Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 11:40 - Новата ера
Автор: palada Категория: Хоби   
Прочетен: 1193 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 28.11.2015 14:17


Chenneling.NET > Ченълинг > Нова ера  - премахване на скритите  мистерии
12.03.2014г.
 
Поздрави , скъпи мои , аз съм Крион от Магнитната служба.
Специално за тези учители, които не могат лесно да променят начина си на мислене. Те винаги са  учили , че някои неща се случват по определен начин , и той е работил за тях. Така че защо да го променят ? Нека само за момент да се обърнем към такива учители: Уважаеми,  в старата енергия до 2012 г.,  всичко, което сте получили  е  преминавало  през филтъра на тъмнината на старата енергия . По този начин , голяма част от това, което е трябвало да работи , е работило с метафори , а не с действителната пряка информация . И след това вие сте го превели  в линеен формат и сте го доставили на  учениците , и това е било най-доброто, което сте  могли да направите . Никой не е направил нещо нередно . Но когато филтъра е разрушен, и когато видите какво е в действителност , сега това е опит за вас, " ново признание. " И моля да разберете, че тази директна комуникация -  е подарък , не бързайте да я съдите . Напротив , това е просто покана  към вас , за да  отворите  очите си за нова  по-ярка действителност  и да кажете : "Да, това е различно от това, което съм научил . " Празнувайте  Новата  яснотата , и след това  научете  това, което виждате сега.
Ще се появи някаква нова информация, която ще изясни това, което сте правили и е много вероятно това да доведе до промяна на парадигмата - по темата за това, което винаги сте си мислели, че сте държали под контрол. Тя ще бъде малко по-различна, почти толкова , колкото ако някой изведнъж види текстовете на песни, които е пял в различен вид и разбере , че е представял  песента с погрешни думи ! Mелодията е същата , но думите са по- точни . Така е и тук . Вие може да пеете една песен , да я  научите, да и се насладете , но когато отворите нотите  и сте в състояние да видите записаните текстове , ще намерите грешката си. Така, че поемете дълбоко дъх и си кажете : "Така  звучи по-добре, има повече яснота, помага ми да разбера смисъла по-задълбочено, затова ще го науча по този начин.
Човешките същества често ще се оказват в подобна ситуация , ще се чувстват излъгани и ще се опитват по някакъв начин да се оправдаят пред себе си. Те ще погледнат назад към живота си и ще кажат: " Аз съм го правил погрешно , затова не съм успял . " Скъпи мои, разбирате ли, че това е учение на старата енергия ? Тоест съзнанието на старата енергия пречи на учителите да осмислят и възприемат себе си и собственото си величие.
Освободете се от линейността.
Преди всичко , ние искаме да ви посъветваме да се опита да се откажете от  отделността и единствеността на всичко. Вие се възприемате линейно и затова всичко, според вас, трябва да се впише в този модел . Ние вече говорихме за това: Човешките същества живеят в 3D, защото те  се възприемат в 3D. Вие като цяло винаги се опитвате да изградите  всичко така, че да отговаря на вашата представа за реалността, която трябва да отговаря на линейността и изолацията на всичко, с което работите. Макар някои концепции, които можете да получите от Духа да са изрично нелинейни , вие първо ги преустойвате по определен линеен начин , за да се чувствате  комфортно. Ангел е едно създание. Бог има само един глас. Има само една диета за всички . Има само един начин да се покланяме , да се молим и да видим Бога. Има само един единствен правилен начин . И вие съществувате само като единични и  всичко е затворено в мозъка ви.
Всичко е много по-сложно . Нека да говорим по-конкретно , за да ви позволи това да разберете какво искам да кажа . Духът винаги общува с човечеството с помощта на код. Ако сте чели книгата на пророчества в Библията , нейните стихове са този код . Нострадамус пише неговите четиристишия кодирани към приятелите му и те не знаеха какво е правил . Но той също е получил доклади за бъдещето от Духа във вид на код. Истинските духовни пророчества винаги идват метафорично кодирани, дори най-дълбоките послания  за планетата . По подобен начин са получавали и доставяли своите пророчества коренните народи на земята. Те винаги идват като метафора.
По какъв начин  многоизмерения Бог говори на едномерните човешки същества? Отговор: чрез метафори . Твоето слово " метафорично " изразява определени думи или ситуации, които могат да придадат истинското значение на описаното . Метафората  помага за яснотата и разбирането , особено ако тя се отнася до езика, който не владеете. Имали ли сте някога случай да се общувате с човек, който знае само няколко думи на вашия език ? В такъв случай вие придружавате думите, които той  разбира с набор от разяснителни движения и звуци, за да предадете истинското значение . И Духът винаги е работил с теб по този начин.

Някои учители, особено древните използвали метафорите буквално, като факти . В края на краищата , " Бог казва така . " Това е общоизвестно . Седемте дни за сътворението на земята не са били седем дни. Бяха седем проявления на Божествената добра воля , когато нещата са били създадени по определен начин и с определен смисъл , и резултатът е създаването на обожествена планета с живот на нея. Това е само един пример за това, което казваме . Сега можете да видите здравия разум в него и да разберете какво е имал предвид  Духа. Така , че е време да започнете да  прилагате подобен здрав  разум за някои от нещата, с които се сблъсквате всеки ден във вашия духовен живот , или на което сте били обучени . Това се отнася както за общите неща, така и за детайлите. В края на краищата , това са тези детайли, които ви помогат да се справяте с трудностите .
Ето един малък пример: Всеки път, когато попаднете на думата „кристал“  в комбинация с някоя духовна концепция , независимо дали това е решетка или планета знайте, че това е  метафора. Това означава , че нещо издържа на вибрации или помни. Например, когато в процеса на насочване можете да получите информация за съществуването на кристален ангел , носещ послания,  във вашето възприятие може да бъде ангел, изработени от кристал. След това можете да наречете този кристал - ангел , и съвсем скоро ще се появят онези, които Му се покланят , и скоро ще се появяват изработени от кристал малки ангели с крила. И разбира се, тогава ще се намери някой, който в крайна сметка ще изобрази ченелинга като кристален ангел с разположени по цялата сцена кристали . Разбираш ли какво ти казвам? Основното съобщение означаваше нещо съвсем различно. Искам да разберете , че канализирани послания , включително и моето , често са метафорични . Те говорят за неща, много по-големи от това, което може да се каже в каквото и да е линейно съобщение , защото те   разкриват  мислене в продължение на много , много сравнения , и много много други атрибути на истината.. Ето защо ние толкова често прибягват до алегории .
Кристален ангел – това  е  ангелска група ( всички ангели са част от "групата на Бога", и нито един от тях не е само един ) , която се занимава със съхранение на данни или вибрация , която " помни" за това кой си ти, а може би дори запазва вашата лична Акаша . Такова ангелско присъствие може след това да ви помогне по пътя към използване на наученото от вас в предишни въплъщения . Това е благорадположен асистент за работа с вашето великолепие. Е, сигурно ще ви харесва повече от един камък с крила ?
Кристалната планета не е планета . Тя може да бъде " място за съхранение " за всички видове души и евентуално част от въплъщението и връщането . Но това е метафора за мястото, където се съхраняват и запаметяват многоизмерни неща. Идеята на " света" - това е точно за вас , защото вие нямате представа за реалните атрибути на многоизмерната квантова памет . Разбрахте ли? Това е метафора .
Информацията, която давам сега, в условията на настоящата нова енергия, ви се предоставя, за да ви поясни странните неща, а не за да правят живота ви труден . Ако приложите това правило " метафори за търсене" за много неща , които изглежда  че  нямат  смисъл , тогава можете да започнете много по-добро разбиране на Бога. Това ще помогне за премахването на мистиката и за изясняване на някои от атрибутите, за които са ви казвали в миналото.
Да , ние имаме конкретни примери - класически - но ако ви ги дадем, това може да навреди на сърцата на онези, които са били научени по различен начин, и ние няма да направим това.  Вместо това, ние ви даваме оборудването , така че можете да проверите за себе си това, за което можете да " се придържате " , като за доктрина или истина, която може да бъде доста по-различна , отколкото си мислите . Това е само едно от многото неща, които ние ви молим да направите. Здравият разум . Имало ли е райска градина ? Може ли това да е метафора на Земята ? Имаше ли говореща змия ? Може ли това да означава нещо друго? Знаете ли, че някои от местните змии са пратеник на мъдрост ? Когато започнете да забелязвате удивителната истина в някои от тези истории , вие ще видите много по-ясно любовта на Бог , и това ще започне да премахва булото на тайнственост от заобикалящата ви митология.

раздяла

Спрете да разделяте нещата ! Ние разбираме, че за едно човешко същество е абсолютно нормално поведение да се разделят и отделят неща. Вие разделяте , за да оцелеете , и ние говорихме за това преди . Казахме, че най-голямата разлика между старите и новите форми на енергия се състои в това, че старата енергия е разделяла и е оцелявала само защото се е скътала  в тъмнина . Новата енергия е светлината и сега можете да се виждате един друг . И сега няма причина за раздяла, защото няма страх от другия. Сега можете да ги видите ! Вместо това , се събират заедно. Но това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи . Оцеляването на старата енергия е трудно да го презапишете . Вижте всичко, което има в старата енергия на оцеляване. Тя се страхува от свързването на хората заедно по нови начини. Запознати ли сте със следните твърдения ?:

Телефон - инструмент на дявола .
TV опустошителен ефект върху съзнанието на детето.
Интернет - началото на Антихриста .
Facebook обеднява социалните умения на младите хора .

Във всичко това има социална революция , въвеждане в света и по-тясно свързване  с всеки друг. Но инстинктът за самосъхранение на старата енергия превръща всичко това в страх.
Искам да започнете да практикувате да се събирате заедно в начини, по които дори не сте очаквали. Никой да не е обиден , да не е наранено сърцето на никого... Ще дам един пример тук : Вие сте западен човек. Срещате човек със чалма . Нека обсъдим типичния процес на мислене, базиран на оцеляване.
ОЦЕЛЯВАНЕ : Чалмата веднага ви показва неговата система от вярвания, произход, към коя култура и традиция той принадлежи , и дори какъв език вероятно говори . Също така това означава за вашето възприятие , тъй като в действителност не знаете толкова много за него , че той няма да е като вас и най-вероятно няма да ви хареса. В края на краищата , главата ти не е покрита . И така, какво правиш ? Обикновено се запитвате за неговата страна. Може би е от Близкия изток? В Близкия изток повечето носят чалми . Поради това всичко, на което е научено тялото ви и всичко, на което вашият ум е обучен ви показва, че той е различен от вас. Вашият мозък започва да  разсъждава, да съпоставя нещата и вашата логика ще дойде до заключението, че не е нужно да имате  нещо общо с него. Ако влезете в разговор с него, то той ще свърши зле, защото той не вярва в това, в което вярвате вие. И вие също не вярвате  в това, в което той вярва, поради което той не ще да ви слуша . Той просто продължава линията, в която е обучаван . Ти не знаеш  много за него , но виждаш , че просто изпълнява това, което са му казали да  направи. Вие сте свободни да не покриете главата си  и  той не би трябвало да ви се налага. Разбираш ли ? Оцеляването ви разделя , но това е оправдано в рамките на старите ви разбирания и принуждава да действате. Вие ще заобиколите неговата страна. Такова разделяне - това е оцеляване . Вие имате много възможности да преосмислите  за това как нещата работят, за да се промени това.

Нова парадигма : Уважаеми , помислете за това: да се запознаем с един човек с покрита глава . И умът ти да е далеч от мислите за оцеляване . Вместо това, той тръгва да разбира  дали имате нещо общо. В действителност , това е  " новият  вид оцеляване" , при което интуитивно разбирате , че трябва да се свържете , а не да се отделяте един от друг . Интуицията ви работи и ето какво ви подсказва: в действителност този човек с покрита глава изразява неговият начин да почита Бога в себе си. Това е неговата култура  и  той го прави открито , така че можете да знаете, че той вярва в Бога, както и вие ! Той почита своя Бог толкова много, че не се страхува от това, какво ще  помислят хората за неговата покрита глава . Това е малко като при теб в смисъл , че не се страхуваш от това, в което вярваш. Имате нещо общо с този човек, защото и двамата обичате един и същи Бог . И ето какво се случва след това . Знаете ли, че той очаква от вас да си отидете ? През целия си живот той е носил  чалмата си , и той е бил в едно общество, което не е прието да е така. Той знае нормалното поведение, понеже отново и отново се е изправял пред едни и същи реакции . Така че, какво ще направиш? Можеш да му стиснеш ръката, да погледнеш в очите му, да се усмихнеш така да поздравиш Бога в него и Бога  в себе си. Имате нещо общо - Бога. Дори не трябва да говорите за това и не е нужно да бъдете приятели.
Каква може да бъде реакцията му , как мислиш? Той вижда балансиран човек, който не е притеснен от  чалмата  му . Той не пита защо. Просто знае, че се е запознал с приятен, балансиран човек! Разбираш ли какво се случва? Променил си не само своята парадигма ,  но и неговата нагласа ! По всяка вероятност той ще излезе от това място по-малко склонен да мисли, че този, който нарича ​​себе си езотеричен , ще заобиколи негова страна. Това е началото на формиране на нов набор от правила , и бихме могли да продължим до безкрайност с такива примери . Бихме могли да говорим за страните   и че те могат да изградят общност , обединявайки се около единния Бог в който вярват, вместо да робуват на старото разделение .
Новата парадигма за справяне е оцеляване от друг вид - Благоприятното оцеляване. Ще кажете : "О, колко прекрасно . Това е една прекрасна идея , Крион . " А след това да излезете и да забравите за нея . И това е, което аз ви моля да се опитате да направите, тъй както хората на Новото време – да го превърнете в практика. Аз ви призовавам . Какво да кажем за това? Знам колко е дълбоко, защото мога да видя какво ще стане. Мога да го видя , защото аз съм виждал това и на други места и в други светове . Потенциалът му е толкова силен, че се превръща в даденост. Това не е предсказване на бъдещето, а познаването на почти 100 процентовия  капацитет. Това е като да знаеш, че е задължително  ще  се приземиш след скок. Това е потенциала на знанията за това, как работят нещата около вас, нещо като познаване на гравитацията.
И когато започнете да възприемате по нов начин , без да се отделяте от другите, наблюдавайте какво се случва . Това се отнася  не само за един човек с покрита глава. Това е съсед, който не вярва , в какво ти вярваш . Това е този, когото избягваш или този, който те е избягвал. И може би ще имаш шанс да кажеш " Здравей" на такъв човек? Направи нещо неочаквано ! Горещо поздравявай тези хора. Имайки това предвид, продължавай напред . Те ще имат дълго време да мислят  за това . Способен ли е да го прави Богът, който е вътре в теб ? Отговор - " Да . "
Скъпи, това изисква работа. Когато започнете да променяте своето проявление, държание и реакция на ситуации, вие пренаписвате основите на Човешката природа. Отправям ви тази покана . Никога преди в духовната история на човечеството от времето на заселването му на планетата , клетките на тялото ви не са били по-податливи на внушение за промяна в поведението, за това работи и какво не работи. Аз ще кажа отново : установяването на нов баланс на планетата е парадигма на събалансираното оцеляване. Събалансираност - ето това е Силата. Тези, които владеят силата, ще оцелеят в хаоса на случващите се промени около климата. Те са тези, които ще донесат мир на планетата .

Новият баланс
В миналото хаотични хора бяха тези, които привличаха най-голямо внимание с цел да постигат това, което искат . Въпреки това, сега тези хора ще бъдат разглеждани като лигави деца, които не слушат . Човечеството ще потърси баланс. Индивидите , бизнесът  и духовните системи ще търсят баланс , който създава духовен смисъл и универсален здрав разум. New Age движението се нарича също езотерично . Има места на планетата , в който думите New Age означават  култ. По тази причина често заменям в моя ченълинг това заглавие с езотерично . Затова аз използвам и двата термина взаимозаменяемо .


Благоприятни асистенти
Има много хора, които свързват ченелингите с групи красиви, езотерични същества. Имената на някои от тези групи са добре известни , защото хората са свързани с техните ченелинги от  дълъг период  време . Продължавайки напред , аз ще се обадя на някои групи , които са представени в настоящия момент. Аз го правя с пълнотата на любовта, без да обидя някого и без да причиня вреда на никого . Напротив , аз го правя, за да се отвори възможност за една по- глобална комуникация, отколкото дори и тази, на която някои от тях са научени . Има много такива групи , и на тях са посветени много книги. Ще споменем и Арктурианците, и тези от Сириус , и тези от Орион , като не забравяйте също Плеядианците . Само четири групи , но има и много други . Въпреки това, много хора са объркани от това кои са те и какво да мислят за тях.
Знам как мислят хората. Ние живеем с вас ! Ние ще ви преведем за ръка през трудностите . Ние ще плачем с вас, ще се смеем с вас и ще бъдем вашата подкрепа. Когато става въпрос за някой, с когото общувате канализирано, информацията резонира с вас и имате интерес ! Това може да бъде насочване на тези от Orion [ например ] . И човек може да каже: " Това са моите момчета! Аз наистина харесвам тази информация. " Тогава ще се придържате към нея, ще я сложите в рамка и ще я превърнете в това, които искате да чуете . И ако някой пита: " Какво мислите за Арктурианците ? " Вие казвате : "Е , аз не знам за тях. Никога не съм чувал за тях. Току-що чух за тези от Орион , и те са реални , тъй като те са тези, с които резонирам . Те ми помагат . "
Това  най-добре  представя човека в неговата  3 измерност . Разбираш ли какво си направил ? Можеш да изключиш всички други , само защото една група е била първата и е резонирала с теб . Това е, което прави оцеляването. То разделя и изключва . Организираната религия е правила това в продължение на много години , в резултат на което една планета се е озовала там, където има само един Бог , състоящ се от хиляди варианти на разделение. Това не е здрав разум . Искам да демистифицирам езотеричните групи, които споменах . Дошло е времето езотеричният човек да види как прекрасната система New Age, разделена на дивизии , се отделя от величието на истината.
Всички групи , които споменах имат прилики , скъпи . Искам да започна от самото начало. Ще започна с историята на галактиката и прекрасните истории, които може би вече сте чули от мен или от другите. И това е една от най-красивите истории, които ние можем да разкажем .

Историята  на вашата галактика
Много отдавна , когато е била създадена галактиката , тя беше изпълнен с Божията любов . У създалият или  Творческият  източник имаше благосклонна система, разработена за милиарди години напред  - повече от достатъчно време, за да се развиват всички видове милиони планети. Физиката  в тази галактика беше предразположена към съвършенство , баланс и живот. Това не беше случайна физика, както предполагате вие , а по-скоро предвидимо замислена с благосклонност . Когато планетите се охлаждаха и се развиваше живот , само на една планета в едно и също време се даде възможност за избор , за да може на нея да се положат семената на духовността.          На всяка такава планета човешката ДНК е можела да варира леко , за да може след това в продължение на хиляди години да се тестват тези промени. Тестването трябвало да установи , дали човеците биха могли в процеса на живота да намерят Бога вътре в себе си, което би било Благоприятно за функционирането на системата. Ако успеят , щяло да им бъде позволено да се възнесат в по-висше състояние, където всъщност се сливат физическото и многоизмерната реалност.
В действителност , за да бъде издигната планетата, били нужни много хиляди години . В този процес всяка цивилизация достига много близо до Източника на създаването на всички неща. В този процес , в крайна сметка , всяка от тези планети е помолена да избере друга планета в тази галактика , която е далеч от нея, за да заложи там  свещенните си  семена ДНК. Следвате ли ме? Това е системата . За хората на избраната планета били заложени семена с възможност за свободен избор, интуитивно да пренесат душите си и да научат за светлината и мрака  - тоест да започнат подреждането на  пъзела на своите открития или не.  Някои ще питат: " Крион, от къде се взеха първите семена ? " От центъра на Великото Централно Слънце  -  Ядрото, което ти наричаш Бог, Вездесъщият Източник на Сътворението. Подробностите не са важни . Както е много по-важно да намерите чист въздух  и да дишате, отколкото да губите време, за да разпитвате от къде се е взел този чист въздух [ метафора ] .
Важно вас е да знаете ето това: Имате роднини в галактиката, които са много сходни с вас и тяхната ДНК е много подобна на вашата . Нека обясня. Ще опитам да ви дам информацията, която сме ви давали и преди, но трябва да я чуете отново, така че да не я  забравите . Когато започнете да изучавате най-простите форми на живот в Слънчевата система и отвъд , ще намерите цялата структура на ДНК - подобни молекули. Вие ще откриете, че вашата планета не е изолирана от галактиката в процеса на развитието на живота и сътворението. Разбира се, планетарната еволюция изгражда нещата по уникален начин , защото на различни планети има различна среда , но основните характеристики на ДНК са продукт на естествената еволюция и усложняване на живота и биофизиката на това е част от универсалния път на развитие на живота в галактиката, а не само на Земята .
Вашите роднини в тези други светове са хуманоиди , и те изглеждат като вас. Някои са по-едри, а други по-дребни от вас и това е в зависимост от въздействието на силате или гравитационните атрибути . Но те не са ужасни същества с 14 очи и три ръце , с писклив глас. И това ще бъде едно от най-великите неща , които някога ще узнаете, а именно,че навсякъде има живот , подобен на вашия. Ще ви кажа, драги, че когато го откриете и осъзнаете какво означава това , вие ще знаете всичко за интелигентния дизайн , и вие ще научите за репутацията на вашата галактика и вашата планета , кои  са работили , за да се направят всички тези неща подобни във всичко и навсякъде.
Можете ли да си представите началото на цивилизацията преди милиарди години ? Една планета, първа от всички, на която са посадени семената на всезнаещият Бог? Можете ли да си представите , че планетата е могла да направи всичко това? Сега там няма имена на лица или раси, никакви имена , които бихте искали да назовете. Това беше много , много отдавна. Отне милиони години , но те направиха това, въпреки всички правила . И между другото , ние всички познаваме и обичаме историята. Това беше началото, а каква е цялата история ! Това е една история за това как те са преживявали и как положиха семената на друга планета , бидейки сами в безкрайното- море от звезди,безбройни като морски пясък в цялото обозримо пространство , и само една песъчинка са избрали [ метафора ] . Те са я избрали и са го направили , а вие не знаете нищо за този свят, защото също беше твърде отдавна. Този свят не направи това и тогава те положиха семената в друг свят. Този друг свят също се провали, и те отново  положиха семената на друг . И третия свят го е направил , но вие не знаете и техните имена. Твърде отдавна беше.
Като цяло , всяка планета отнема около един милион години, считано от момента на полагане на семената до освобождаването . Това как те кара да се чувстваш? Позволете ми да ви попитам: в схемата на духовното развитие , как мислиш, на колко години сте в момента ? Ако кажа , че сте в първата година , това би ли имало смисъл ? Да,  пред  вас все още има такъв дълъг път !
Нека да ви кажа нещо - вие сте пресекли маркера за
приемане на решение . Това е точката, в която постепенно човечеството на планета започва да разбера какво прави, и каква е целта на това . Настъпил е моментът. Не позволявайте това да ви разстрои . " Но Крион , аз мислех, че това ще се случи в рамките на няколко поколения. " Наистина ли? Мислехте , че за няколко поколения всички ще станете като светлината ? След няколко поколения ? Има такива, които наистина вярват , че това е така. Започнете да използвате здрав разум .
Добрите новини , приятели мои, са във факта, че всичко, което сте преживели на планетата през тези повече от 30000 години, трудно газейки през старата енергия, вече е преодоляно. Сега пред вас е възможността, за която сте дошли. Това, за което сте дошли тук и още някои добри новини : без значение колко време ще отнеме , Вие лично желаете да участвате във всичко това ! Да ! Никой от вас няма да напусне и " пропусне края " на тази невероятна игра [ метафора ] !
Отсега нататък всяка инкарнация ще се проведе в тази нова енергия. Когато вие пребивавате в едно ново човешко същество след четири въплъщения, да речем след 300 години, ще се събудите [ роден ] по съвсем различен начин . Отваряйки очи , вие ще познаете не само майка си, а ще познаете Земята ! В рамките на няколко дни разумът ви ще ви каже : добре дошъл отново ! След като се научте да фокусирате погледа си на дете, веднага ще си спомните кое какво е. - "Това е една чаша . Това е храна! " Ще го разбирате. След месец или два вие ще започнете да ходите, а може би дори по-рано . Вие не трябва да се учите да четете ( с изключение на случаите , когато не знаете езика. Ние вече говорихме за това преди . Очаквайте това. Освен ако имате усещането , че трябва да се учите отново и отново на основните човешки действия ? Вместо това, ще трябва просто да си ги спомните!
И това е, което ще създаде духовна еволюция . Ще се случи и нещо друго, което ще я ускори , и това е, което все още не съм казал . Някои от майсторите ще се върнат на планетата , но вие няма да ги видите в качеството на майстори. Вие ще ги видите като изобретатели . Това не ги притеснява и ще бъде чудесно, ако те донесе на планета многомерени изобретения, които ще ви позволят да разберете основния модел на материята. Сега това може нищо да не значи за вас , но представете си, че ако сте знаели моделът  на материята, тогава бихте могли да я промените, да управлявате ? Ако сте имали технология, за да разберете схемата, по която човек може дори да променя масата? Модел на материята,  какъвто имат стволовите клетки в тялото ви?
Попитайте някой физик, ако не вярвате на думите ми, възможно ли е, ако сте имали инструментите и разбирането за това,  как бихте възпроизвели атомната структура ?  Да,  Аз ви казвам , че това е напълно възможно поради причината, че вие ще бъдете в състояние да направите  така, че ​​няма да страдате нито от война , нито от ужас , нито от опасна болест . Разбирате ли как работи това, драги? Това е нов начин за оцеляване . Колкото повече си сътрудничите един с друг и се опитвате да видите в другите Бога,  толкова повече ще ви се дава, както и на планетата , и толкова повече ще постигате всичко заедно.
Преди милиарди години една планета предава щафетата на друга. Случва се веднъж на приблизително един милион години и няколко завъртания около галактиката.

Доколкото всички планети и звезди се въртят около центъра на галактиката с една и съща скорост, съществува константно време за измерване на всички чувстващи, разумни форми на живот в галактиката . Всяко слънце и всички планети около всяко слънце разполагат с еднакво време , едни и същи час , ако времето се измерва в обороти или частични обороти около центъра на галактиката . И по този начин всяка планетарна цивилизация може да се съотнася с всяка друга . Ако кажете на някой от друга планета години , той няма да разбере какво искате да кажете , защото вашата година не съвпада с тяхната по продължителност .
Плеядианците са вашите родители . Когато тяхната планета премина във възнесено състояние, а те придобиха в  тяхната ДНК пълнотата на Бог , те разбраха това, през  което е трябвало да преминат . Те най-накрая разбраха за какво е било, и те получиха пълен портал чрез епифизната жлеза - 100 % ефективна ДНК - оставащи в предишния си физическия план. [ във физически тела. ] Знаете ли на какво приличат ? Не ги търсете в 3D космически кораби. Тези красиви същества са в състояние на квантово  заплитане с вас, те идват и си отиват когато пожелаят . И те го правят, просто като "помислят " за това.
Вие [ в света ] бяхте следващите тях и единствената планета , на която бяха посяти семената след тях. Но знаете ли, че у тях самите са били техните духовни родители така, както са във вас вашите духовни родители? Имената на техните родители и родителите на техните родители : Арктурианците , както и тези на съзвездието Орион , и тези, от Сириус . Всички те също имаха своите духовни родители, у които също са били  техните духовни родители. Чуйте това : Всяка от тези групи е част от вашия         " източник на създаване на вашата  семейна група“ . " Някои от тях са вашите духовни баби и дядовци , други – прабаби и прадядовци . И някои дори повече. На вашата планета присъстват също и древни от други галактики, които са просто „ тук, за да помогнат. "
Позволете ми да ви попитам: Какво знаете вие за атрибутите на биологичните си дядовци , които не разполагат с родителите си? Как чувствате вие вашите дядовци и прадядовци , живи или мъртви ? Можете да ги видите по различен начин , отколкото своите  родители , не е ли така? Вашите родители са практични , но вашите баби и дядовци - не. Вашите баби и дядовци искат да ви подкрепят и да се забавляват с вас, да ви помогнат и да ви приемат . Мама и татко? Те са малко по-различни . Те са тук, за да се гарантира оцеляването ви и да ви дадат правилата на живота.

Плеядианците са заложили вашите семена , и те са тези, които са отговорни за информацията, която се разкрива пред вас като " капсула на времето . " Те са тези, които ви превеждат през всички изпитания на Кристалната решетка и другите системи, които са създали като средство за комуникация, интерфейс с вас , за целите на вашето духовно пробуждане и оцеляване. Те са тези, които казват : "Е, хайде, хайде! " Но дядовци са тези, които предоставят най- мека и нежна грижа , защото те са по-достъпни, тъй като нямат отговорности като родителите . Те са много по- зряли, понеже са по- древни групи от родителите.

Осъзнаваш ли какво означава това ? Арктурианците и тези от съзвездието Орион , и тези, от Сириус , присъстват в ДНК-то ви , защото имате " галактическо наследство в Акашовите записи ." Вие знаете за тях и те ви познават . Може би те са най-полезните групи на планетата. Но не ги отделяйте от другите и не се прекланяйте пред тях. Уважаеми, виждате какво представлява системата и за какво е тя. Разберете от тях всичко и знайте, че и сега те са с нас. Те харесват факта, че ние  сега помагаме да се премахне от тях булото на тайната . Тези, които получават от тях насочване, може да кажат, че те са там, или някъде тук, но аз искам да погледнете за метафори в тяхната информация , защото тези метафори ще ви насочат към истината. Причината , че тези групи са тук, за да ви помогнат е, че те са вашите духовни предци. Ето защо вие се чувствате толкова добре , общувайки с тях, и защо някои от насоките са толкова чисти  и толкова възхитителни . Ако медиумът е чист, тогава ще разберете кои са те. Те ви обичат , и те знаят кои сте.

Важно е , че старите души, които са пред мен разбират това, което аз говоря, и знаят, че аз не говоря с кодове или метафори . Говоря за реалността на духовния и здравия разум, които са  перфектни . Тази информация идва директно от Източника на сътворението , който вие назовавате Бог.  Бог е много повече от всичко, което са ви разказвали за Него, скъпи, и след като започнете да го възприемате , искам да запомните едно нещо , преди да си кажем сбогом . Веднага след като започнете да възприемате чудото на сътворението , искам да помните от къде идва  вашата генетична линия, наследена  от Акаш. Идва от Бог. Помислете за това . Идва време да си спомните за себе си и да се изправите в целия си ръст като провъзгласите наследството си . " Поздравявам дядовците  и прадядовци си.“

Може би те са очаквали това дълго време ? Това е твърде странно? За някои, да. За други , истината звучи като камбанна чистота и отговор на тези въпроси , които те са си задавали дълго време . Уважаеми , имате очакваната помощ . Признайте  си и работете с нея. Използвайте я !
Това е всичко.
Крион

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. cecobob - Гласувам за теб, защото казваш важни неща, но
27.11.2015 14:25
но много дълги текстове. Това ме плаши и уморява, а вярвай ми, че това важи и за много други читатели. С уважение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: palada
Категория: Хоби
Прочетен: 228343
Постинги: 99
Коментари: 118
Гласове: 3823
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930