДНК, се състои от две части. Едната част е линейна, а втората – междупространствена. Погледнете клетката под микроскоп и ще видите само линейните …. химически части. Вие не виждате междупространствената, невидима част. Но междупространствената част е също реална, като вашата тримерна. Тя е също реална, както всички химически съединения, които са вътре във вас. Ако имахте междупространствен микроскоп, бихте могли да я видите. Това не е езотерика – т.е. нещо, невидимо за Човека. Това е реалност. Такава е тя, прекрасната клетъчна структура, която съществува в много измерения.
А сега погледнете как работят клетките една с друга в тази свръхпроста схема, която давам на моя партньор. Погледнете как се присъединяват една към друга. Те имат разум. На практика има неща, които не съм ви показвал. Клетките имат множество вдлъбнати и издигнати изпъкнали области, подобни на трапчинката на брадата. Една клетка вижда другата и те се приближават една към друга подобно на ключа, които влиза в ключалката, те се присъединяват една към друга и се делят, като използват системна информация, която съдържат в себе си, за да предадат информацията за творението. По такъв начин те създават химията на живота. Готвят се за деление и регенериране. Те виждат шаблоните на полярността една в друга.
КАК РАБОТИ ТОВА
Скъпи, съществува междупространствен атрибут, който се нарича магнетизъм, а точно аз съм майстор на магнетизма. Може би си мислите, че всички тези разговори за магнетизма засягат само Земята? Не. Те засягат ДНК. Клетките на тялото са магнитни, и не прост магнитни, те са магнитни в своята цялост. Всяка от тях. Ето по такъв начин работи успешно биологията. Една клетка вижда магнитния шаблон на друга, и те влизат една в друга, както ключа влиза в ключалката; те знаят какво да правят. Позволете да ви приведа известен сценарии. Ето върви вирус, умен магнитен вирус! Вирусът също е биологически обект, и той също е междупространствен. Той също има ДНК. Не се съмнявайте. Той също има цел и разум. В неговото ядро се намира оцеляването точно, както при вас. Вижте: той хитро се залепва към клетката. Как? Той мимикрира под магнетизма на здравата клетка, която се намира в този организъм. Вирусът е хитър и умен.
Приемащата клетка е излъгана от неговото „ръкостискане”, и те се сближават. И ето вирусът е „вътре”. Той се намира в системата, започва бързо и успешно да се възпроизвежда. Настъпва тримерна реакция на тялото. Тъй като всички клетките съществуват заедно, химията на клетките знае, че са я излъгали. Понеже вирусът е „вътре”, той не може повече да се маскира. Клетката, която го е приела изпраща сигнал за помощ. И в отговор пристига армията! Гигантски бели кръвни телца, чиято задача е борба с болестта и унищожаване на завоевателя, се втурват на бойното поле. Белите кръвни телца идват заедно. Те идват, но вирусът за тях е напълно неразличим! Те не могат да го видят, защото той мимикрира под структурата на обикновената клетка, благодарение на това, че умее да копира магнитната структура. Белите кръвни телца не знаят какво да правят! Те са получили сигнал, че нещо не е наред, но не могат да разпознаят врага.
В този сценарии нещо не е наред, вашето тяло е замислено да действа малко по-различно. Позволете да ви разкажа до край тази история. Изведнъж пристига междупространствен набор от инструкции. Възможно е вие да сте се обърнали към вашата решетка – към своето квантово поле – към системата, която е разработена по такъв начин, че вие можете да работите с нея стъпка по стъпка. Можете да говорите директно с вашите клетки, без тримерната структура. Това е добре. Това е, което са правили всички майстори на тази планета. А е възможно да има междупространствено нахлуване, например, нещо като изобретение, което дава инструкции на разумната ДНК. Това е същата тази част, която отсъства днес, но древните са знаели как се прави това.
А сега отново да се върнем към нашата история. Ето нашата клетка, напълно здрава, готова към ръкостискане за деление. Ето, както и преди, към нея се приближава вируса. Но този път ДНК е получила допълнителна информация. Приемащата клетка сега може да види вируса! Тя е получила информация, в която се казва: „Когато видиш редом вирус, промени своя магнитен патерн”. Вирусът, както и преди, приближава до клетката, но сега „ключът не влиза в ключалката”! Този път не настъпва ръкостискане, което да потвърди клетъчното деление, няма измама. Клетката призовава белите кръвни телца. И те отново пристигат, но този път те ще видят вируса, защото не му се е отдало да ги надхитри, съединявайки се с приемащата клетка. Той стои сам-самичък. Те веднага го унищожават.
Ах, това не е всичко. Виждате ли, ДНК е разумна. Тя е квантова и, следователно, системно изпраша широк сигнал. Деветият Слой, слоят на изцелението, излиза напред и променя магнитните свойства на сто трилиона частици в Човешкото тяло: целият набор от системни инструкции на ДНК се променя веднага. Вирусът няма шансове. Цялото тяло знае за него. Това знание е вградено в него. Деветият Слой е вашата собствена най-добра защита срещу най-агресивните болести, които са известни на Човека, даже срещу „нелечимите”. Междупространствената сила преписва програмата, която позволява на клетките да се защитят.
Ракът е агресивен и заблуждава тялото, принуждава го да го приеме. Тялото не го вижда като подутина, която е извън баланса. То даже не изпраща сигнал за помощ. Истината е в това, че Деветият Слой е способен да види това и да го спре. Но без нов комплект от инструкции за съществуващата ДНК няма да заработи нищо.
Необходимо е Човешко съзнание, което да работи с ДНК! Чува ли ли сте някога за спонтанната ремисия (временно изчезване на признаците за болестта)? Не мислите ли, че току-що ви дадох отговор на това? Това не е тайна. Човешкото Същество е преписало инструкциите към своята ДНК!
Как създавате нова шарка върху вашето платно? Вие променяте неговата магнитна структура. Може да давате на своята клетъчна структура системни инструкции да построи ново платно, което никога преди това не е съществувало. Говорил съм ви за това много пъти: преди и отново говоря. Ще настъпи ден, когато ще можете да отгледате загубената ръка или крак. Как? Всичко, което ви е нужно, е да дадете на ДНК нови системни инструкции. Старите инструкции казват, че това е възможно само в майчината утроба. Променете тези инструкции!
И ето, накрая, вие знаете тези тайни, които са знаели древните. Те наистина ли са живеели стотици години? Да, много са живели. Те са знаели за сътворението извън тримерността. Това, което изглежда за съвременната медицина мит и глупаво суеверие, е междупространствена механика. Настана време да се прегледа тази реалност, в която живеем. Когато физиците говорят за това, че в центъра на всеки атом има повече от 11 измерения, защо решавате, че работят само 4 от тях? Защо да не се приеме факта, че във вашето тяло има енергия (Деветия Слой), която работи с вашата тримерна биология и е готова да работи за вас? Днес съвременната медицина я игнорира. Тя предпочита да ви натовари с химически препарати, някои от които причиняват съществена вреда, вместо да работи със системата от системни инструкции.
Промяната, в която се намирате, ви дава възможност отново да работите с междупространствените частици на ДНК. Вие вече сте работили с нея, бидейки древни хора, и тази практика е била загубена. Сега тя отново е на масата пред вас, и частите на тази култура всеки момент ще бъдат предадени на останалия свят. Имате 12 слоя ДНК. Току-що ви дадох един от тях. Само си представете тази красота и тези инструменти, те са ваши!
Човешко Същество, тук, на Земята ти изпълняваш работа. Толкова много неща се случват сега, толкова много хубави новини!
Може би, днес говорих прекалено научни неща, но това беше послание за тази група. Всички ченелинги ще бъдат публикувани, но това послание е предназначено за тази група (участници на московската конференция). Какво можете да правите с вашите клетки? Погледнете силата, която току-що ви описах. Всички древни хора са я познавали, и лемурийците са я познавали. Сега и вие отново я знаете.
Бъдещите поколения в един прекрасен ден ще научат всичко за това, в името на новата наука те ще изобретят междупространствени прибори, които ще се съединят с Човешкото съзнание. В тази зала има много лемурийци, и всеки от тях знае, че аз току-що разкрих тайната на Храма на Подмладяването. Това не е толкова трудна концепция. Лемурийците не са имали компютри. Лемурийците не са имали нито един от тези инструменти, които имате вие в съвременната наука. Но те са знаели за Деветия Слой, защото са имали интуитивна квантова информация за изцелението. Именно сега това се пробужда вътре във вас.
Вие сте нещо повече, отколкото мислите. Това е прекрасно. Там вътре има майсторство. Там е Любовта на Бога!
Това е нашето послание. И това наистина е така.

КРИОН
ченълинг 14 май 2010, Москва




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 228384
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930